bana bi yol gosterin ne olurr

Kardeşinizin 'kaçtığı' adamın alkolik, tabir-i caizse 'serseri' olması sizin 'düşmanınız' olmasından daha önemli değil mi? Madem kardeşinizin iyiliğini düşünüyorsunuz; neden buraya yazarken düşmanlıktan önce adamla ilgili bu sorunları yazmadınız?

Merak ettim; kardeşiniz ve siz kaç yaşındasınız?
aynen. ilk yazılan bu olmalıydı. en önemli sorun bu çünkü

Tekrar yazıyorum zaten ickici issiz gucsuz birisi bu kadar tepkili olmamın sebebi sadece dusmanlık degil hayırsızın biri masraftan kacmak icin goturduler kardesimi oda daha hic biseyin farkında degil
İyide siz kardeşim ''işsiz güçsüz,içkici bir adama kaçtı,onu nasıl geri dönmeye ikna ederiz''diye konu açmamışsınız ki.Sizin umrunuzda bile değil adamın ne mal olduğu.Sadece size düşman olması ile ilgilenip ''elalem ne der'' e takılmışsınız.
Boşverin bence,kardeşinizi pek sevmiyorsunuz nasılsa,''elalem'' bişey derse, ''sildim onu'' dersiniz,konu kapanır.

Gönül bu ferman dinler mi? Siz düşman olabilirsiniz ama onlar sevmişler birbirlerini. Kardeşiniz size eşiniz için o adamla evlenme deseydi dinler miydiniz? Bırakın Allah aşkına kendi duygularınız için başkalarının hayatını kısıtlayamazsınız. Çok kinlendiyseniz kardeşinizle görüşmezsiniz olur biter. Ne demek memleketime gidemem? Herkes kendi hayatından sorumludur. Size bir şey diyen olursa hayat onun hayatı beni ilgilendirmez der geçersiniz :KK12:

Ben ailemden uzak baska sehirde evliyim arkadaslar dun aksam ailemden haber geldi Kız kardesim benim en nefret ettigim hic gormek istemedigim dusmanlarımın ogluyla kactı artık onun yuzunden memleketime kendi ailemin evine gidemicem..
Cunku cevremdeki herkes bizim kotulugumuzu isteyen insanlar beni her goren dalga gecer gibi alaycı knscak artık bu yuzden hic kimseyi
gormek istemiyorum herkesten
kacıyorum hic huzurum kalmadı zaten kendi evimde bir suru maddi manevi sorunlarım vardı bide bu ustune tuz biber oldu hergece aglıyorum sabaha kadar sıkıntıdan oturuyorum eve kapandım kimseyle gorusmek istemiyorum cok farklı biri oidum artık yasam sevincim kaimadı yoruldum bıktım kaldıramıyorum artık hic biseyi ben napıcam bi yol gosterin ne olur

neyi dert ediyorsun ki zaten görmek istemediğin adamlara kaçmış..senin üzeleceğin tek şey kardeşin olmalı!!!!!!!!!!

yapacağınız bir şey yok.
sinirlenip kendinizi doldurmanız yersiz. kız reşit sevmiş, gönlüne söz geçirememiş, kararını vermiş ve gitmiş. belkide vermeyeceğinizi bildiği için kaçmıştır, yazık.
görünen o ki gelin olmasına engel olan şeyler tek taraflı değil.
yapabileceğiniz tek şey var
bu adam bahsettiğiniz gibi kötüyse ve kardeşinize zarar verirse allah korusun o zaman bir şeyler yapılabilir.

X