Bana bir çözüm gerek

Buradaki hanımların çoğu sana evliliğin filmlerdeki gibi pembe bir hayal olmadığını anlatmaya çalışıyorlar. Genç yaşında görümce kaynana elti dertleri çekeceksin. Belki sevgilin evlenince 180 derece değişecek kim bilir, belki tercihinden dolayı pişman olacaksın... Çamaşır, bulaşık, ütü, temizlik, elektrik, yakacak, su, telefon internet faturaları, kredi kartı taksitleri bir de üstüne bebek derken genç yaşında cokeceksin. Belki de çok mutlu olacaksın kim bilir. Sen enine boyuna tüm risklere göğüs vermeye karar verdin mı? Her türlü zorluğa katlanmaya değer mi karşındaki insan?

Son olarak anannenin karşı çıkmasının tek sebebi yaş mı gerçekten? Çünkü onlar bizden daha tecrübeliler. Bizim gözümüz aşktan kör olsa da onlar bazı şeyleri görebiliyor olabilirler.

Eğer anannen dediğin kadar inatciysa sen onu ezip geçerek sozlensen senin sözüne de düğününe de gelmez muhtemelen. Onsuz da mutlu olabilecek misin?

sizin yaşında torunum olsa bende sözlenmesine karşı çıkardım. o yüzden size bir önerim yok.

büyüklerin sözünü dinleyin. bu arada teyzenizin eşinin memur olması çok iyi olduğu anlamına gelemzki.

Neden ben mutsuz olup kenarıya kaçılayım napıyorum ki çok kötü birşey mi yaptığım ? Tanımak nu kadar mı zor? Saçmalık ötesi

Kafamdan çıkarmak değil amacım bu işe çözüm bulmak. Bu kadar abartı sıkmak önyargı ??
Anneanne belki yaşın küçük ve okul bitmedi diye istememiştir, okulunu bitir mesleğini eline al, sevgilin de işini askerliğini vs halletsin, birdaha çıkın anneannenin karşısına, su anda zaten erken. Belki anneanne sevgilini beğenir hemen üzülme şimdiden

Neden ben mutsuz olup kenarıya kaçılayım napıyorum ki çok kötü birşey mi yaptığım ? Tanımak nu kadar mı zor? Saçmalık ötesi
ben anneannen yerinde olsam seni dükkanda çalışan . asgari ücret alan biri ile arkadaşlık etmeni istemem. çok sevdiğim torunumu daha iyi yerlere layık görürüm.

Askerliğini bitirdi ben şimdi hemen demiyorum kış başı gibi o zamana kadar zaten işimde olacak neden şimdi yazdın dersen ikna etmek bir o kadar zor çünkü

20 yaşındasın ve sözlenmekten bahsediyorsun. çok hızlısın.

20 yaşındasın ve sözlenmekten bahsediyorsun. çok hızlısın.
Benim gözlendiğim kadarıyla artık pek 30 yaşında sözlenen kalmadı ha illa ki vardır yok değil fakat benim tercihim böyle ayrıca 21 olucam o zamana çok fark etmese bile 1 sene 1 sene

Benim gözlendiğim kadarıyla artık pek 30 yaşında sözlenen kalmadı ha illa ki vardır yok değil fakat benim tercihim böyle ayrıca 21 olucam o zamana çok fark etmese bile 1 sene 1 sene

canım benim . 30 yaşında sözlen diyen mi var sana. 23-24 yaşa ne oldu. okul bitti mi . işe girildi mi.. kpss ye girdin mi.
çay yıllık bu ilişki.

Evet girmiştim. 4 yıllık. İşte benim tercihim istediğim zaman
bilemedim.
evlen tabi . madem 2 yıllık bi okul okudun. gelecek adına bi şeyler de düşünmüyorsun.
aklın evliliğe takıldığı için muhtemelen başka şeylere yönlenmiyorsun.
evlen de evinin kadını ol . yemek yap banyo ov çocuk bak saçını süpürge et erkenden.

Bu siz düşünceniz ben evliliğe bu yönüyle bakmıyorum gocunmam evde de yan gelip yatmıyorum evde de yapıyorum yemeği temizliği evet bunlar gerçek ama bizim hereflerimz başka

Bu siz düşünceniz ben evliliğe bu yönüyle bakmıyorum gocunmam evde de yan gelip yatmıyorum evde de yapıyorum yemeği temizliği evet bunlar gerçek ama bizim hereflerimz başka
yooo aynı şey değil .
yaşa ve gör . o zaman aklına geliriz emin ol .
kv. kp in olacak değil mi. yaşa ve gör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…