Bana bir çözüm gerek

Her şeyin fazlası zarar, önyargı da buna dahil
Lakin evlilik yaşı, hayat şartları, gençlerin heyecanları, oturmamış kişilikler çok incelenecek şeyler değil
Özellikle erkekler çok geç olgunlaşıyorlar bu da yeni keşfedilecek bir şey değil
Yaş aldıkça fikirler, istekler her şey bambaşka oluyor, ben 36 yaşımda evlendim, kimse tutmadı kendi isteğimle kaçtım evlilikten, hazır olduğumda , inandığımda evlendim ve yaşımın çok artısını gördüm. İnsan hayatında bir iki yıl bile çok şeyi değiştiriyor. Anneanneni düşündüm şimdi, çocuk büyütmüş, torun büyütmüş bizim bildiğimiz kadar onun unuttuğu var derler, ben büyükleri dikkate alırım, hep haklı çıkıyorlar =)
Doğrudur önemli olan mutlu olmak umarm daha da mutlu olursnuz :) bizim anneanne şeker ama bu konularda asla.. yani hep bir bahane . Kimseyi beğenmiyor sevmiyor... kendi bulsun koysun yanına istiyor . Tüm ailedeki herkes ona bağlı olsun onun yolundan gitsin istiyor. Birşey söyle aman aman uzattıkça uzatıyor kafasında 500 tane şey kuruyor dk başı arıyor

Zaten benim düşüncem ocak şubat gibi yani 1 sene var daha rahat. Bundan öncede olabilir belki ama rahat 8 9 ay var. İş bulurum ki ben 1 2 ay a bakıcam artık . Valla bir kez yapmıştı bizimkilere :/
Konuşmaktan başka çare yok.Zaten ne yapılirsa yapılsın huylu huyundan vazgeçmez.
Hemen evlenmeyeceğini söylersin.Torununun çocuklarını seversin fena mı olur diyebilirsin.Belki bu,yumuşatır onu.

Konuşmaktan başka çare yok.Zaten ne yapılirsa yapılsın huylu huyundan vazgeçmez.
Hemen evlenmeyeceğini söylersin.Torununun çocuklarını seversin fena mı olur diyebilirsin.Belki bu,yumuşatır onu.
Çok pembe şeker düşünüyorsunuz ne güzel ama aksine daha tepesi atar.. :KK43:

Doğrudur önemli olan mutlu olmak umarm daha da mutlu olursnuz :) bizim anneanne şeker ama bu konularda asla.. yani hep bir bahane . Kimseyi beğenmiyor sevmiyor... kendi bulsun koysun yanına istiyor . Tüm ailedeki herkes ona bağlı olsun onun yolundan gitsin istiyor. Birşey söyle aman aman uzattıkça uzatıyor kafasında 500 tane şey kuruyor dk başı arıyor
Aşk meşk sevmiyor bunları sevgili nedir ya diyor ..

Konusu dahi açılsa güveni sarsılıyor hemen arıyor neredesin napıyon.. sormaya korkuyorum bide işe gireyim 2 3 ay olsun öyle sormak daha mantıklı şuan evdesin sen der bahane eder. Umarm olur ama güler yüzle olur. Beş karış suratla olsa ne yazar.. ben kararım da netim ama bide tehdit eder kendiyle ilgli mesela bir kutu hap içerim ya o ya ben derse diye korkuyorum.
Yok artık cehaletin geldiği son nokta. Bence siz abartiyorsunuz yada çok cahil bir ananeniz var intihar nedir ya yuhhh

Yok artık cehaletin geldiği son nokta. Bence siz abartiyorsunuz yada çok cahil bir ananeniz var intihar nedir ya yuhhh
abartmıyorum gerçek. İntihar gerçek değil de numara korkutma amaçlı. Yani diyorum ya siz yaş diyorsunuz ama bu dediği kişi 35 36 yaşındaydı erkekti. Yani damarı tuttu mu yok yok yok

abartmıyorum gerçek. İntihar gerçek değil de numara korkutma amaçlı. Yani diyorum ya siz yaş diyorsunuz ama bu dediği kişi 35 36 yaşındaydı erkekti. Yani damarı tuttu mu yok yok yok
Bak canım bi kaç tanıdığım insan var o model biri benim ananemdi öğle ayilip bayilmalar kuru inatlar saçma sapan şeyler falan. Bu huyunu bildiği için aileden hiç kimse bir haraketinde ona danismadi açıkçası çünkü yaşının kadını kadını değildi baktiki kimse sallamiyor oda köşesine çekildi mecburen.. ikinci kişi kayinvalidemdi sürekli bayilmalar intihar etmeler eşimi evden kovmalar corabina kadar benzin döküp yakmalar hatta öyle güzel oynuyordu ki bel fıtığı vardı felç geçirdim o kız yüzünden deyip ortalığı velveleye verdi 7 sene yapmadığı kalmadı velhasili. Sutu haram etmeler elini opturmemeler falan lar filan lar. Böyle kadınları aslında çok iyi bilirim sizlerden yüz buluyor da yapıyor annanen çünkü bizimkiler bizden yüz bulup yapmışlardı aman üzülmesin aman aglamasin büyüktür hakkı çoktur diye diye tepemize çıkarttık.. keşke herkes yaşının olghnlugunda olabilse seni anlıyorum hatta bahsettiklerinden çok çok ağır şeyler yaşadım o yüzden tecrubemle diyorum ki sana acele etmeyin para pul hiç önemli değil en azından bi kaç sene daha tanıyın birbirinizi yaşınız gerçekten çok genç eskilerin yasamisligiyla bizimki bir değil bizler el bebek gul bebek yetiştik eskiler oylemiydo bin bir cefayla büyüyordu yani dayım 23 yaşındaydı teyzem 24 deyip de kıyaslama kendini aynı hayatı koşullara sahip değilsiniz şimdi insanlar geç olgunlaşıyor haliyle yoksa seni tanımayız etmeyiz in anki hepimiz biseyler gördük yaşadık o yüzden. Ben şimdi hangi kızı görsem 25 yaşından küçük evlenmek isteyen çok büyük hata yapiyomus gibi algılıyorum neden bu yaşta omuzlarına yük almak istiyorlar ki diye üzülüyorum . Amacımız seni üzmek kizdirmk değil ilerde uzulebilecehini pişman olabileceğini soylemek

Ananeler haklıdır bence Hayır diyorsa vardır bir HAYIR. Daha yaşın cok küçük bence evlenmek için acele etme derim.

