Bana almadiklari bilexikleri o kiza alacaklar !!!!!!

öncelikle o kıza taktığı borçtur bunu unutmayın.
ikincisi siz gelinisiniz oğlunun eşi can yoldaşı bunu bile bile size takı olarak az bişey taktı ise bu onun ayıbıdır. herkes kendine yakışanı var.
bizde de var böylesi.benim sözünden tut ta çocuğumun adına varasıya karıştı. yaş ta 18 güzellikle uyardım zeytin kıskanıyor diye dilinden düşürmediler gelene gidene tavır yaptım zeytin bizden ne iştiyor diye şikayet ettiler. evime gelir bu ev benim der tapusu halamın üstüne değilmi istersem bana verir der durur ( eşim aldığımız evi kaynananın üzerine yaptı da )
hamileyim çocuğu erken doğsun diye dua etti aylarca.
bi doğsun onu afedersiniz donsuz külotsuz gezdireceğim sokakta gör diyordu eşime . ki bunun yüzünden hamileliğimde hastanelik oldum az daha bebeğimi kaybediyordum .
bu kadar yaşanılana rağmen utanmadan beni hem kaynanaya hem eşime şikayet eden insanlar . çirkefler bi şekilde zarar verecekler.
SEN UMURSAMA VE MÜMKÜN OLDUKÇA GÖRMEZDEN GEL YETER
Evin kv uzerine yapilmasina niye izin verdiniz?

benim halam bana kendi evindeki cam vazoyu hediye etmişti :KK70: ne halalar varmış.
ya bırakın istediğini taksın bu neyin kıskançlığı
siz de kv ye ona göre davranırsınız bundan sonra.

(benim babam da 3 yeğenine bilezik taktı düğünlerinde, bana ise hiçbir şey :)

Pardonda onlar benim altinlarimla yapmayi dusunuyorlar.
Ceyreklerimi bozdurup ona bilezik yaptiracaklarnis benin derdim bu.

Bak sen. :)
Şurda kaç sayfa yazı yazıyoruz, arada gelip cevap yazıyorsunuz. Esas derdiniz buydu da ne diye "ben daha mı az değerliydim, o kızı da sevmiyorum, ama ben onun işine çok koştum" diye geveliyordunuz? Şu an dediğinizle şu ana kadar dedikleriniz alakasız bir kere. Baktınız ki cevaplar istediğiniz gibi değil, konuyu değiştirdiniz. Amaç ille de haklı bulunmak mı? Sizin derdiniz objektif tepki almak değil, haklı bulunmak. Bu yazdığınuza inanmıyorum kusura bakmayın. Kıskançlığınızdan ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz artık.

Bak sen. :)
Şurda kaç sayfa yazı yazıyoruz, arada gelip cevap yazıyorsunuz. Esas derdiniz buydu da ne diye "ben daha mı az değerliydim, o kızı da sevmiyorum, ama ben onun işine çok koştum" diye geveliyordunuz? Şu an dediğinizle şu ana kadar dedikleriniz alakasız bir kere. Baktınız ki cevaplar istediğiniz gibi değil, konuyu değiştirdiniz. Amaç ille de haklı bulunmak mı? Sizin derdiniz objektif tepki almak değil, haklı bulunmak. Bu yazdığınuza inanmıyorum kusura bakmayın. Kıskançlığınızdan ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz artık.

biraz sonra sadece çeyrekleri değil böbreğimi de istiyorlar diyecek..

