• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana da akıl verin lütfen

ezgigizem13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
9
0
1
Ankara
Merhaba arkadaşlar, öncelikle siteyi hep takip ettiğimi belirteyim. Fakat yeni üye olabildim, sırf bir konuda sizlerden akıl istemek için...Benim 2 aylık bir ilişkim oldu, ayrılalı da 3 hafta oldu. Hayatımda ilk defa birine gerçekten değer verdim. İlişkimizse gerçekten çok güzeldi. Bir defa bile tartışmadık başlangıçta. Fakat bu ikinci ayın sonlarında ben ailemle ilgili çok ciddi sorunlar yaşadım. O kadar ki evden ayrıldım. Kalacak yerim yoktu ve arkadaşlarımda kaldım hep. Gerçekten çok psikolojim bozuldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bu dönemde onunla sesimi yükselterek konuştuğum için benden ayrıldı ilk başta. Ve sözde beni çok seven ve merak eden çocuk kaç gün "neredesin" diye bile merak edip aramadı, kalacak yerimin olmadığını belirtmiştim. Ben buna rağmen bir şekilde onunla barıştım. Bu barışma da benim ısrarlarımla oldu. Bundan 5 gün sonra okulumuzda şenlikler vardı, ben ona halamla olacağımı söyledim, o da tamam ben de şenliklere gelip arkadaşlarımla takılır sonra yanına uğrarım dedi, okula gelmesinin tek sebebi de benimle görüşmekti, şenliklerden nefret eder zaten. O gün biz görüşemedik, çünkü ben halamlaydım ve durumum uygun değildi, o bu sebeple benimle tripli konuştu ama bir şeyden rahatsız olduğuylailgili hiç konuşmadık. Ertesi gün yine sözleştik, şenliğin ikinci günü. Bu defa da geldi bana merhaba diyip arkadaşlarının yanına yemek yemeye gitti. Sonra onu arayıp yanıma gelecek misin diye sorduğumdaysa hala tavırlı bir şekilde "siz oturun ben gelir uğrarım bi ara" falan dedi. Ben de sinirlenip bir daha seni görmek istemiyorum dedim, tamam dedi bitti. Sonrasında ben yine dayanamayıp özleyip mesaj attım, görüşelim dedim. Birkaç defa görüştük ben hep barışmak istedim fakat o istemedi. Sebebiyse beni çok seviyormuş ama şimdi barışsak ilerde yine sorun yaşayacakmışız, bundan eminmiş daha önce hiç yanılmamış vs vs... Beni düşündüğü için benden ayrılıyormuş yoksa çok istiyormuş benimle olmak. Siz olsanız ne düşünürdünüz insan sevdiği kişiyle ne olursa olsun beraber olmak istemez mi?
Bu arada annemle babam boşandı, ben evde tek ve üzgünken de bana destek olmak için yanıma geldi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle siteyi hep takip ettiğimi belirteyim. Fakat yeni üye olabildim, sırf bir konuda sizlerden akıl istemek için...Benim 2 aylık bir ilişkim oldu, ayrılalı da 3 hafta oldu. Hayatımda ilk defa birine gerçekten değer verdim. İlişkimizse gerçekten çok güzeldi. Bir defa bile tartışmadık başlangıçta. Fakat bu ikinci ayın sonlarında ben ailemle ilgili çok ciddi sorunlar yaşadım. O kadar ki evden ayrıldım. Kalacak yerim yoktu ve arkadaşlarımda kaldım hep. Gerçekten çok psikolojim bozuldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bu dönemde onunla sesimi yükselterek konuştuğum için benden ayrıldı ilk başta. Ve sözde beni çok seven ve merak eden çocuk kaç gün "neredesin" diye bile merak edip aramadı, kalacak yerimin olmadığını belirtmiştim. Ben buna rağmen bir şekilde onunla barıştım. Bu barışma da benim ısrarlarımla oldu. Bundan 5 gün sonra okulumuzda şenlikler vardı, ben ona halamla olacağımı söyledim, o da tamam ben de şenliklere gelip arkadaşlarımla takılır sonra yanına uğrarım dedi, okula gelmesinin tek sebebi de benimle görüşmekti, şenliklerden nefret eder zaten. O gün biz görüşemedik, çünkü ben halamlaydım ve durumum uygun değildi, o bu sebeple benimle tripli konuştu ama bir şeyden rahatsız olduğuylailgili hiç konuşmadık. Ertesi gün yine sözleştik, şenliğin ikinci günü. Bu defa da geldi bana merhaba diyip arkadaşlarının yanına yemek yemeye gitti. Sonra onu arayıp yanıma gelecek misin diye sorduğumdaysa hala tavırlı bir şekilde "siz oturun ben gelir uğrarım bi ara" falan dedi. Ben de sinirlenip bir daha seni görmek istemiyorum dedim, tamam dedi bitti. Sonrasında ben yine dayanamayıp özleyip mesaj attım, görüşelim dedim. Birkaç defa görüştük ben hep barışmak istedim fakat o istemedi. Sebebiyse beni çok seviyormuş ama şimdi barışsak ilerde yine sorun yaşayacakmışız, bundan eminmiş daha önce hiç yanılmamış vs vs... Beni düşündüğü için benden ayrılıyormuş yoksa çok istiyormuş benimle olmak. Siz olsanız ne düşünürdünüz insan sevdiği kişiyle ne olursa olsun beraber olmak istemez mi?
Bu arada annemle babam boşandı, ben evde tek ve üzgünken de bana destek olmak için yanıma geldi