Bak canım bi kaç tanıdığım insan var o model biri benim ananemdi öğle ayilip bayilmalar kuru inatlar saçma sapan şeyler falan. Bu huyunu bildiği için aileden hiç kimse bir haraketinde ona danismadi açıkçası çünkü yaşının kadını kadını değildi baktiki kimse sallamiyor oda köşesine çekildi mecburen.. ikinci kişi kayinvalidemdi sürekli bayilmalar intihar etmeler eşimi evden kovmalar corabina kadar benzin döküp yakmalar hatta öyle güzel oynuyordu ki bel fıtığı vardı felç geçirdim o kız yüzünden deyip ortalığı velveleye verdi 7 sene yapmadığı kalmadı velhasili. Sutu haram etmeler elini opturmemeler falan lar filan lar. Böyle kadınları aslında çok iyi bilirim sizlerden yüz buluyor da yapıyor annanen çünkü bizimkiler bizden yüz bulup yapmışlardı aman üzülmesin aman aglamasin büyüktür hakkı çoktur diye diye tepemize çıkarttık.. keşke herkes yaşının olghnlugunda olabilse seni anlıyorum hatta bahsettiklerinden çok çok ağır şeyler yaşadım o yüzden tecrubemle diyorum ki sana acele etmeyin para pul hiç önemli değil en azından bi kaç sene daha tanıyın birbirinizi yaşınız gerçekten çok genç eskilerin yasamisligiyla bizimki bir değil bizler el bebek gul bebek yetiştik eskiler oylemiydo bin bir cefayla büyüyordu yani dayım 23 yaşındaydı teyzem 24 deyip de kıyaslama kendini aynı hayatı koşullara sahip değilsiniz şimdi insanlar geç olgunlaşıyor haliyle yoksa seni tanımayız etmeyiz in anki hepimiz biseyler gördük yaşadık o yüzden. Ben şimdi hangi kızı görsem 25 yaşından küçük evlenmek isteyen çok büyük hata yapiyomus gibi algılıyorum neden bu yaşta omuzlarına yük almak istiyorlar ki diye üzülüyorum . Amacımız seni üzmek kizdirmk değil ilerde uzulebilecehini pişman olabileceğini soylemek
Tabikide sizi çok iyi anlıyorum teşekkür ederim. Ama şunuda çoklukla görüyorum nice insanlar arkadaşlarım 20 21 22 hatta 19nda bile evlendi şuan aralarında 3 yıllık evli olanları bile var özenme değil de inceliyorum gençler çalışıyorlar eskisi gibi değil hayat kendilerine bakıyorlar 1 yıllık evli arkadaşm belki 10 kez tatile gitti iki kişiyiz çalışıyoruz diyor arabalar aldılar ettiler taşındılar istediğim artık bu zamanda gençlere evlilik çokta zor yüklü değil saçını süpürge et gerçekleri hala var tatilden ibaret değil her gün yemek çamaşır bulaşık misafiri bazen ama sonuçta iki kişisin masrafın belli herkes geziyor tozuyor tabikide kavgalar olacak ama bu şiddet demek değil. Gerçekten uyduğun anlaştığın insanı bulunca olur. Ki artık eskisi kadar kimse kendini yormuyor. Ben eminim anlaştığım insan adam gibi adam tabiki onunda sinirli anları var benimde. Ama nerede duracağımızı da biliyoruz özür dilemeyi de. Ama işte sevgili anneannem böyle bakmıyor. Yeter ki adam gibi ekmeğinin parasını kazan idareni bil anlaş.

Bir yolunu bulup dışarda Erkek arkadaşının anneannene yardımcı olmasını sağla poşetini taşımak gibi içinden ne iyi çocuk der sonra tanıştırınca tabi tesadüf olduğunu sanacak önceden ısınmış olduğundan kabul edebilir. Büyüklerini önemseyen vicdanlı sizin gibi gençlere ihtiyacımız var siz evlenecek olgunluktasınız bence.

Bir yolunu bulup dışarda Erkek arkadaşının anneannene yardımcı olmasını sağla poşetini taşımak gibi içinden ne iyi çocuk der sonra tanıştırınca tabi tesadüf olduğunu sanacak önceden ısınmış olduğundan kabul edebilir. Büyüklerini önemseyen vicdanlı sizin gibi gençlere ihtiyacımız var siz evlenecek olgunluktasınız bence.
Daha önce suratınu gördü poşeti bir yana fırlatıp başlar söylenmeye :KK43: çok teşekkür ederim bir tamam dese hep beraber geniş bir aile olsak keşke

Ben 20 kere sevgili olduğumuz ilk güne dönmek isterim ama şuan memnunum halimden :))

anladım siz 20 ama 4 senelik demişsiniz.. kendimi düşündüm ilk sevgilim 15 yaşımdaykendi şimdi onunla evli olduğumu düşünemiyorum..::)

X