Evin kv uzerine yapilmasina niye izin verdiniz?
izin vermedim. vermem de ama oyuna getirdiler.istemedim eşim biliyor. sonradan tek çocuk kime vereceğiz vs lafını ettiler sonra bana paragöz muamelesi yaptılar. üstüne bide ah ah kirada sürünüp anne baba değeri bilselerdi ama biz onlara ev aldık dediler :)

izin vermedim. vermem de ama oyuna getirdiler.istemedim eşim biliyor. sonradan tek çocuk kime vereceğiz vs lafını ettiler sonra bana paragöz muamelesi yaptılar. üstüne bide ah ah kirada sürünüp anne baba değeri bilselerdi ama biz onlara ev aldık dediler :)
Tek cocuksa verecek kimse yoksa kalsaydi madem sizin ustunuzde..
Paragoz kim belli ya neyse..
Uyuz oluyorum kendini akilli sanan insanlara..
Sizin annenizin ustune de olabilirdi o zaman siz de onun evladisiniz yani..
Ama yookk hic olur mu aaa evin tapusunun ne isi varmis kiz anasinda.

Ben hic iyi niyetle yaklasamiyorum boyle seylere..
Yarin bir gun Allah korusun bi anlasmazlik olsa mazallah ev mev fln yok olur yani.

Tek cocuksa verecek kimse yoksa kalsaydi madem sizin ustunuzde..
Paragoz kim belli ya neyse..
Uyuz oluyorum kendini akilli sanan insanlara..
Sizin annenizin ustune de olabilirdi o zaman siz de onun evladisiniz yani..
Ama yookk hic olur mu aaa evin tapusunun ne isi varmis kiz anasinda.

Ben hic iyi niyetle yaklasamiyorum boyle seylere..
Yarin bir gun Allah korusun bi anlasmazlik olsa mazallah ev mev fln yok olur yani.
BİLİYORUM CANIM .
sonrasında daha büyük sorun yeğeni bize geldiğinde benim evim der tapusu halamın değilmi isterim verir der .
adımı koymazsanız evimden çıkın der.
benim evime misafir gelir ben ağzım açık bakarım haberim bile olmaz gelenden :)
bir çok sorun. ve en can alısı
doğumdan geldim ee hadi boşanın artık dedi (evi aldı toruna da kendi adını koydurdu) boşanın kız benim vermem dedi :)

Size ne yeni evlisiniz neden para pul hesaplarına giriyorsunuz kendinize takılan takılmış başkalarından Size Ne
nasıl yaa ben öle düşünmüyorum . kız bu eve gelin girmiş ona takmamışlar. hala olarak iki burma bilezikde fazla değilmi

BİLİYORUM CANIM .
sonrasında daha büyük sorun yeğeni bize geldiğinde benim evim der tapusu halamın değilmi isterim verir der .
adımı koymazsanız evimden çıkın der.
benim evime misafir gelir ben ağzım açık bakarım haberim bile olmaz gelenden :)
bir çok sorun. ve en can alısı
doğumdan geldim ee hadi boşanın artık dedi (evi aldı toruna da kendi adını koydurdu) boşanın kız benim vermem dedi :)
:KK11:Siz nasil duruyosunuz hala o evdeeee?
Koca pasif kv dengesiz yegen kustah..
Cekilir mi yaa cocugu anadan ayirip oturacak mi yani..
Sesinizi cikartin derim bu ne boyle..
Herkes de kafasina gore girip cikiyomus evden, yol gecen hani mi orasi..
Valla iyi sabrediyosunuz..

nasıl yaa ben öle düşünmüyorum . kız bu eve gelin girmiş ona takmamışlar. hala olarak iki burma bilezikde fazla değilmi
halamın bana ne takacağına gelini karar veremez bu kadar basit..siz alınabilirsiniz ama size takılan takılmış evlenmişsiniz sonra insanlar kime ne takacak diye size mi danışacak ne münasebet.

