bana bi fikir verin ne yapayım

mmeerrwee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
569
0
0
Bursa
arkadaşlar ben ne nişanlıyım nede sözlü fakat 4 senelik bir ilişkim var askerden gelince evlenmeyi düşünüyoruz beyaz eşyamı ve mobilyalarım için para biriktirmek istiyorum ama nasıl biriktirsem bilmiyorum bunun için döviz yapsam mı yoksa bankaya faize mi atsam paramı birde her ay küçük ev aletlerini almayı düşünüyorum sizce ne yapayım yardım ederseniz sevinirimopuyorumnanaktan

ha birde borçsuz ve kimseden yardım almadan yapmak istiyoruz herşeyimizi

Bankada hesap aç, bankaya yatır veya altın al derim ben.Gerçi bu ara altın pahalandı.Olmadı taksite gir, taksit olunca ister istemez ödeniyor.

öyle de ben taksit tarftarı değilim sonuçta herşey kısmet daha nişan yok söz yok olmadığını düşün birde modası geçiyor herşeyin altında istemiyorum satarken zarar ediyo baya

öyle de ben taksit tarftarı değilim sonuçta herşey kısmet daha nişan yok söz yok olmadığını düşün birde modası geçiyor herşeyin altında istemiyorum satarken zarar ediyo baya

E o zaman kararın belli, bir hesap açıp, her ay düzenli para yatıracaksın.

bence de taksite girme ; dediğin gibi ne olacağı belli olmaz... tabii önemli olan hayırlısının olması...

bankaya yatır ; fon filan al pek anlamam ama... :)

pek fon işlerinden de anlamıyorum annemde tutturdu dolar yapalım ya yükselirse diye birde küçük ev aletlerini alacağım sizce en önce hangilerini alayım

dolar falan yapıp riske girme düşme ihtimali de var o nedenle sen yatır paranı bankaya o orda biriksin yavaş yavaş

peki hangi bankaya yatırayım borsadan falan anlamıyorum bir bankcı arkadaş veya bu işlerden anlayan varsa yardım edebilir mi mevduat hesabı mı açayım yoksa fon falan bi anlatabilir mi bana

kızlar ya bide ben şimdi ufak ufak birşeyler almak istiyorum ya neler alayım önce yani robot ütü falan mı alayım bana kısmet olmazsa annem kullanır yada battaniye pike falan neyde başlayayım önce

tamam da canım benim halam aldı bunları modası geçtiği için onları günlük kullanıyo herşeyi yeniden aldı ben de robot ütü falan modası geçmez diye düşünüyorum

çok karasızım çok

ayyy canım ne modası geçicek yaa bende nişanlı flan değilim herşeyimi çok beğenerek aldım modası geçse nolucak kii moda flan tınlamam ben ama seni bilmem

ya bende tınlamam ama ev görmeye gelenlere bahane oluyo zaten çoğu kusur bulmaya geliyo bide koyacak yerim yok küçükleri iyi kötü dolap üstüne falan koycam

altın al yada bankaya yatır döviz falan yapma döviz son zamanlar hep aynı bankacı falan değilim ama bakarım ara sıra (eski iş yerimden alışkanlık) abartmadan nevresim takımı battiye vs ev teksil ürünlerini al derim modası geçse bile her zaman işine yarar söz nişan olduktan sonrada yeni çıkanlardan alırsın bi iki takım onlaarı üste koyarsın :)) kaydirigubbakcemile3

canım bence bankada para biriktirebilirsin; ama faiz bana ters bir durum faizle gelecek paranın hayır getireceğini sanmıyorum. gerçi günümüzde herşey faizle yürüyor. kendin bilirsin yine de. Küçük mutfak eşyaları alabilirsin kendince nelere ihtiyaç duyuyorsan onlardan başla. Nevresim takımları vs. ayrıca severek,beğenerek aldığın ürünlerin modası geçmiş şu olmuş bu olmuş diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın. Kullandığında duyduğun mutluluk hepsini unuttur sanıyorum.

bence bısey alma ayrılırsan eger onun anısı kalmasın :) belkı cok duygusal bakıs acısı oldu ama bence böle. ..

en ıyısı hesapta para bırıktır

yok canım ayrılsak bile ben kullanmam ama annem kullanır ben o kadar duygusal değilimdir peki bankada nasıl değerlendireyim fonları falan bilen var mı yada mevduat mı açayım

kızlar ya bide ben şimdi ufak ufak birşeyler almak istiyorum ya neler alayım önce yani robot ütü falan mı alayım bana kısmet olmazsa annem kullanır yada battaniye pike falan neyde başlayayım önce

eğer ufak tefek almaya başlıyım dersen para biriktiremezsin tatlım... bence para biriktir sonra yani nişan falan olduğunda hepsini peşin ve tekyerden alırsan ya da kampanya takip edersen daha avantajlı olur şimdi tek tek almaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…