- Konu Sahibi ezgigizem13
Merhaba arkadaşlar, öncelikle siteyi hep takip ettiğimi belirteyim. Fakat yeni üye olabildim, sırf bir konuda sizlerden akıl istemek için...Benim 2 aylık bir ilişkim oldu, ayrılalı da 3 hafta oldu. Hayatımda ilk defa birine gerçekten değer verdim. İlişkimizse gerçekten çok güzeldi. Bir defa bile tartışmadık başlangıçta. Fakat bu ikinci ayın sonlarında ben ailemle ilgili çok ciddi sorunlar yaşadım. O kadar ki evden ayrıldım. Kalacak yerim yoktu ve arkadaşlarımda kaldım hep. Gerçekten çok psikolojim bozuldu. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bu dönemde onunla sesimi yükselterek konuştuğum için benden ayrıldı ilk başta. Ve sözde beni çok seven ve merak eden çocuk kaç gün "neredesin" diye bile merak edip aramadı, kalacak yerimin olmadığını belirtmiştim. Ben buna rağmen bir şekilde onunla barıştım. Bu barışma da benim ısrarlarımla oldu. Bundan 5 gün sonra okulumuzda şenlikler vardı, ben ona halamla olacağımı söyledim, o da tamam ben de şenliklere gelip arkadaşlarımla takılır sonra yanına uğrarım dedi, okula gelmesinin tek sebebi de benimle görüşmekti, şenliklerden nefret eder zaten. O gün biz görüşemedik, çünkü ben halamlaydım ve durumum uygun değildi, o bu sebeple benimle tripli konuştu ama bir şeyden rahatsız olduğuylailgili hiç konuşmadık. Ertesi gün yine sözleştik, şenliğin ikinci günü. Bu defa da geldi bana merhaba diyip arkadaşlarının yanına yemek yemeye gitti. Sonra onu arayıp yanıma gelecek misin diye sorduğumdaysa hala tavırlı bir şekilde "siz oturun ben gelir uğrarım bi ara" falan dedi. Ben de sinirlenip bir daha seni görmek istemiyorum dedim, tamam dedi bitti. Sonrasında ben yine dayanamayıp özleyip mesaj attım, görüşelim dedim. Birkaç defa görüştük ben hep barışmak istedim fakat o istemedi. Sebebiyse beni çok seviyormuş ama şimdi barışsak ilerde yine sorun yaşayacakmışız, bundan eminmiş daha önce hiç yanılmamış vs vs... Beni düşündüğü için benden ayrılıyormuş yoksa çok istiyormuş benimle olmak. Siz olsanız ne düşünürdünüz insan sevdiği kişiyle ne olursa olsun beraber olmak istemez mi?
Bu arada annemle babam boşandı, ben evde tek ve üzgünken de bana destek olmak için yanıma geldi
Bu arada annemle babam boşandı, ben evde tek ve üzgünken de bana destek olmak için yanıma geldi