• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana bakır yakışır mı? (resimli)

anomi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
5
0
36
İstanbul
aslında ben bakır rengi çok istiyorum fakat annem kızılı daha çok orta yaş rengi gördüğü için pek desteklemiyor. (ben de onun desteği olmadan pek bir işe kalkışmam doğrusu:17:) fikir verirseniz çok makbule geçecektir. :26:

Eklentiler

• $197981_190483470990638_100000869586541_471798_7849879_n.jpg
    $197981_190483470990638_100000869586541_471798_7849879_n.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Pazar günü dışarı gezmeye çıktığımda bir bayan gördüm saçını bakır yapmıştı çok hoş bir bakır yalnız tenide beyazdı dönüp dönüp baktım bir renk beyaz tenlilere bu kadarmı yakışır inan sarı için bu kadar çabalamamış olsam bakır yapacaktım bir beyaz tenli olarak sarı serüvenim bitsin bıkayım ilk işim bakır çok hoş durur sendede eminim beyaz tenlisin saçlarında çok güzel.

Bence yakisir, tatli bir yüzün var. Annenin dedigi kizil, bakir kizil degil daha cok kirmiziya dönük kizildir. Kirmizimsi kizillar olgun gösterir dogru, ama bakirlar dogal durdugu icin olgun göstermez. Annem dogal saclarimi istemese ilk isim saclarimi tarcin bakira boyamak olurdu. Bayiliyorum turuncu ve bakirlara. :31:

çok teşekkür ederim fikir belirttiğiniz için. eş dost bu konuda pek objektif davranamıyor malum bu şekilde yüzyüze tanışmadığımız insanların fikirleri çok daha önemli benim için :)

kisiye göre degisir cnm
bazilarini yasli gösteriyor ve yakismiyor bazilarina ise yok yakisiyor eger yaparsan fazla turuncuya veyatta kirmziya kacma derim

çok teşekkür ederim fikir belirttiğiniz için. eş dost bu konuda pek objektif davranamıyor malum bu şekilde yüzyüze tanışmadığımız insanların fikirleri çok daha önemli benim için :)

Senin için önemlide rıza dışı kullanım kaldırın diye mail atıyorsunuz ! Size cevap verenlere saygısızlıktır bu yaptığınız ! Kim rıza dışı fotografınızı kullandı siz koydunuz buraya !

Back