Bana bir akıl verin. Kafayı yemek üzereyim. Konu eşim.

Filkatori

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
52
17
35
Esim is icin sehir disinda. Dun aksam avmye gitti orda. Beni aradi konustuk yemek yiyecegim dedi kapattik. Bir saat sonra aradim. Acmadi. Bir iki dakika sonra kendisi aradi. Esim icki icmez ama pub gibi biryerde yemek yiyormus. Cok konusmak istemedi hadi gorusuruz dedi kapatti. Bir saat sonra tekrar aradim. Yine acmadi. Bes dakika sonra aradi beni. Baska bir mekana gecmis. Aradigimi gormemis. Telefonu cebindeymis. Esim telefonundan bir saniye bile ayrilmaz normalde yanindan. Tuvaletlerin oraya gelmis benimle konusmak icin. Iceri gec diyorum. Cok gurultulu diyor. Olsun gec dedim. Tamam gectim dedi. Bir iki cumle konustuk. Eee hic ses yok dedim. Geri geldim tuvaletlerin oraya dedi. Tartistik. Telefonu tamamen kapatti.
Yaklasik bir saat sonra mekandan cikinca aradi. Bu arada elli kez aradim tabii ben. Cıldırdim sinirden. Cikinca aradi biraz daha tartistik. Sonra oteline dondu haber verdi geldim diye. Aradim telefonu mesguldu. Uzun uzun konustugu bi arkadasi var onunla konustugunu soyledi.
Ben ne dusunecegim. Ne yapacagim. Hissiz hissiz bekliyorum. O kadar caresiz kaldim ki. Hatta dun telefonu kapaliyken oturuyorum dedigi mekani arayip esimi telefona istedim ama nasil bulalim esini yetmis tane masa var dediler. Allah askina akil verin kizlar. Bir basima kafayi yemek uzereyim. Simdi cikip ise gidecegim bir de bu kafayla.

Ekleme: Gercekleri ogrendim. Internetten arkadas bulma sitesinden birsuru kisiyle konusuyormus iki haftadir. Konismalari okudum. Oyle birisiyle bulusmus belli ki.
Ben ne yapacagim su an. Artik nasil davranmam gerekiyor. Bosanmak istiyorum.
Ben onun icin cabalarken o gununu gun ediyormus.
Ben baska sehre atandim. Es durumundan tayin isteyecektim. Hersey mi ust uste gelir. Sirf sehrime donmek icin bu adama katlanmak istemiyorum. Bosandigimda da tayinim imkansiz.

Son düzenleme:
Bir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.
Supheli hareketler bence takipte kalin geldigi zaman esyalarindan kredi kartlarindan telefonundan iz surebilirsiniz kavga ederek bi yere varamazsiniz ki bisey yapacaksa zaten yapar sizin kavga etmenizle vazgecmez

Ben olsam ben de delirirdim. Hareketlerinde bir gariplik sezmişsiniz, o da bun perçinlemiş. Kokusu çıkar yakında. Sakin kalmaya çalışın.

Siz aradiginda açmiyor ama 5 dk sonra ariyor sizi garip geldi bana ve iceri gittiginde sesin gelmemesi tuvalete geri gittim demesi inandirici gelmedi
Belki de öyle bi mekanda bile degildi
Yada ben fazla pinpirikliyim
Yani bana yalan soyledi acik acik. Ben oyle bir mekanda oldugunu dusunuyorum. Cunku arkadan sesler geliyordu uzaktan. Ama iceri gectim dediginde gecmedi. Iceride telefonla konusmak istemedi. Demekki yalniz degildi kanisina variyorum ben.

tekim mi dedi size?
nasıl bir mekandı ki?
şehir neresi?
Eskisehir. Pub. Hatta mekanin adini soyledi ordan biliyorum. Evet tekim dedi. O sehirde arkadasi yok ki. Yeni arkadas edinmediyse. Tekim dedi. Isyerinden birlikte eskisehire gittigi arkadaslari orta yasli ve yasli. Onlar otellerine gecti esim merkezde indi.

eşinizin öfke kontroli problemi var. sizin de bir güvensizliğiniz var ama ona mı kendinize mi orayı anlayamadım..
davranışı rahatsız edici elbette.. ama kafayı yemek?
dedektifciliklik oynuyorsanız bir sebebi olmalı??

eşinizin öfke kontroli problemi var. sizin de bir güvensizliğiniz var ama ona mı kendinize mi orayı anlayamadım..
davranışı rahatsız edici elbette.. ama kafayı yemek?
dedektifciliklik oynuyorsanız bir sebebi olmalı??
Birisiyle mi birlikte bunu ogrenmek. Normalde esimin yapacagi seyler degil cunku. Insan tek basina oturup birseyler icerken esi aradi diye neden tuvalete gitsin.

Yani bana yalan soyledi acik acik. Ben oyle bir mekanda oldugunu dusunuyorum. Cunku arkadan sesler geliyordu uzaktan. Ama iceri gectim dediginde gecmedi. Iceride telefonla konusmak istemedi. Demekki yalniz degildi kanisina variyorum ben.
Bi şeyler sakladigi kesin gibi
Erkeklerin cogu böyle durumlarda tlf kapatip iletişimi kesiyor çünkü verecek cvplari yok o an

X