:KK11:Siz nasil duruyosunuz hala o evdeeee?
Koca pasif kv dengesiz yegen kustah..
Cekilir mi yaa cocugu anadan ayirip oturacak mi yani..
Sesinizi cikartin derim bu ne boyle..
Herkes de kafasina gore girip cikiyomus evden, yol gecen hani mi orasi..
Valla iyi sabrediyosunuz..
nasıl duruyorum bende bilmiyorum 7/24 kavga gürültü oluyor bazen ,bazen o kadar güzel anlar yaşıyoruz ki eşimle....
evet çok sever kv öyle şeyleri iki insanın arasını bozmayı yuva yıkmayı ve bunu hastalığını kullanarak yapar. ve hasta olmama sebep sensin bile demiştir :)
gerçekten de kadın düğün yaptı dert sahibi oldu .eşim beni bırakmaya gitti diye hüngür hüngür ağlayan biri birimiz şehrin bi ucunda diğerimiz bir ucundaydı uzun bir yol oğlum zeytini eve bırakmaya gitti diye hüngün hüngür ağladım der :)
yeri geriliyor çok geriliyorum çok sinir oluyorum ama eşimi seviyorum. ha nereye kadar bunu bende bilmiyorum belki de inceldiği yerden kopacak birgün. sabrım henüz taşmadı. çok sinir patlaması yaşadım boşanmaya kalktım ama kv yüzünden olursa hem kendime hem eşime haksızlık etmiş olurum.
ikincisi hastalığını kullanarak kendini acındırarak bu kadar ileri gidiyor ..ne yapayım hasta kadın kime anlatacağım neyi anlatacağım.
şimdilik idare bakalım ilerisi nasıl olur ..

Ucuza gitmiş mi oluyorsunuz 2 bilezikle. Ben bu zihniyeti anlamadım , anlayamayacağım. Değeriniz bilezikle mi ölçülüyor ayol .

biraz sonra sadece çeyrekleri değil böbreğimi de istiyorlar diyecek..
Yok, ben aslinda "zorla aliyorlar, bana siddet uyguluyorlar aslinda" diye bir sey bekliyorum. Biraz daha zorlarsak konu bayagi kayacak gibime geliyor.

Nicin 3 gunluk taninan gelin, yegenden kiymetli olsun, ben de bunu anlamiyorum. "Ben oglunun esiyim de, cocuguyla evliyim de..." Bundan kaynanaya ne? Otomatikmen size bayilacaklar mi? Kadinin 40 yillik yegeni, kimbilir ne anisi var, olmasa da onun cocugu gibi yakini. Tabii ki ona daha cok deger verecek. Siz 3 gunluk kaynanayi anneniz kadar seviyor musunuz? Veya teyzeniz, halaniz kadar? Yapmayin Allah askina. Elinizde olsa sokaginizin onunden gecirmezsiniz, ama konu para oldu mu pek kiymetli oluyorlar nedense.

Nicin 3 gunluk taninan gelin, yegenden kiymetli olsun, ben de bunu anlamiyorum. "Ben oglunun esiyim de, cocuguyla evliyim de..." Bundan kaynanaya ne? Otomatikmen size bayilacaklar mi? Kadinin 40 yillik yegeni, kimbilir ne anisi var, olmasa da onun cocugu gibi yakini. Tabii ki ona daha cok deger verecek. Siz 3 gunluk kaynanayi anneniz kadar seviyor musunuz? Veya teyzeniz, halaniz kadar? Yapmayin Allah askina. Elinizde olsa sokaginizin onunden gecirmezsiniz, ama konu para oldu mu pek kiymetli oluyorlar nedense.

tek kelimeyle "cevap" budur

Ben sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.
Gecen gecmis ben onlardan ne mobilya istedim ne esya onlarin evine gelin geldim degersizlik diye dusunuyorum...
Değeriniz kendiniz belirlemişsiniz burada kusura bakmayın ama. Evlerine gelin gelmemeliydiniz,bu sizi onların gözünde eksta değerli yapmaz.
Takı konusunda akrabalar arasındaki maddi meseleleri bilemezsiniz. Belki önceden konuşulmuş bir konu var,verilmiş bir söz yada evvelinde takılmış bir takı durumu vardır. Olmasa dahi şu an yapabileceğiniz birşey yok,baştan aileniz talep etseydi madem bu kadar önemliydi takı sizin için.

X