- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Cnm yanls bilgymss meger evli deglms
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben senin konunu daha önce okudum takip ettim ama bana karşılıksız aşk gibi geliyor tamam bakışmalardan, selamlaşmalardan umutlanmışsınız ama belki normal hali böyledir. Ayrıca ulaşmak isteyen ulaşır birşeyi bahane eder sen nasıl oralarda dolanıyorsun o da senin çevrende dolanır tesadüfmüş gibi hem amiri yokken de karşılaşmışsınız muhabbet açar. Evli değilmiş diyorsunuz nereden biliyorsunuz belki sevgilisi sözlüsü nişanlısı var. Face bulmuşsun nasıl adını soyadını buldun bilmiyorum ama eklediysen ve bir şey hissediyorsa o yazar da sana nereden araştırdın buldun beni dese neden ekledin dese ne diyeceksin. Ben mahcup olurdum yani. Zaten oradan anlar bu kız benden hoşlanıyor buna kadar bulmuş diye ondan adım gelmezse zorlama, Nüfus cüzdanımı kaybettim diyim diyorsunuz ee gittiniz dediniz başka nasıl konu açılacak nasılsınız iyi misiniz, ben de gidiyorum artık bu kadar ama hala cevap vermese bile bir bakışından duruşundan bile hala umut edeceksiniz valla az zamanın kaldıysa zaten o şehirden gideceksin kestirmeden diyeceksin sizden hoşlandım diye yoksa olmaz. Ama sizi onlıne gördüğü halde yazmazsa kimsiniz deyip açıkladığınız halde umursamazsa bence hiç söylemeyin anlayan zaten anlar yani.