- Konu Sahibi ezgigizem13
-
Merhaba arkadaşlar, öncelikle siteyi hep takip ettiğimi belirteyim. Fakat yeni üye olabildim, sırf bir konuda sizlerden akıl istemek için...Benim 2 aylık bir ilişkim oldu, ayrılalı da 3 hafta oldu. Hayatımda ilk defa birine gerçekten değer verdim. İlişkimizse gerçekten çok güzeldi. Bir defa bile tartışmadık başlangıçta. Fakat bu ikinci ayın sonlarında ben ailemle ilgili çok ciddi sorunlar yaşadım. O kadar ki evden ayrıldım. Kalacak yerim yoktu ve arkadaşlarımda kaldım hep. Gerçekten çok psikolojim bozuldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bu dönemde onunla sesimi yükselterek konuştuğum için benden ayrıldı ilk başta. Ve sözde beni çok seven ve merak eden çocuk kaç gün "neredesin" diye bile merak edip aramadı, kalacak yerimin olmadığını belirtmiştim. Ben buna rağmen bir şekilde onunla barıştım. Bu barışma da benim ısrarlarımla oldu. Bundan 5 gün sonra okulumuzda şenlikler vardı, ben ona halamla olacağımı söyledim, o da tamam ben de şenliklere gelip arkadaşlarımla takılır sonra yanına uğrarım dedi, okula gelmesinin tek sebebi de benimle görüşmekti, şenliklerden nefret eder zaten. O gün biz görüşemedik, çünkü ben halamlaydım ve durumum uygun değildi, o bu sebeple benimle tripli konuştu ama bir şeyden rahatsız olduğuylailgili hiç konuşmadık. Ertesi gün yine sözleştik, şenliğin ikinci günü. Bu defa da geldi bana merhaba diyip arkadaşlarının yanına yemek yemeye gitti. Sonra onu arayıp yanıma gelecek misin diye sorduğumdaysa hala tavırlı bir şekilde "siz oturun ben gelir uğrarım bi ara" falan dedi. Ben de sinirlenip bir daha seni görmek istemiyorum dedim, tamam dedi bitti. Sonrasında ben yine dayanamayıp özleyip mesaj attım, görüşelim dedim. Birkaç defa görüştük ben hep barışmak istedim fakat o istemedi. Sebebiyse beni çok seviyormuş ama şimdi barışsak ilerde yine sorun yaşayacakmışız, bundan eminmiş daha önce hiç yanılmamış vs vs... Beni düşündüğü için benden ayrılıyormuş yoksa çok istiyormuş benimle olmak. Siz olsanız ne düşünürdünüz insan sevdiği kişiyle ne olursa olsun beraber olmak istemez mi?
Bu arada annemle babam boşandı, ben evde tek ve üzgünken de bana destek olmak için yanıma geldi
Merhaba arkadaşlar, öncelikle siteyi hep takip ettiğimi belirteyim. Fakat yeni üye olabildim, sırf bir konuda sizlerden akıl istemek için...Benim 2 aylık bir ilişkim oldu, ayrılalı da 3 hafta oldu. Hayatımda ilk defa birine gerçekten değer verdim. İlişkimizse gerçekten çok güzeldi. Bir defa bile tartışmadık başlangıçta. Fakat bu ikinci ayın sonlarında ben ailemle ilgili çok ciddi sorunlar yaşadım. O kadar ki evden ayrıldım. Kalacak yerim yoktu ve arkadaşlarımda kaldım hep. Gerçekten çok psikolojim bozuldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bu dönemde onunla sesimi yükselterek konuştuğum için benden ayrıldı ilk başta. Ve sözde beni çok seven ve merak eden çocuk kaç gün "neredesin" diye bile merak edip aramadı, kalacak yerimin olmadığını belirtmiştim. Ben buna rağmen bir şekilde onunla barıştım. Bu barışma da benim ısrarlarımla oldu. Bundan 5 gün sonra okulumuzda şenlikler vardı, ben ona halamla olacağımı söyledim, o da tamam ben de şenliklere gelip arkadaşlarımla takılır sonra yanına uğrarım dedi, okula gelmesinin tek sebebi de benimle görüşmekti, şenliklerden nefret eder zaten. O gün biz görüşemedik, çünkü ben halamlaydım ve durumum uygun değildi, o bu sebeple benimle tripli konuştu ama bir şeyden rahatsız olduğuylailgili hiç konuşmadık. Ertesi gün yine sözleştik, şenliğin ikinci günü. Bu defa da geldi bana merhaba diyip arkadaşlarının yanına yemek yemeye gitti. Sonra onu arayıp yanıma gelecek misin diye sorduğumdaysa hala tavırlı bir şekilde "siz oturun ben gelir uğrarım bi ara" falan dedi. Ben de sinirlenip bir daha seni görmek istemiyorum dedim, tamam dedi bitti. Sonrasında ben yine dayanamayıp özleyip mesaj attım, görüşelim dedim. Birkaç defa görüştük ben hep barışmak istedim fakat o istemedi. Sebebiyse beni çok seviyormuş ama şimdi barışsak ilerde yine sorun yaşayacakmışız, bundan eminmiş daha önce hiç yanılmamış vs vs... Beni düşündüğü için benden ayrılıyormuş yoksa çok istiyormuş benimle olmak. Siz olsanız ne düşünürdünüz insan sevdiği kişiyle ne olursa olsun beraber olmak istemez mi?
