• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana da fikir verir misiniz??

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
yarın erkek arkadaşımın ablaları ve annesi bize oturmaya gelecek onlara nasıl ikramda bulunuyum ne gibi hamur işleri önerirsiniz not. bu konunun yeri burası değilse taşıyın beni sevgiler :)cokacimcoook

Ohhh desene sende simdi heyecan tavan yapiyor....:asigim:

Vallaha canim bence pogca, kisir yanina patates salatasi cacik gibi seyler yapabilirsin..cayla güzel gidiyor böyle seyler...

Tatli birseylerde yapmak istiyorsan meyveli birseyler yapabilirsin hem hafifi olur malum yaz aylarindayiz....

Hadi sana kolay gelsin...yerimseniben

Ohhh desene sende simdi heyecan tavan yapiyor....:asigim:

Vallaha canim bence pogca, kisir yanina patates salatasi cacik gibi seyler yapabilirsin..cayla güzel gidiyor böyle seyler...

Tatli birseylerde yapmak istiyorsan meyveli birseyler yapabilirsin hem hafifi olur malum yaz aylarindayiz....

Hadi sana kolay gelsin...yerimseniben

yok kız annesiyle bi ablası hep gelip giderlerde diğer ablası yurtdışından misafir yani heyecan yok ama alıştım :P ama öyle hafif şeylerle geçiştirmek olmasın sitiyom biraz ağır bi menü olsun kayda değer malum protokol gibi misaifr:sm_cool:

yok kız annesiyle bi ablası hep gelip giderlerde diğer ablası yurtdışından misafir yani heyecan yok ama alıştım :P ama öyle hafif şeylerle geçiştirmek olmasın sitiyom biraz ağır bi menü olsun kayda değer malum protokol gibi misaifr:sm_cool:

Heee....anladim...yani biraz hamaratligimi göstereyim diyorsun (saka saka)zemuszemus

Istersen yemek tarifleri topiclerine bak...cok güzel tarifler var!! Özellikle Libyana ve Azeri kizinin tariflerini ben kendimce cok begeniyorum...cokacimcoook

Heee....anladim...yani biraz hamaratligimi göstereyim diyorsun (saka saka)zemuszemus

Istersen yemek tarifleri topiclerine bak...cok güzel tarifler var!! Özellikle Libyana ve Azeri kizinin tariflerini ben kendimce cok begeniyorum...cokacimcoook

hmm oraya bakıyım madem bi

canım yemekmi yoksa pasta börekmi vereceksin önlerine önce bunu söyle sen...

canlarım yazımda belirttim zatennn ne gib hamur işleri önerirsiniz dieee çaya geliyolarrrr

1 tuzlu yap(poaca), bı kek yap, bı kısır yap, (yanına tursu) çay yap snra caylar btınce bıde kahve cek ustunee ohhh mıs gıbıı

Canım patates salatası yap.5,6tane patatesi haşla. Ezip içine biraz margarin biraz süt ekle.Bir iki tane rendelenmiş havuç bi iki diş sarımsak ve doğranmış maydonoz ekle orta boy borcama yay üstüne mayonezli yoğurt koy.
Bence pratik bir salata..Daha önce denenmiş olmasına gerek yok .,
Benden tavsiye sakın daha önce denemediğin tarifi yapma.
Aklıma geldikçe yazarım diğerleri için..

kadayıflı muhallebi yap
çikolata soslu ke olabilir
patates yuvasında yoğurt çok şık görünüyo
bideee tahinli kurabiye olabilir bence istersen tariflerini yazarım hem ağır hemde sunumları güzel oluyo

kısır makarna salatası kıymalı kol böreği yada açma
kek tuzlu yada tatlı kurabiye yapabilirsin

kızlarr karar verdim hepiniz saolunn bükme deriz biz yöresel börek tadında mercimekli bi o annem yapacak daha doğrusu sonra ben yaş pasta yapacam ama çaktırmayın hazır kekten çünkü diğerleri çok vaktimi alır yanındada pataes ezmesi yoğurtlu tıpkı bahsettiğiniz gibi hoooppp ardından meyve ilk geldiklerinde kahve tamamdırrr bundan iyisi şamda kayısı

Ne yaparsan yap beğeneceklerine göre sık eleyip ince dokumana gerek yok aslında canın ne çekiyorsa onu yap.:icecream:

Diyet psikolojisi başıma vurdu galiba.-tatlicadiarzu-

Back
X