Bana almadiklari bilexikleri o kiza alacaklar !!!!!!

Keske sen de bastan sart koysaydin kac tane istiyorsan. Anlasip edip sonradan lafini etmen hos degil. Madem lafini edecektin bastan kabul etmemeliydin ne takacaklarsa.

Kızın ailesi sana ne taktı? Genelde bu işler karşılıklı olur bizde de annem teyzemin ogluna bilezik almisto teyzemde bana simdi camasir makinesi alacak. Ama gelinine zar zor nişanda krediyle aldigi bilezikleri dugunde tekrar takmisti. Kızı da sevmek zorunda degilsiniz belki tanimiyosunuzdur daha tam olarak. Artik o ailedesiniz kendinizi uzmeyin bosuna

Ben evleneli yaklasik 3hafta oluyor
Esimin dayi kizi evleniyor 1ay sonra ama kizdan nefret ediyorum hep herkeze asagidan bakiyor kimseyi hicbiseyi begenmiyor.
Bana dugumde bi set iki tane 14 ayar tasli bilezik taktilar.
Kaynanamda bu kizin halasi oluyor neymis en az iki burma takacakmis ona kiz oyle istemis.
Gorumcemde gotururuz kuyumcuya neyi begeniyosa onu alir dedi.
Ben onun nisaninda biyerlerimi yirttim herseye kosturdum o dugunde kicini kaldirmadi.
Cok sinirliyim.

bence boşver. ne takarlarsa taksınlar. 2 bilezik için önemseme derim. eşini seviyorsan mutluluğuna bak. demek kv kardeşine çok önem veriyor. bir de şöyle düşün belki dayı bir zamanlar kv ye çok yardım etmiş olabilir. böyle durumlarda vefa borcu oluyor. o yüzden kv 2 burma götürmek istiyor olabilir.

Bence artık umursamayın olan olmuş biten bitmiş ama aklınızada takıldıysa bu konu uygun bir zamanda uygun bir dille kaynananızla konuşun

Bana sadece bindalli almam için 1.5 bin lira gönderdiler, ben onu iki tane bilezik yaptım onları da kayincolar bana taktı , gelinligimi bile kendim aldım. Sen yine de sükret :KK14::KK14:

Evlenirken aileniz "su kadar bilezik takilacak" demediyse esinizin ailesine bir sey soylemeye hakkınız yok.
altin muhabbeti bana da ayip gelirdi ama yok gerekiyor.

O kız onun yeğeni. Canının canı. Gönlünden ne koparsa onu takar.
sizden izin mi alacaktı? Ay bi rahat bırakın insanları ya. Dır dır dır. Para onların, keyif onların. Size ne elalemden? Herkes haddini bilsin şu mevzularda ya, sanki kanun var altın adediyle ilgili, geline daha çok verilecek diye. Haddiniz olmayan meselelere karışmayın daha yeni girdiğiniz sülalede.

halaya bak halaya.. kendı evladının düğününde takmadıgı burmaları
kardesının evladına takacak yani
enteresan :=)

sinir olmakta haklısın aslında, ama boşver
sen de ona göre mesafenı koy.. en ıyısı mesafe çünkü.. yerı de gelırse sokarsın lafı işte :KK70:

benim de yeğenim ( abimin kızı ) sözlendi düğününde ben de bayağı bi kesenin ağzını açacağım yeğenime feda olsun o benim ilk göz ağrım hem yeğenim hem arkadaşım hem sırdaşım herşeyim kısaca . Para kayınvalidenin parası yeğen onun yeğeni sana laf düşmez.

Esimin dayi kizi evleniyor 1ay sonra ama kizdan nefret ediyorum hep herkeze asagidan bakiyor kimseyi hicbiseyi begenmiyor.
Kaynanamda bu kizin halasi oluyor neymis en az iki burma takacakmis ona kiz oyle istemis.
Ben onun nisaninda biyerlerimi yirttim herseye kosturdum o dugunde kicini kaldirmadi.
Cok sinirliyim.
İyilik yada kotuluk karşılıklı değildir cnm ...sana bilezik takmak zorunda değil kv den ,takdıysa sevinirsin ,iyi olur ama takmazsada neden takmadın demek gorgusuzluk olur
Diğer kızada istediğini hediye eder ,yahu bu kıskançlık neden ,herkesin evi ayrı eşi ayrı neyi çekemiyorsunuz :)

Ayni degil ki..
Esit olmaniz icin sizin de halaniz size 2 burma takmasi gerekiyormus..
Sizin halaniz size ne takti??
Gelin-kv durumu degil ki bu..

Bir de kv sizin dugunde hic birsey denecek kadar az taktiysa,
ama yegenine yagdiriyorsa bu cumle aleme ben gelinimi sevmiyorum istemiyorum mesajidir.

Son düzenleme:
Ya sakin olsana insanlar alin teriyle kazandigi parayi sana mi sorup tasarruf edecek anlamiyorum bu tripleri ya alirsa alsinlar senden giden bir sey mi var sen keyfine bak

Cok sinirliyim.
sen neden istemedin arkadasım ya anlamıyorum cöpsüz üzümmüsün sen ailen yokmu senin 10 bilezik bi set istemeyemdin mi bide kaynanala oturuyormussun yazık yani ailen seni cok yanlız bırakmıs yazıkk

bu ne ki anneme zamaninda iki bilezik takmislar amcamin esine yani annemin eltisinede 20 gramdan 7 tane bilezik takmislar annem bana niye takmadiniz demis babanneme oda senin degerin ozaman oydu bunun degeride bukadar demis dusun sen gerisini

X