- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 34
-
- Konu Sahibi bademmelek
bir çok bişeyler yazdım hiçbirini cevaplamamışsınızbelkı de ben cok etkılendım evham yaptım bılmıyorum sağolun kızlar...
canım benım kızıma kayınvalidem bakıyordu oda kızının yanına gıttı bız burda kızım kayınpederım kocam kaldık calıstıgım ıcın cocuga annem bakıyor ama oda uzak bıze ben her sabah getır gotur yapamam mecbur kalıyorum yanı kayınpederımde hasta yanlız kalamaz ama oda çalısıyor aksam yemek ıhtıyacı oluyor esım gıdıyor sonra yanımıza gelıyor kızımız ıcın(babaya dusku) sonra gerı gıdıyor babasının yanına yanı bız aılecek dagıldık.görumcem tarafı da esı halen hastanede yogun bakımda ve annesını gondermıyor doğal olarak bızde bu durumu ne kadar ıdare edebılırız bılmıyorum maddı acıdan olsun dıger acılardan olsun .dedım ya evham yapım belkı gecıcı bı duurum ben mı abartıyorum cok takıyorum bılemedım...bir çok bişeyler yazdım hiçbirini cevaplamamışsınız
ne demek istediğinizi anlayamadım hala
çocuğunuz küçük olduğu için tahammülünüz azalmışcanım benım kızıma kayınvalidem bakıyordu oda kızının yanına gıttı bız burda kızım kayınpederım kocam kaldık calıstıgım ıcın cocuga annem bakıyor ama oda uzak bıze ben her sabah getır gotur yapamam mecbur kalıyorum yanı kayınpederımde hasta yanlız kalamaz ama oda çalısıyor aksam yemek ıhtıyacı oluyor esım gıdıyor sonra yanımıza gelıyor kızımız ıcın(babaya dusku) sonra gerı gıdıyor babasının yanına yanı bız aılecek dagıldık.görumcem tarafı da esı halen hastanede yogun bakımda ve annesını gondermıyor doğal olarak bızde bu durumu ne kadar ıdare edebılırız bılmıyorum maddı acıdan olsun dıger acılardan olsun .dedım ya evham yapım belkı gecıcı bı duurum ben mı abartıyorum cok takıyorum bılemedım...
uc hafta oldu...ne kadar süredir kayınvalıdenız kızının yanında acaba?
olmus epeyuc hafta oldu...