Bana bi akil verin nolur

Kadersizz544

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
3
0
1
28
Sevgilimle aramız çok iyiydi bulustugumuzda sinamaya gider bazen sevindirdik aileleri tanıştırdık benim ailem onu beğenmedi istemedi ayrıldık şimdi onu sevmedim kaçmadım dite bana k7n besliyo yaşadıklarımı yüzüme vuruyo alay ediyo dalga geciyo

Aileye yeni bir damat adayı bulmak inan çok daha mantıklı olur. Çünkü erkek arkadaşının yaptığı kalitesizlik bayağı bir numara bu ..
Birini sevmek bazı eksiklikleri tamamlamaya yetecek bir gerekçe olmuyor.Ailenizinde saygı görmeye hakkı var,öyle de olmak zorunda.
Kendisini sevdirmek,kabul ettirmek için çözümler arayacağına durumu dramatikleştirip sizi vurmaya çalışıyor.
Aldanmayın ve hayatınıza bakın aman diyelim

Sinamada nasıl Seviştik memeni nasıl elledim nasul öpüştük diyo yani ben bunları onu sevdiğim için bi gün çok mutsuzum morali yerine gelsinin diye yaptım şimdi bunlari ben pislik bişey misin gibi yüzüme vuruyor asıl mesele bunları yaptığima pişman olmuş olmam

Bana yaşın çok küçük gibi geldi.

Numarasını niye engellemiyorsun, numaranı da değiştirebilirsin operatör e bağlanıp son 4 haneyi veya 2 haneyi değiştir. Ne uğraşıyorsun hayatında ilk defa karı memesi görmüş biriyle

sevgilinin morali yerine gelsin diye mi seviştin ? yaş kaç ?

Hemcinslerimde anlamadığım olayda bu, madem ayrılıyorsun ilişkin bitiyor ve adam seni "rahatsız" ediyor. Neden hala engellemiyorsunuz neden sana ulaşmasının önünü kesmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…