- 22 Mayıs 2014
- 2.585
- 1.737
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalniz degilsin,basligi bende biletix diye okudumBen de çok dertliyim bu konuda hoşlaştığım çocuk hoşlaştığı kıza gidip alt-j (favorim gruplarımdan) konser bileti almıştı biletix'ten.
(Başlığı "biletix biletleri" diye anlamak asdfghjkl)
Ben sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.
Gecen gecmis ben onlardan ne mobilya istedim ne esya onlarin evine gelin geldim degersizlik diye dusunuyorum...
Pardonda onlar benim altinlarimla yapmayi dusunuyorlar.O kız onun yeğeni. Canının canı. Gönlünden ne koparsa onu takar.
sizden izin mi alacaktı? Ay bi rahat bırakın insanları ya. Dır dır dır. Para onların, keyif onların. Size ne elalemden? Herkes haddini bilsin şu mevzularda ya, sanki kanun var altın adediyle ilgili, geline daha çok verilecek diye. Haddiniz olmayan meselelere karışmayın daha yeni girdiğiniz sülalede.
Bileziğin ayarına kadar bilip içleniyorsunuz ne enteresan muhabbetler bunlar ya. Ne var, o onun yeğeni siz de gelinsiniz. Sizin için oğullarına ev yapmışlar masraf etmişler ya da düğün yapmışlar. Neticede yabancısınız getirip 2 burma bileziği size takması şart değil. Her halükarda yeğenine gelininden daha çok yapacak tabii. Senin ailen sana taktığından fazlasını taksaydı gelininize nasıl hissederdin?Ben evleneli yaklasik 3hafta oluyor
Esimin dayi kizi evleniyor 1ay sonra ama kizdan nefret ediyorum hep herkeze asagidan bakiyor kimseyi hicbiseyi begenmiyor.
Bana dugumde bi set iki tane 14 ayar tasli bilezik taktilar.
Kaynanamda bu kizin halasi oluyor neymis en az iki burma takacakmis ona kiz oyle istemis.
Gorumcemde gotururuz kuyumcuya neyi begeniyosa onu alir dedi.
Ben onun nisaninda biyerlerimi yirttim herseye kosturdum o dugunde kicini kaldirmadi.
Cok sinirliyim.
Ev yok. Esya yok. Masraf yok.Bileziğin ayarına kadar bilip içleniyorsunuz ne enteresan muhabbetler bunlar ya. Ne var, o onun yeğeni siz de gelinsiniz. Sizin için oğullarına ev yapmışlar masraf etmişler ya da düğün yapmışlar. Neticede yabancısınız getirip 2 burma bileziği size takması şart değil. Her halükarda yeğenine gelininden daha çok yapacak tabii. Senin ailen sana taktığından fazlasını taksaydı gelininize nasıl hissederdin?
baştan söylesene insanlar ne bilsinPardonda onlar benim altinlarimla yapmayi dusunuyorlar.
Ceyreklerimi bozdurup ona bilezik yaptiracaklarnis benin derdim bu.
öncelikle o kıza taktığı borçtur bunu unutmayın.Ben evleneli yaklasik 3hafta oluyor
Esimin dayi kizi evleniyor 1ay sonra ama kizdan nefret ediyorum hep herkeze asagidan bakiyor kimseyi hicbiseyi begenmiyor.
Kaynanamda bu kizin halasi oluyor neymis en az iki burma takacakmis ona kiz oyle istemis.
Ben onun nisaninda biyerlerimi yirttim herseye kosturdum o dugunde kicini kaldirmadi.
Cok sinirliyim.
eğer nasibinde yoksa ne yaparsan yap o çeyrekler seni olmaz..Pardonda onlar benim altinlarimla yapmayi dusunuyorlar.
ee bunu baştan neden yazmıyorsunuzPardonda onlar benim altinlarimla yapmayi dusunuyorlar.
sende bile bile ne evlendin bu aileyle. koysaydın şartlarını.Ev yok. Esya yok. Masraf yok.
Onlarin eski evine eski esyalarina gelin geldim.
Benim ailem 14ayar bilezik takti diye laf ettiler
Niye 24degilmis diye ...
her yazını ayrı ayrı beğeniyorum da. şunu ayrı bir beğendim oky.altını falan geç. bir genç kızın altından önce evlenirken yapması gereken,kendi evinin olmasını istemesidir. kendine ait bir ev. nohut oda bakla sofa da olsa farketmez. bu şartı veremeyecek adamla evlenmeyin. sonra eski eşya ,evimde oturmuyorum diye yana yakıla yazıyorsunuz.. şu konuları okuyun az biraz. 2 parça altından daha önemli bu bence. kendi evindeki düzenin asla omayacak. eşyanı kendi zevkine göre alamayacaksın. kendi mutfağın ,kendi renceren ,kendi banyon .. banyodan bornozunu giyip salona kocanın yanına yayılamaman. istediğğn saatte yatamaman..
bence derdin bu olmalı
bence tek sorun onun nısanında kosustrmanız onun sıın dugununuzde hıcbırsey yapmamıs olması olmalıBen evleneli yaklasik 3hafta oluyor
Cok sinirliyim.