Bana birşeyler oluyor

Yaa manisada olsaydi bi el atalim olaya diycektim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm:34: fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm:50:

çüzdanımı kaybettim nerde olduğunu hatırlamıyorum, ama sizi çok iyi hatırlıyorum de :P

Teocukız,
En son evli olduğunu düşünüp umudu kesmiştin şimdi konu aktive olunca aradaki sayfaları okudum gelişmeleri merakla bekliyorum takibimdesin :10:
Erkekler bakışmayı pek seviyor nedense ama önemli olan icraat - hakkınızda hayırlısı diyelim...

Canım kırıkkale de reşit olmayanları gece sokakta meydanda falan görünce direk alıp şubeye götürüyolar reşit değilsen dene bi :-p zaferde falan gezdik biz azdaha bizi alıyolardı

Cnm valla bildgn 23 umm :))

Teocukız,
En son evli olduğunu düşünüp umudu kesmiştin şimdi konu aktive olunca aradaki sayfaları okudum gelişmeleri merakla bekliyorum takibimdesin :10:
Erkekler bakışmayı pek seviyor nedense ama önemli olan icraat - hakkınızda hayırlısı diyelim...

Cnm valla haklsnn anck bakisiyolrr bazn dyrm su bakisanlarii oldresm gliyorr sadece bakisacaksan bakma arkadas dimii ne umutlandrysunn :)

Yaa manisada olsaydi bi el atalim olaya diycektim :)

Sagl cnmm yaa yardm etmek istemenz bile gzl..saglsun gamken cok arastrdii cokk sey yaptiii onuda burdann opuyrrmm :)))

Sagl cnmm yaa yardm etmek istemenz bile gzl..saglsun gamken cok arastrdii cokk sey yaptiii onuda burdann opuyrrmm :)))

Gamken'e bir kahve ısmarlaman şart oldu valla - burada epey muhabbet ettiniz sonuçta:34:

Rica ederim cnm :) bende öpüyorum:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:9: sen şanslısın bulmuşsun ben koca hastanedeki doktorun adını bulamıyorum
o derece vahimim :43:

Cnm yaptıkça çoğalan bişey varsa oda ev işi yani işler bitti bende bittim walla:)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hergn ayni is biktryorda

Back