Canım taraflardan biri pes ettiyse o ilişki zorla yürümez zaten.Birazcık karşındaki insana zaman tanımalısın zaten çok yeni bir ilişki.Kendi kafanı da toparlayıp hayatına belli bir düzen verene kadar kendi yoluna bakmalısın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seninde belirtrtiğin gibi
psikolojin iyi değil
önce kendini toparla
bu süreçte bnir ilişki yaşamk için uygun görünmüyorsun
muhtemelen erkek arkadaşında böyle düşündü
ayrıca 2 ay da öyle büyük bir aşk olmaz
muhtemelen seni sorunlu biri olarak gördü ve ilgisini kaybetti
sende çok üzerine düşmüş ve iyice laçkalaştırmışsın
saygı da kalmadığı kesin
seni seviyorum ancak... ile başlayan cümleler
kırmamak adına
kendini madur göstermek adına kurulan cümlelerdir
önce kendini toparla

Onun aklında başka şeyler yada birileri vardır..bir erkek sevdiğinin özellikle aileden sorun yaşarken yanında değilse bundan sonra da olmaz zaten..seviyorum olayı da hikaye bence...boşver yoluna bak

Onun aklında başka şeyler yada birileri vardır..bir erkek sevdiğinin özellikle aileden sorun yaşarken yanında değilse bundan sonra da olmaz zaten..seviyorum olayı da hikaye bence...boşver yoluna bak

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama çok ilginç her şey çok farklıydı çünkü, ben de hayatımda ilk defa biri için bu kadar uğraştım ve alttan aldım, beni merak etmedi bile yine alttan aldım...

Sen biraz fevri hareket eden birisin sanırım çabuk sinirleniyosun tepkin sert oluyo sonra sinirin geçince dayanamayıp arıyosun . Ama açıkcası ben seni sevdiğini düşünmüyorum sevgili olmayı geçtim insan arkadaşını bile merak eder böyle durumlarda naptı nereye gitti nasıl psikolojisi nasıl bir sorunu var mı diye o gayet hayatına bakıyo seni takmıyo.Sende çabalama bence

seninde belirtrtiğin gibi
psikolojin iyi değil
önce kendini toparla
bu süreçte bnir ilişki yaşamk için uygun görünmüyorsun
muhtemelen erkek arkadaşında böyle düşündü
ayrıca 2 ay da öyle büyük bir aşk olmaz
muhtemelen seni sorunlu biri olarak gördü ve ilgisini kaybetti
sende çok üzerine düşmüş ve iyice laçkalaştırmışsın
saygı da kalmadığı kesin
seni seviyorum ancak... ile başlayan cümleler
kırmamak adına
kendini madur göstermek adına kurulan cümlelerdir
önce kendini toparla

