- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
Kizlar mujdeeeee gamken sayesinde ismini facebookunu bekar oldgnu ogrendk :))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözün aydın, ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar mujdeeeee gamken sayesinde ismini facebookunu bekar oldgnu ogrendk :))))))
Ayyy cook heyecanlandim hadi bakalim valla bütün forum isi gücü biraktik sizin kavusmanizi bekliyoruz :)Kizlar mujdeeeee gamken sayesinde ismini facebookunu bekar oldgnu ogrendk :))))))
Tskler kizlaaarrr :) bilmyrm napcagmiii ama gordgum yerde konscm ..artk ondan eminim naslsa :)
Arkadaşlık isteği yollasana kabul eder tanırsa seni,konuşmanıza vesile olur en azından facebook.![]()
Kizlar bldmdaa ama onun bsey yapmasni bekliyrmm bakalm bugn son gunum geldi geldi gelmedii artkk bilemiyrm
Ya bu konuyu hatırladım da bu polis adam evli demiştin sen bize???
Cnm yanls bilgymss meger evli deglms
Kizlar bldmdaa ama onun bsey yapmasni bekliyrmm bakalm bugn son gunum geldi geldi gelmedii artkk bilemiyrm]
Git sen konuş ne olacak ki, ilanı aşk et demiyorum ama fırsat yarat, hissettir 😉 sonra çok pişman olursun. Benden söylemesi...
Yaa kzlar yapmayı ck isterdm ama o da cok istyosa gelirdiiii ne bıleyımm amacnın ne oldgnuda bılmyrm![]()