Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh desene sende simdi heyecan tavan yapiyor....:asigim:
Vallaha canim bence pogca, kisir yanina patates salatasi cacik gibi seyler yapabilirsin..cayla güzel gidiyor böyle seyler...
Tatli birseylerde yapmak istiyorsan meyveli birseyler yapabilirsin hem hafifi olur malum yaz aylarindayiz....
Hadi sana kolay gelsin...yerimseniben
yok kız annesiyle bi ablası hep gelip giderlerde diğer ablası yurtdışından misafir yani heyecan yok ama alıştımama öyle hafif şeylerle geçiştirmek olmasın sitiyom biraz ağır bi menü olsun kayda değer malum protokol gibi misaifr:sm_cool:
Heee....anladim...yani biraz hamaratligimi göstereyim diyorsun (saka saka)zemuszemus
Istersen yemek tarifleri topiclerine bak...cok güzel tarifler var!! Özellikle Libyana ve Azeri kizinin tariflerini ben kendimce cok begeniyorum...cokacimcoook
güzel bir börek, kısır, meyveli bir tatlı, değişik birkaç salata (meze gibi) ve çay cokacimcoook
tucem bunlar iyi gider işte...konu sahibesi yazmadıki yemekmi pasta börekmi ikram edeceğini...![]()