Bana birşeyler oluyor

Ayy kizlarrrr nasil heyecnlandryorsunuz bniii :) bakalm yine bir soracak gamkenin esii :) ona gore artk cadrda kurarimm :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm:34: fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm:50:[/
QUOTE]

Ne polisi bu çocuk :D

MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm:34: fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm:50:[/
QUOTE]

Ne polisi bu çocuk :D

Derken? Valla iste bildgin karakolda calisan bi polis :)))

Bak tam unuttum diyosun yine cıktı karsına... Karakola git kimliğim filan kayboldu de. Ozaman da onla belirgin şekilde konuş mrb nasılsınız gibilerinden.. Keşke muhabbet açabilsen de "işte bizimde okul bitiyo, haftaya gtcem" gibilerinden şeyler söyleyebilsen.... Bence hiç çekinme rezil olcak 1durum yok. Çünkü 1hafta sonra ordan ayrılıyosun reddedilsen bile onu daha hiiiic görmiceksin. Ha kısmetindeyse zAten o er yada gec ankaradada olsa karsına çıkar

Derken? Valla iste bildgin karakolda calisan bi polis :)))

Eğer ne polisi olduğunu bilsen bi de ismini şey yapabilirdin hani mesela atıyorum çevik kuvvet olsun:D adı ali diyelim:D ali çevik yazınca faceden kişiler çıkıyo:D bazısı egmde çevik kuvvet yapıyo facede :D ordan soyadını öğrenşrsin ama ekleme tabi:) gizliden araştırmak olmaz. Direkt gider konuşursun o bile daha iyi. Benim de vardı bu tarz bi olay sonra kader birleştirdi olucağı varsa oluyo:) hayırlısı olsun inşallah güler yüzünn :)

Eğer ne polisi olduğunu bilsen bi de ismini şey yapabilirdin hani mesela atıyorum çevik kuvvet olsun:D adı ali diyelim:D ali çevik yazınca faceden kişiler çıkıyo:D bazısı egmde çevik kuvvet yapıyo facede :D ordan soyadını öğrenşrsin ama ekleme tabi:) gizliden araştırmak olmaz. Direkt gider konuşursun o bile daha iyi. Benim de vardı bu tarz bi olay sonra kader birleştirdi olucağı varsa oluyo:) hayırlısı olsun inşallah güler yüzünn :)

bizde birini böyle bulmustuk facede :)) aradıgımız kişinin sadece adını biliyoduk bide akparti teşkilatındaydı. Biz bunu selçuk ak falan diyerek aramıstık da öyle cıkmıstı

Ya okadar okuduktan sonra evli olduğunu okuyunca nolamazzZ dedim :d
Sonra tekrar şüpheler olduğunu okuyunca cok sevindim:)

Sen çaktırmadan bu adamın telefonunla resmini cek ve onuda 15,20 tane sayfa yaptırıp arama ilanı yap en iyisi:) şaka bir yana cidden çaktırmadan resmini cekin ve burdaki arkadaşa yola o araştır :p

Kim olduğunu öğrenmeden sakın ordan ayrılma :d kardeşinin yanında az otur ;)

Kizlar szlere anlatmazsam catlicam dun gece tam buu bnm polisi dusunrkn uyuya kalmsm ruyamda bursadaydmm ve sehrn ortasna canlii kocaman beyaz bir ati koymslardii.ruya boyu beyaz ati grdmm tabirine baktmm hayrli bir ise isaret dyorr :)

Mezun oluyormussun zaten bence ilk gördüğün yerde konuş kötü bi sonuç olsa bile o şehirden ayrılıyorsun bi daha görmezsin zaten içinde kalcağına elinde kalsın be güzelim :16:

Kız TEOCU sen durup durup bizi heyecanlandırmak zorundamısın..:))) Neyse inşallah bu defa hayırlı haber veririsin. merakla bekliyorum. Herşey gönlünce olsun.

ay mezunda oluyormuşsun konuşamadan gidersen hep içinde kalıcak.Karşına çıkarumarım ve bir fırsatını bulduğunda konuşursun,gördüğünde merhaba falan de konu aç evli olup olmadığını uygun bir dille sohbet arasında sor işte sonrasını getirirsin artık duruma göre.

Ayy, çok merak ediyorum yaa... Çık gez teocu, görürsün belki. Gelişmeleri hemen bize yaz, rüya da görmüşsün, hadi hayırlısı :)

yerinde olsam gidip konuşamazdım ama onun gelmesi için her işveyi cilveyi yapardım. örnek olarak karsılastıgınızda heyecan yapmadan etkili bir gülümseyişle başını hafifce öne dogru eğip selam vermen yeterli olur diye düşünüyorum. hoşlanıyorsa gelecektir zaten erkek sonucta:51:

Kizlarrr yarn calsiyorr ve bzm burda olckk yarnn grurumm artk :)

Kizlar sinava gdyrdum sabah 8 30 gbii iki tane polis araci grdmm icndekini ona bnzettm nyse snava grdim ciktmm kapinin oraya baktm polis araci yoktuu amaan dedim grmek isteyen gelirdii okulun oraya dedimkii tam guvenligin orda.bana yinee oyle bi baktiki gulmsedim basimi one egdm snra bktm hala bakiyo bnde donup mrb dedem mrb dediii gulmsediii off yaa :)

Kizlar sinava gdyrdum sabah 8 30 gbii iki tane polis araci grdmm icndekini ona bnzettm nyse snava grdim ciktmm kapinin oraya baktm polis araci yoktuu amaan dedim grmek isteyen gelirdii okulun oraya dedimkii tam guvenligin orda.bana yinee oyle bi baktiki gulmsedim basimi one egdm snra bktm hala bakiyo bnde donup mrb dedem mrb dediii gulmsediii off yaa :)

bu kadar sık karşılaşmanız tesadüf mü? o da sanki görmek için oralarda dolanıyor bir de evli mi değil mi tam emin olabilseydiniz, keşke birşey soracağım deyip konu açsaydınız mezun olacağım da polislik sınavlarına katılmayı düşünüyorum şartları falan nasıl diye laf lafı açardı belki:)

Back