Bana birşeyler oluyor

Cnm yanls bilgymss meger evli deglms

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben senin konunu daha önce okudum takip ettim ama bana karşılıksız aşk gibi geliyor tamam bakışmalardan, selamlaşmalardan umutlanmışsınız ama belki normal hali böyledir. Ayrıca ulaşmak isteyen ulaşır birşeyi bahane eder sen nasıl oralarda dolanıyorsun o da senin çevrende dolanır tesadüfmüş gibi hem amiri yokken de karşılaşmışsınız muhabbet açar. Evli değilmiş diyorsunuz nereden biliyorsunuz belki sevgilisi sözlüsü nişanlısı var. Face bulmuşsun nasıl adını soyadını buldun bilmiyorum ama eklediysen ve bir şey hissediyorsa o yazar da sana nereden araştırdın buldun beni dese neden ekledin dese ne diyeceksin. Ben mahcup olurdum yani. Zaten oradan anlar bu kız benden hoşlanıyor buna kadar bulmuş diye ondan adım gelmezse zorlama, Nüfus cüzdanımı kaybettim diyim diyorsunuz ee gittiniz dediniz başka nasıl konu açılacak nasılsınız iyi misiniz, ben de gidiyorum artık bu kadar ama hala cevap vermese bile bir bakışından duruşundan bile hala umut edeceksiniz valla az zamanın kaldıysa zaten o şehirden gideceksin kestirmeden diyeceksin sizden hoşlandım diye yoksa olmaz. Ama sizi onlıne gördüğü halde yazmazsa kimsiniz deyip açıkladığınız halde umursamazsa bence hiç söylemeyin anlayan zaten anlar yani.

O neden adim atmiyo diyenler olmuş ama erkekler bizim gibi degilki kizlar biz burada toplaniyoruz birbirimize danisip akil veriyoruz yakinlarimiza anlatabiliyoruz ama erkekler çoğunlukla kendi aralarında bile konusmuyo sorunlarini. Ayrıca ne var face.den ekleyip ilk adini atsan olumsuz bile olsa daha gorusemiyceksin zaten

Kizlar bugun gececydii goremedim karanlkta pek :) trafikte calstgi icn bizim burda degldi.bugunde son gunumdu.yarn mezun olyrm zaten yarinda o iznli.yani artk bu konuda sansm kalmadi.ön adm atmayida kndme yakistramiyrm erkkler bu tur seyleri cok abartiyolar cnkuu..sanrm buraya kadarmss :((((

Aslında ben diyorum ki gamkem eşine söylese senin yarın mezun olacağını ve bu durum arkadasin kulağına gitse o seni her şekilde bulur hem ne kaybedersin ki yarın zaten gidiyorsun seni bilse ne olacak

Aslında ben diyorum ki gamkem eşine söylese senin yarın mezun olacağını ve bu durum arkadasin kulağına gitse o seni her şekilde bulur hem ne kaybedersin ki yarın zaten gidiyorsun seni bilse ne olacak

Canim gamkenin esii tanimiyor onun bi arkadasinin is arkadasii

MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm:34: fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm:50:
bence bir arkadaşınla karakolun önünde kavgaya tutuşun şikayetçiyim falan de

Kismette varsa gelir hintten yemeden. Kismette yoksa ne gelir elden. Hakkında hayirlisi olsun canım. Bakarsın yarın sen gitmeden karşına çıkıp konusuveririr.

suan okudugm sehırden ayrıldım.ama salı gunu okulla ılgılı ısler ıcn tekrar gdecegm.o gunde onun calıstıgı gun oldgu ıcın gorecegım onu.ve bı planım var onunla bseyler uydrup konsacagmm bana ulasabılecegı acık bır kapı bırakacagm bakalım ne yapacak:)

Ben burda çatladım canım ver bana adını konuşayım iyiyimdir ara yapmada :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

suan okudugm sehırden ayrıldım.ama salı gunu okulla ılgılı ısler ıcn tekrar gdecegm.o gunde onun calıstıgı gun oldgu ıcın gorecegım onu.ve bı planım var onunla bseyler uydrup konsacagmm bana ulasabılecegı acık bır kapı bırakacagm bakalım ne yapacak:)
Bekliyoruz sonucu canım.:38::17::21:

hahaa alemsınız valla:)) bakalımm olmzsa sıze gelırımm:9:

Teocukız ben eşime kendim açıldım 3 sene platonik aşktan sonra :) şimdi bi bebişimiz var. Erkek açılacak diye bişey yok. Hz Hatice de Efendimiz için bir çiçek ekiyor ve o çiçeği biriyle gönderip evlenmek istediğini söylüyor :)

Teocukız ben eşime kendim açıldım 3 sene platonik aşktan sonra :) şimdi bi bebişimiz var. Erkek açılacak diye bişey yok. Hz Hatice de Efendimiz için bir çiçek ekiyor ve o çiçeği biriyle gönderip evlenmek istediğini söylüyor :)

Ne gzl valla byle cesaretli olmk isteerdm :)

Canım kırıkkale de reşit olmayanları gece sokakta meydanda falan görünce direk alıp şubeye götürüyolar reşit değilsen dene bi :-p zaferde falan gezdik biz azdaha bizi alıyolardı

Back