Bu arada annemle babam boşandı, ben evde tek ve üzgünken de bana destek olmak için yanıma geldi
Onun aklında başka şeyler yada birileri vardır..bir erkek sevdiğinin özellikle aileden sorun yaşarken yanında değilse bundan sonra da olmaz zaten..seviyorum olayı da hikaye bence...boşver yoluna bak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seninde belirtrtiğin gibi
psikolojin iyi değil
önce kendini toparla
bu süreçte bnir ilişki yaşamk için uygun görünmüyorsun
muhtemelen erkek arkadaşında böyle düşündü
ayrıca 2 ay da öyle büyük bir aşk olmaz
muhtemelen seni sorunlu biri olarak gördü ve ilgisini kaybetti
sende çok üzerine düşmüş ve iyice laçkalaştırmışsın
saygı da kalmadığı kesin
seni seviyorum ancak... ile başlayan cümleler
kırmamak adına
kendini madur göstermek adına kurulan cümlelerdir
önce kendini toparla
Sen biraz fevri hareket eden birisin sanırım çabuk sinirleniyosun tepkin sert oluyo sonra sinirin geçince dayanamayıp arıyosun . Ama açıkcası ben seni sevdiğini düşünmüyorum sevgili olmayı geçtim insan arkadaşını bile merak eder böyle durumlarda naptı nereye gitti nasıl psikolojisi nasıl bir sorunu var mı diye o gayet hayatına bakıyo seni takmıyo.Sende çabalama bence
kaçamak ve mantıksız cevaplar..
sizde bence şuan kötü bir dönem geçirdiğiniz için doğru değerlendiremiyorsunuz.
aramayın bence, uğraşmayın çok fazla.
zamana bırakıverin.
Kesinlikle çok doğru, beni çok doğru çözümlemişsiniz,öyle oluyor gerçekten. Hatta ben ona aynı şekilde sordum nasıl merak etmedin beni diye, o da "bir an bile aklımdan çıkmadı ama sen bana öyle bağırmışken arayamadım" dedi. Ayrıca bana birçok konuda kendimi çok ezik hissettiğim için burnumu çok indirmemeye çalışıyorum, dedi.
Evden ayrılmanız, kalacak yerinizin belli olmaması, gelgitleriniz nedeniyle ne yazık ki gelecek için uygun bir aday olarak gelmemişsiniz o kişiye.
Sürekli özür dilemek barışmak için çabalamak da doğru davranışlar değil.
Bence hayatınızdaki en önemli sorun aşk meseleleriniz değil.
Ciddi olarak çözümlemeniz gereken sorunlarınıza odaklanın öncelikle.
Hayatınızı düzene koyun.
İkili ilişkilerinize sonrasında kafa yorarsınız.
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç..
kısa süreli sizi tanıdıgından, ''evden ayrıldım,kalacak yerim yok'' cumlesını uzerıne alınmıs ve uzaklasmıs. Tabıkı ınsan kım olursa olsun merak eder, arar sorar ama buradakı sahıs taze sevgılı olunca korkmus acıkcası, sonrasındakı negatıf davranıslarda soru ısaretlerı bırakmıstır ve sureklı aranınca da bunalıp ılgısını ıyce kaybetmıs.
bir cumlede ''ama''dan oncekı hersoz hukumsuzdur.
Umarım aılevı ve psıkolojık durumunuz bır an evvel duzelır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?