- 23 Aralık 2024
- 12
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi zehraelif80
Bunda herhangi bir sknti varmi
Hiç bir şekilde calismiyor hurda bir telefon hurdası 100 TL üstüne para ekleyip çalışan kasa ekranı ekran kartı değişmiş iPhone ayarladım telefoncuya gel dedim dün gelmedi bana verdiği iPhone hiç bisekilde çalışmadıiPhone 6 ya. ne oldu?
YAni kadın baska arizalar da çıkarabilir mi bilemiyorum. Çıkın sokağa bi suriyeli bulun çevirsin dediklerinizi kadına. Bi de 6 ay sonra neden bunlar oluyo hiç anlamadim.Bunda herhangi bir sknti varmi
İ geri verseydiniz hurda veya değil niye sizde kalıyorHiç bir şekilde calismiyor hurda bir telefon hurdası 100 TL üstüne para ekleyip çalışan kasa ekranı ekran kartı değişmiş iPhone ayarladım telefoncuya gel dedim dün gelmedi bana verdiği iPhone hiç bisekilde çalışmadı
Hayır parayı istemiyorum ondan koyduğum masrafı söylüyorumEvham yaptığınızda göre ceplemişsiniz bence
Kadına da ucuz bir telefon kakalamaya çalışmışsın bir de masraf parası istemişsiniz
Uzaktan öyle görünüyor evet sıkıntı var
Bana yaptirmami söyledi bende ona yardımcı oldum dün telefoncuya çağırdım gelmediİ geri verseydiniz hurda veya değil niye sizde kalıyor
Ya ben yardımcı olmak istedim ben bak ugrasamiyorum dedikçe anlamadı beniKadınla beraber gitseydiniz telefoncuya keşke bir de çevirmen alıp. Niye telefonu habersiz sormadan değiştirdiniz ki. Geri alıp olmuyormuş deseydiniz.
Ama telefonu değiştirin dememis ki yaptırın demis.Kadın telefonunu satmak istememis. Yaptıramıyorsanız olmuyor diyip telefonu geri vermeliydiniz.Bana yaptirmami söyledi bende ona yardımcı oldum dün telefoncuya çağırdım gelmedi
Dün de telefoncuya çağırdım gelmediKadınla beraber gitseydiniz telefoncuya keşke bir de çevirmen alıp. Niye telefonu habersiz sormadan değiştirdiniz ki. Geri alıp olmuyormuş deseydiniz.
Dün de telefoncuya çağırdım gelmedi
Ya bana telefonu getiren kadına telefonu arkadaşı vermiş yaptırıp kullanması için 6 ayın arrdin dan telefonu geri istiyorAma telefonu değiştirin dememis ki yaptırın demis.Kadın telefonunu satmak istememis. Yaptıramıyorsanız olmuyor diyip telefonu geri vermeliydiniz.
Ya ben yardımcı olmak istedim ben bak ugrasamiyorum dedikçe anlamadı beni
Ya bana telefonu getiren kadına telefonu arkadaşı vermiş yaptırıp kullanması için 6 ayın arrdin dan telefonu geri istiyor