Öncelikle biz saygıyı hiç kaybetmedik, birbirimize en ufak hakaretimiz hatta kırıcı bir sözümüz bile olmadı. Zaten çok büyük bir aşk olduğunu da söylemedim, hatta ilişkinin üzerine düşüp laçkalaştırmak gibi bir durum kesinlikle olmadı. Ben kendimi suçlu hissettiğim için barışmak adına birkaç defa konuştum ama bu da aşırı bir ısrar şeklinde olmadı. O kadar ısrarcı olsam barışırdı muhtemelen. Çünkü bana "senin beni istediğini düşünmüyorum" dedi.

kaçamak ve mantıksız cevaplar..
sizde bence şuan kötü bir dönem geçirdiğiniz için doğru değerlendiremiyorsunuz.
aramayın bence, uğraşmayın çok fazla.
zamana bırakıverin.

Sen biraz fevri hareket eden birisin sanırım çabuk sinirleniyosun tepkin sert oluyo sonra sinirin geçince dayanamayıp arıyosun . Ama açıkcası ben seni sevdiğini düşünmüyorum sevgili olmayı geçtim insan arkadaşını bile merak eder böyle durumlarda naptı nereye gitti nasıl psikolojisi nasıl bir sorunu var mı diye o gayet hayatına bakıyo seni takmıyo.Sende çabalama bence

Kesinlikle çok doğru, beni çok doğru çözümlemişsiniz,öyle oluyor gerçekten. Hatta ben ona aynı şekilde sordum nasıl merak etmedin beni diye, o da "bir an bile aklımdan çıkmadı ama sen bana öyle bağırmışken arayamadım" dedi. Ayrıca bana birçok konuda kendimi çok ezik hissettiğim için burnumu çok indirmemeye çalışıyorum, dedi.

kaçamak ve mantıksız cevaplar..
sizde bence şuan kötü bir dönem geçirdiğiniz için doğru değerlendiremiyorsunuz.
aramayın bence, uğraşmayın çok fazla.
zamana bırakıverin.

Ben zaten elimden geleni yaptım. Şu saatten sonra bir şey yapmam onu iyice havalara sokar, sonuçta bulunmaz hint kumaşı değil. Tanıştırdığım herkes, annem de dahil olmak üzere, senin abarttığın kadar da hoş biri olduğunu düşünmüyorlar.

Kesinlikle çok doğru, beni çok doğru çözümlemişsiniz,öyle oluyor gerçekten. Hatta ben ona aynı şekilde sordum nasıl merak etmedin beni diye, o da "bir an bile aklımdan çıkmadı ama sen bana öyle bağırmışken arayamadım" dedi. Ayrıca bana birçok konuda kendimi çok ezik hissettiğim için burnumu çok indirmemeye çalışıyorum, dedi.

Erkeklerin yapısında var biraz bu meraktan ölse aramıyolar . Biz öyle değiliz illa arayıp sorucaz edicez eğer o aramazsada tribe giriyoruz beni merak etmiyo diye benimde bikaç kere başıma geldi bu tarz şeyler bende birden sinirlenip bağırığ çağırıyorum sonra aramasını bekliyorum aramıyodu iyice deliriyodum ağzıma geleni sayıyodum ama bizim sağlam ve uzun süreli bi ilişkimiz olduğu için karşılıklı anlayış gösterebiliyoruz sizin daha oturmamış henüz

Ona en çok ihtiyacın olduğu bi zamanda seni tek bırakıyorsa onunla olmaz zaten.
Ayrıca hep sen çabalamışsın düzelmek adına oda buna alışmış ne yaparsa yapsın dönüyorsun zaten diye.
İlgisizliği de cabası.
Hiç kendini üzme böyle biri için.

