• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bir Akıl Verin Arkadaşlar

valla bende söz olduktan sonra bi çöp bile almadım.ama hep para biriktirdim zerre çeyizim yokken düğüne az bi zaman kala herşeyimi en alasından yaptım ama en güzeli para atıp kenara biriktişrbilmek,taksit falan insanı sıkıntıya sıkıyor,peşin para oldu mu hem herşeyi indirimli alabliyorsun,bence öyle yap kenara para at çeyizin için zamanı gelince istediğini alırsın

katılıyorum arkadaşım sana bende öle yapıyorum kenara para atıyorum zamanı gelince alıcam inş bende taksiti sevmiyorum peşin oluncada indirim oluyor ayrıca alsam nereye koycam evde yer yokkikafamçokkarıştı

cnm neden onun ailesinden bir fayda gelceni sanmıyorsun, onlarında alması lazım, beyaz eşyayı vs erkek tarafı alır bizde, genelde de öyledir. Herşeyi yada çoğu şeyi sen almaya sakın kalkma pişman olursun. Onlarda alsın. Hem bi askerden gelsin bence.
Bizim 6-7 ay var düğüne, beyaz eşyaları inan daha yeni alıcak bizimki bu ay. Bende mutfak eşyalarını vs halledicem. Demek istediğim biraz daha bekle. Oturup konuşun, kendini sıkıntıya sokma.

aynen acele etme biz yaklaşık bir senedir nişanlıyız.mobilyaları bu ay aldık taksit ödüyoruz beyaz esyaları daha almaık bile. kendine çok yüklenme. hersey zamanla olur.para at kenara gerisi kolay.

canım kafan karışmasın bak aklın yolu bir
alma şimdiden önce erkeğin girsin o yüükün altına biraz
sen şimdi yapabilirsen kenara paranı at ama eşyanı alma
millet çok uyanık canım işin içine girince anlarsın
sen şimdiden böyle nasıl olsa biz yapıcaz derde yükü üstüne alırsan karşı tarafın yapası varsa da yapmaz(tecrübelerle sabittir)

zehracım hiç kafan karışmasın merak etmede herşey zamanla olur bak bana benim bir tane çeyizim yok seneye düğün bu beni bazen korkutuyor ama ablam var çok şükür sözlümünde iki ablası var sağolsunlar hep yardım ederiz fikir veririz diyorlar bakalım herşeyin hayırlısı dmek gerek

sagolun kızlar haklısınız haklsı sonra bu kız nasıl olsa çalışıyor alırlar çalışıp derlerse erkek tarafı zaten yandık.

Allah yardımcın olsun cnmm
Benim ne yapman gerektiğiyle ilgili pek bi fikrim yok:sm_confused:

Back
X