Bana birşeyler oluyor

kaç gündür girmiyorum ne olmuş bea :) kız senin bu konunu görünce aşık olup araştırasım geliyor

Kzlar bsey daha oldu..bn onu okulun orda grdukten sonra yurda gectm ama yurda gelnce duramadm dedimki cikiim gdiyim bi daha grurumm belki.tam yurdun bahcesndeydm tam ckacaktm bi baktm yudun onunde yavas yavas geciyooo ve egilmss yurdn icne bakiyooo arabayi o kadar yavas kullanyoki sanki arac harekt etmiyooo goz goze gldk bakti yine..neyae bn okulun oraya dgru yuruyrm yine okulun oraya gecti o da.bnde okuln karsisindaki markete gryrdm bu baktm yine beni izliyoo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kzlar bsey daha oldu..bn onu okulun orda grdukten sonra yurda gectm ama yurda gelnce duramadm dedimki cikiim gdiyim bi daha grurumm belki.tam yurdun bahcesndeydm tam ckacaktm bi baktm yudun onunde yavas yavas geciyooo ve egilmss yurdn icne bakiyooo arabayi o kadar yavas kullanyoki sanki arac harekt etmiyooo goz goze gldk bakti yine..neyae bn okulun oraya dgru yuruyrm yine okulun oraya gecti o da.bnde okuln karsisindaki markete gryrdm bu baktm yine beni izliyoo :)

yaaaa buda sana yanıkkkkkkkkkk
kkızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl güsel miydin üstün basın nasıldı ayyyy :52::52::52::52:

EVLİ olduguna emin misin demiştim hatırlıyorsan sen giyiminden evli olduğundan şüphelenmiştin :9::9: demekki değilmiş seni bu kadar izlediğine göre git bir gün konuş selam ver :) nereye kadar bakışacaksınız bir bakmışsın senin okul bitmiş onunda tayini çıkmış pişman olursun benden söylemesi.:1::1:

Ayy banada oyle geliyodaa artk konscaksa konssuunn :) gzl degldm ya snava gdydumm kndimi dagtmstm braz .sabah sabah sinav telasyla pek bakamadm kndmee :)

Konunun sonuna gelene kadar çekirdek çitledim resmen. Evliymişi görünce yıkıldım... Sonradan yine bir kıvılcımlar... Ne yapsak senaryoya döküp dizi mi çeksek?! :)))

EVLİ olduguna emin misin demiştim hatırlıyorsan sen giyiminden evli olduğundan şüphelenmiştin :9::9: demekki değilmiş seni bu kadar izlediğine göre git bir gün konuş selam ver :) nereye kadar bakışacaksınız bir bakmışsın senin okul bitmiş onunda tayini çıkmış pişman olursun benden söylemesi.:1::1:

Bgn okul ckisnda slmlastk cnmm. O kadar ck baktkii snra slm vrdm once utandm sadce gulmsedm baktm hala bakiyo bseyler bkliyo bnde gulumseyip slm verdm :)

evli olup da bakabilir ya belki macera arıyor bilemeyiz ki, inşallah değildir.

Ay kizlaarrr valla bgnn ogleden snra suslenp paslanp ckcamm bakalm konstu konstuuu zaten okul bitiyooo artk kndi bilr.yurdumu okulumu biliyoo bakmayi biliyrsa artk icraate gecsnnn aaaa sinirleniciiimm ama :)

Ay kizlaarrr valla bgnn ogleden snra suslenp paslanp ckcamm bakalm konstu :52:zaten okul bitiyooo artk kndi bilr.yurdumu okulumu biliyoo bakmayi biliyrsa artk icraate gecsnnn aaaa sinirleniciiimm ama :)

ayy kız artık harbiden geçsin icraata
:52::52::52::52:

Ben olsam giderdim yanına:)
Siz kardeşimin olayı ile ilgilenmiştiniz teşekkür ederiz o gün için falan de x bey de:)
Bi isim at x dı sanırım isminiz de o söyler zaten yok ismim şu diye düzeltir :)
Sonra muhabbeti uzatırsa ne ala sorarsın öğrenirsin:)
Uzatmazsa rezil olacağın bir şey yok teşekkür etmiş olursun:)
Ayrıca okuldan sonra başka şehre gideceksen neden takıyorsun ki konuş gitsin:)
Zaten sonra göremeyecek benimde vardı rezilliklerim böyle hoşlandığımı söylediğim reddeildiğim sonra tatlı bir anı oluyor
Ama seninki sana bakıyormuş arada:)

Son düzenleme:
Yaa evet ama kardesmin olayndan snra 3 kere karsilastk ilk karsilastgmzda tsk etseydmm iii olcktiii ama bakalm ksmetse cok istysaaa iki gun icnde acilck

Cnm sen onu bekleme. Çocuk gidicegini bilmiyoki niye acele etsin. Su durumda senin birşeyler yapman gerekiyo

Ama mezun olcagmi olay srasnda dymstuuu

Bence de sen bişeyler yap, biz nasıl evli mi acaba diye düşünüyorsak belki o da sevgilisi var mı acaba diye düşünüyo. Zamanının kısıtlı olduğunu bilmiyor ki, son sınıf olduğunu bilse belki acele eder, her şeyi karşı taraftan bekleme bence ;) aşk emek ister, elini taşın altına koy, sonra çekersin, nazlanırsın 😜

Kizlar mujdeeeee gamken sayesinde ismini facebookunu bekar oldgnu ogrendk :))))))

Ayy cookk sevindim..konunuzu basindan beri takip ediyordum evli oldugunu dusundugunuz zaman cok uzulmustum.artik bekar oldugunu da ogrendiniz harekete gecin konusmaya baslamak icin cekiniyorsunuz..bir daha karsilastiginizda merhaba deyin biraz duraklasaniz bence o konusmaya baslar gibi geliyor bana..konusmadan ayrilmayin o sehirden..lutfennnn...

Back