Bana birşeyler oluyor

Aynen yaa... Eşime de anlattım, onu bile sardı, işten geldi, polisten haber var mı diye soruyo :))) Ailecek takipteyiz yani ☺️

Eee yazicakmisin face den

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tskler kizlaaarrr :) bilmyrm napcagmiii ama gordgum yerde konscm ..artk ondan eminim naslsa :)

Tskler kizlaaarrr :) bilmyrm napcagmiii ama gordgum yerde konscm ..artk ondan eminim naslsa :)

Arkadaşlık isteği yollasana kabul eder tanırsa seni,konuşmanıza vesile olur en azından facebook.

Yeminle şiştim burda :84:
Hadi bacım face inide bulmuşsun herşey tamam
Daha ne bekliyorsun

Kizlar bldmdaa ama onun bsey yapmasni bekliyrmm bakalm bugn son gunum geldi geldi gelmedii artkk bilemiyrm

bence konuşmak istese konuşur amir olsa ne olacak ki. ilk adımı ben atarım dersen karakolu arayıp olayla ilgilenen polis memurunu bulabilirsin.

Kizlar bldmdaa ama onun bsey yapmasni bekliyrmm bakalm bugn son gunum geldi geldi gelmedii artkk bilemiyrm

Madem bugün gidiyorsun neden ondan bekliyorsun halaaa

Yaa kzlar yapmayı ck isterdm ama o da cok istyosa gelirdiiii ne bıleyımm amacnın ne oldgnuda bılmyrm

Yaa kzlar yapmayı ck isterdm ama o da cok istyosa gelirdiiii ne bıleyımm amacnın ne oldgnuda bılmyrm

Bir erkek istese her türlü ulaşabilir aslında üstelikte polis senin nerede kaldığını da biliyor.Bende olsam tereddüt ederdim bu kadar çaba gösterip birşeyler yapmaya, bu erkekler nasıl insanlar çözemedim.Hem memleketine gidiyormuşsun görüşme ihtimali de olmaya bilecek bir sürü sorun var ilerisi için,onun senin kadar çaba göstermemeside gözümden düşürüyor böyle erkekleri,birde insana böyle umut vermeleri yokmu bakışlarıyla ilgi gösteriyo gibi yapmalarıyla.Neyse canım umarım hakkında neyse hayırlı olan o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…