- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, konu kayınvalidem hemen konuya gireyim. Kayınvalidem aşırı derecede kıskanç, sözünü sohbetini bilmeyen, patavatsız ve bir o kadarda yalan söyleyen bir insan. Bunu eşim, kayınpederim, kaynım, kendi kardeşleri ve tüm akrabalarda biliyor. Bugüne kadar çok sıkıntı yaşadık ve ben o yaşadıklarımı unutamıyorum. En ufak bir şeyde içimden ona karşı nefret kusan bir canavar çıkıyor ve ben bu duruma engel olamıyorum. O kadar çok kırgın ve kırgınım ki anlatsam sayfalar yetmez. Sürekli beni eleştirmeye çalışır milletin yanında geçen gün oğluma sende annen gibi kısa boylu mu olacaksın nedir, annene çekmişsin dedi. Bende babaannene çek oğlum onun gibi uzun boylu ol, ama sakın onun gibi kendinden kısa insanlarla dalga geçme dedim. Kaynım ve kayınpederimde vardı yanımızda. Yılbaşında annemleri davet ettim, onlara da söyledim annemler geldi onlar gelmediler. Dün aramış kızımı babana söyle ona çok sinirliyim beni arayıpta yeni yılımı kutlamadı demiş. Belki 100 kere bunu çocuğa söyleme ara oğlunu oğluna söyle demişimdir ama anlamayınca anlamıyor. Eşim yokken bir şey söyler eşimin yanında inkan eder. Geçen eşimin dayısı eşimin yanında senin annen benimde ablam zoruna gitmesin ama bazen söylediği yalanlara kendisi bile inanıyor, bir doktora mı götürsek bilemedim sürekli yalan söyleme gereği hissediyor dedi. Sadece ben değil kardeşinin eşleri dahi yaka silkiyor o derece. Bana çok şey yaşattı ondan kurtulmak adına eşimle boşanmayı bile defalarca düşündüm, biliyorum böyle bir düşünce çok yanlış ama yaşattıklarından ötürü kendime hakim olamadım. Şimdi bana diyeceksiniz ki cevabını ver, inanın öyle sessiz bir gelin değilim cevabını veriyorum, yalanlarını yüzüne vuruyorum ama inanın umurunda bile değil ve asla vazgeçmiyor yapacaklarından ya da söyleyeceklerinden. Son dönemde bu yüzden eşimle çok sıkıntı yaşadık, daha doğrusu ben çok sıkıntı yaşattım desem yeridir. Eşim ben evimde huzur istiyorum, takma onun söylediklerini kafana o lafı söylüyor evinde huzur içinde oturuyor biz burada huzursuz oluyoruz buna ne gerek var ver cevabını geç sen kafana taktıkça o daha da üstüne geliyor diyor. Şimdi Allah var eşim yanımdayken bir şey söylediğinde eşim anında tersliyor ama bende çok bunaldım artık ne sesini duymaya ne yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı. Bu durumu nasıl yenebilirim. Bana akıl verin lütfen.