Evden ayrılmanız, kalacak yerinizin belli olmaması, gelgitleriniz nedeniyle ne yazık ki gelecek için uygun bir aday olarak gelmemişsiniz o kişiye.
Sürekli özür dilemek barışmak için çabalamak da doğru davranışlar değil.
Bence hayatınızdaki en önemli sorun aşk meseleleriniz değil.
Ciddi olarak çözümlemeniz gereken sorunlarınıza odaklanın öncelikle.
Hayatınızı düzene koyun.
İkili ilişkilerinize sonrasında kafa yorarsınız.
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç..

Evden ayrılmanız, kalacak yerinizin belli olmaması, gelgitleriniz nedeniyle ne yazık ki gelecek için uygun bir aday olarak gelmemişsiniz o kişiye.
Sürekli özür dilemek barışmak için çabalamak da doğru davranışlar değil.
Bence hayatınızdaki en önemli sorun aşk meseleleriniz değil.
Ciddi olarak çözümlemeniz gereken sorunlarınıza odaklanın öncelikle.
Hayatınızı düzene koyun.
İkili ilişkilerinize sonrasında kafa yorarsınız.
Allah yardımcınız olsun. Zor bir süreç..

Çok teşekkür ederim çok haklısınız, çok şükür evdeki durumlar düzeldi. Ben de en kısa sürede kendimi toplayacağım.

kısa süreli sizi tanıdıgından, ''evden ayrıldım,kalacak yerim yok'' cumlesını uzerıne alınmıs ve uzaklasmıs. Tabıkı ınsan kım olursa olsun merak eder, arar sorar ama buradakı sahıs taze sevgılı olunca korkmus acıkcası, sonrasındakı negatıf davranıslarda soru ısaretlerı bırakmıstır ve sureklı aranınca da bunalıp ılgısını ıyce kaybetmıs.
bir cumlede ''ama''dan oncekı hersoz hukumsuzdur.
Umarım aılevı ve psıkolojık durumunuz bır an evvel duzelır.

kısa süreli sizi tanıdıgından, ''evden ayrıldım,kalacak yerim yok'' cumlesını uzerıne alınmıs ve uzaklasmıs. Tabıkı ınsan kım olursa olsun merak eder, arar sorar ama buradakı sahıs taze sevgılı olunca korkmus acıkcası, sonrasındakı negatıf davranıslarda soru ısaretlerı bırakmıstır ve sureklı aranınca da bunalıp ılgısını ıyce kaybetmıs.
bir cumlede ''ama''dan oncekı hersoz hukumsuzdur.
Umarım aılevı ve psıkolojık durumunuz bır an evvel duzelır.

çok haklısınız. ama kafamı karıştıran bütün bu olaylar geçtikten sonra ben ne zaman onu aramasam o aradı iyi misin seni merak ediyorum diye. sonrasında ben de ona dedim ki bu böyle olmaz hem sürekli beni merak ettiğini söylüyorsun hem de birlikte olamayız falan filan... ben sana inancımı yitirdim dedim. sonra o da sen bunları benim canımı acıtmak için söylüyosun dedi ben çok uzatmayı sevmiyorum, bak bu iş böyle belirsiz olsun istemiyorum net bişey olsun ya bi daha hiç görüşmeyelim ya da barışalım adam gibi dedim. o da ben seninle kopmak istemiyorum ama seni sıkmaktan üzmekten korkuyorum falan deyip durdu.
bu arada ben çok hızlı bir şekilde toparlandım ailevi meseleler falan atlatıldı kendimi tekrar iyi hissetmeye başladım, o da çok şaşırdı zaten buna. sonra oturup mantıklı düşündüğümde farkettim ki zaten gerçekten dediği gibi bir bağ olsaydı aramızda böyle saçma mazaretlerle gelmezdi bana. o yüzden bundan sonra kendime hakim olup hiçbir şekilde merak etmicem onu.

Back
X