Bana Ankara'yı bilenler yardım edebilir mi lutfen :(

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.485
2.068
Kızlar ben cok bilmiyorum ankarayı,süpriz yapmak istiyorum aştiden bahçelievler3. caddeye gitmem lazım. Ulasım hakkında bilgi verir misinz? taksiye binsem fiyat hakkında fikrim yok nasıl gideblrm ? :/

öle tatlım merak etme cok yakın ama sen taksiye nerden biniceksin biliyomusun? astide metro duragı varya ordan karsıya gecip ole binmelisinki ucuza cık yoksa daha fazla yazabilir

Aştiden metroya binip direk Bahçelievler durağında inebilirsin,çok daha karlı olur senin için...:nazar:

.................................................

Son düzenleme:
öle tatlım merak etme cok yakın ama sen taksiye nerden biniceksin biliyomusun? astide metro duragı varya ordan karsıya gecip ole binmelisinki ucuza cık yoksa daha fazla yazabilir

anladım cnm sagol walla 1ay once gittim hatırlamıyorumda sorarak metro duragının karsısına gecerim heralde :KK70:

en ucuz ve bence en kısa yolu şöyle anım 5 yıl ankarada okudum bahçelievler 3. cadde beşevlerin dibindedir bu sebepe aştiden metroya biniosun beşevler durağında iniosun inincede bahçeli 3. caddeye gitmek için nerden çıkman gerektiğini sorup o taraftan çıkıosun ve sadece 5 dakika yürüosun bu kadar...taksi dolşatırabilir seni ve 10 liradan fazla alır bence aştiden benden söylemesi...

en ucuz ve bence en kısa yolu şöyle anım 5 yıl ankarada okudum bahçelievler 3. cadde beşevlerin dibindedir bu sebepe aştiden metroya biniosun beşevler durağında iniosun inincede bahçeli 3. caddeye gitmek için nerden çıkman gerektiğini sorup o taraftan çıkıosun ve sadece 5 dakika yürüosun bu kadar...taksi dolşatırabilir seni ve 10 liradan fazla alır bence aştiden benden söylemesi...

Astiiden bikac arkadasada sordumda 10 lira bile etmez dediler kafam karsti simdii :KK70: ogrenciyiz maluuum :KK70: simdii astiden metroya binip besevlerde insemm ordan taksiye binip bahceli3.caddeye gecsem nasıl olur :KK70:

bahçelievlerde inersen 3. caddeye gitmen birazcık uzun zaman alır beşevlerde inip dediğim gibi yaparsan daha kısa yoldan ulaşırsın tam olarak nereye gideceksin

bahçelievlerde inersen 3. caddeye gitmen birazcık uzun zaman alır beşevlerde inip dediğim gibi yaparsan daha kısa yoldan ulaşırsın tam olarak nereye gideceksin

Kızlar simdi astiden metroya binip besevlerde iniyoruum buraya kadar okeydiir :KK70: Tam gidicegim yer bahcelievler 3. cadde ,besevlerdende taksiye binsem olur dimi,yürüyemem cunku ne trafa gidicegimi dahi bilmiyorum süpriz yapmam icinde kendm bulmam lazim :)))

yani tam bilmiorum belkide az tutar ama benim dediğim en ucuz yolu:KK70: aştiden metro ordan beşevler beşevlerden taksiyede binebilirsin ama almazlar çünkü çok yakın:) sen yürü bence daha kolay...

Kızlar simdi astiden metroya binip besevlerde iniyoruum buraya kadar okeydiir :KK70: Tam gidicegim yer bahcelievler 3. cadde ,besevlerdende taksiye binsem olur dimi,yürüyemem cunku ne trafa gidicegimi dahi bilmiyorum süpriz yapmam icinde kendm bulmam lazim :)))

canım ankarada kaybolman çok ama çok zor beşevler durağından sonra nerden çıkman gerektiğini sor ve zirat bankasına doğru yürü orda kiler var market ordan sola dön işte kiler marketten itibaren uzayan cadde 3. cadddedir...

ucuzda senin dedigin gibi de zorr olacak benm icin cnm :/ arkadasn dedigi gibi astinin kendi taksisine binip bahceli3.caddede inmek dha iyi olur :/

ya tatlım internette uydu görüntüleri var.
sokak sokak gerçek görüntüsünü, yolları görebilirsin.
ben hiç bilmediğim İzmir'i, Ankara'yı böyle ezberlemiştim, gidince elinle koymuş gibi bulursun:KK53:

X