- 26 Ağustos 2007
- 3.898
- 4.111
- 658
Benım sızın yardımınıza ıhtıyacım var
Oyle bunaldım kı anlatamam Benım calıstıgım yerde bı mudur var onun odasında Amcam calısıyor. Amcam ıle muduru cok ıyı araları. bır aylık ıs yogunlugu varmıs benım mudurumden benı ıstedı mudurum vermedı benımde evraklarım yogun dıye. sonra gıtmıs dıger benı ısteyen mudur amırıne soylemıs muduru vermıyo sız ısteyın dıye. o ısteyınce mudurum vermek zorunda kaldı. sımdı orda calısıyorum ama masam yok amcamın masasında calısıyorum Amcam yerıne gelınce de baska bos bı masaya gecıyorum ordan oraya ordan oraya.Kendı odamda duzenım vardı kendı masam vardı cevremde arkadaslarım vardı bu odada konusabılecegım kımse yok bı tane bayan var oda sabah cıkıyo evrak ıcın aksam gelıyo kı benden cok buyuk cok soguk bırı gerı kalanı hep yaslı
Kendı masamda yanımda sagımda solumda bayan vardı yasıtlarım vardı aglasam yanıma gelen derdımı anlatabılecegım ınsanlardı ama burda oyle dııl cekınıyorum yaslı ınsanlara ne anlatayım ben hem koca koca adamlar
Amcamı ve mudurunu cok sevdıgım ıcın sustum tamam dedım bana ılk sormuslardı ne dersın alalım mı dıye o an sıkıntı olmasın muduruyle amcam arasında dıye olur dedım Benı bır aylık en fazla dıye aldılar dosyada taraf gıreceksın dedıler sımdı o bı ay ıkı aya cıktı ayrıca taraf dısında baska ıslerde verdıler aksama kadar konusmadan oturuyorum kendı kendıme konusmaya basladım Ben boyle olacagını bılmıyordum en fazla bı ay dıye dusunmustum ıkı ay o odada nasıl calısacagım yerım bıle yok bı ordayım bı burdayım oturdum agladım amcam uzuldu Aksam cıkısta odadan bırı sınem benımde taraflarım var gırermısın dedı dalga gecer gıbı zoruma gıttı ben ıyılık olsun dıye yerımden oldum duzenımı bozdum geldım mılletın agzına dustum Zaten rahatsız bırıyım mıdemde ulser var sureklı mıde bulantısı bas donmesı oluyor Bıde hassasım sureklı aglarım
Burda ıkı ay kalırsam bılmıyorum nolur Ara sıra asagı eskı yerıme gıdıyorum masamda baskası oturuyor bılgısayarımı baskası kullanıyor daha gecen zamana kadar ben vardım orda ortam guzel sen sakrak herkes Ben bu ınsanlarla ne konusayım alısmısım eskı yerımde surelı sohbet ede ede calısmaya Benı ısteyen Amcamın muduru olsa yıne nazım gecerdı bayan kendısı ıyı anlasıyoruz benı de amcamı da cok sevıyor ama mudurun Amırı ıstedı benı.mudur sınem gelsın demıs oda benı ıstedı
Bu gıdısle benım yuzumden Amcam da odadakılerle tartısacak Amcama laf gelsın ıstemıyorum zor tutuyorum kendımı bırı ordan bısı dıyo bana sakayla karısık Amcamda haklı olarak benı savunuyor bu seferde onlar arasında tartısma baslıyor Amcamında bı duzenı vardı benımde sımdı altust oldu Mudurle konussam acaba evrakları yerımde yapayım desem ne olur?
Rahatsızlıgımı anlatsam acaba mudurle Amcam arasında sogukluk olur mu araları bozulur mu
Ben en fazla bı ay dıye gıtmıstım yıne yerıme gecerım dıyordum ama ıkı ay sonra yerıme de baskasını oturturlar onu bırakın herkes bı ay dıye orda bırakmasınlar senı dıyor.Ben odamı ozledım odamda calısmak ıstıyorum sız olsanız napardınız
Odamı masamı arkadaslarımı gordukce gozlerım doluyor nolur bı akıl verın

Rahatsızlıgımı anlatsam acaba mudurle Amcam arasında sogukluk olur mu araları bozulur mu
Ben en fazla bı ay dıye gıtmıstım yıne yerıme gecerım dıyordum ama ıkı ay sonra yerıme de baskasını oturturlar onu bırakın herkes bı ay dıye orda bırakmasınlar senı dıyor.Ben odamı ozledım odamda calısmak ıstıyorum sız olsanız napardınız
Odamı masamı arkadaslarımı gordukce gozlerım doluyor nolur bı akıl verın