How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bana Allah aşkına yardım edin

ne gelinlik giydirdi ne birşey yaptı aileside çok kötü ne arıyorlar ne soruyorlar bebeğim doğdu bir gözün aydın bile demediler onlar Erzurumlu ben Adana

Böyle birinin daha neyini seviyorsunuz? Kusura bakma ama kasiniyorsunuz, verin bi sans daha busefer cocugunuzda babasina alisir ondan sonra sap diye yine defolup gidince ne olacak? Bastan beri yanlis evlilik olmus, sevmekte bi yere kadar, hic gururunuz yok mu? Sizi gectim evladini düsünmeyen aramayan sormayan bi adamdan ne hayir gelir? Onu düsüneceginize bundan sonra kizinizla nasil bi hayat yasiyacaksiniz ona konsantre olun, aileniz arkanizda, sizde imkanlariniz varsa bi zaman sonra calisin... Bundan sonra kendinizi ve evladinizi düsünün...:KK14:

Bencede canım bu işin tutar yeri kalmamış arkadaş doğru söylüyor bide oadama alıştırma çocuğunu 3 çocukla bile ayakları üzerinde durabilen insanlar var bide zaten hiçbir faydasını görmemişsin babalıktan eşlikten haberi yok ailesi bile hiç ilgilenmiyor diyorsun beş para etmez bir adam allah yardımcın olsun

konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik

biraz çocuğunu düşünüyorsan hemen boşan..ailenin yanına git.eminim sende ailende çok iyi bakarsınız çocuğununa.öyle baba olurmu yaa.evdeki eşyaları satıyor..ne pişman olması sakın kanıp geri dönme öyle baba olacağına hiç olmasın..

Çocuğunuzun esrar kullanan bir babayı örnek alıp büyümesini istemeyeceğinizi düşünüyorum.

dilay 80 kırıcı yorumlarını kendine sakla ben kaşınmıyoorum çözüm arıyorum sadece

İnanın içim yanarak okudum ve çok çok üzüldüm ama neolur affetmeyin çğnkü bunu yapan yine her sıkıştığında kaçacak satacak ve sizden ömrünüzden bişeyler götürücek ve çocuğunuz mutsuz büyücek daha kötü olmadan çıkarın hayatınızdan onu çocuğun daha mutlu olur geleck hayatında yoksa hep acı çekersiniz ve ailenizde yıpranır kendi aileniz

bir daha sevebilir miyim güvenebilir miyim başka birine ilerde beni bu halimle kim kabul eder onu da bilmiyorum kimseye güvenim kalmadı

Bana kalırsa sevgi değil takıntı yapmışsın biraz arkadaşım. Gerçek sevgi ihaneti affetmez. Kaldı ki affedip ne yapacaksın? Hadi sana sevgisi bitmişti aldattı aramadı sormadı, ya çocuğu? Babanın da iyisi kötüsü olmaz demeyin, olur. Hem anne olabilirsin hem baba. Onun babalığından ne olur zaten. Belki sen duygusallıkla aksini düşünüyor olabilirsin ama başka biriyle beraber olmuş.Bana öyle geliyor ki zamanla tiksineceksin. Olmasi gereken bu. Üzülme, bebeğinle çok mutlu olursun insallah.

Konu Fake gibi geldi bana... Her İhtimale karşı görüşlerimi Söyliyeyim.. Seni bırakıp giden adam dan Koca olmaz.. Gelse bile geri gider..
Baban arkandaymış,daha neyi düşünüyorsun..???

Bebeğinize üzüldüm... Başlarda iyi miydi ki huyu? Ne bileyim hiç mi kötü huylarını görmediniz?

konu fake gibi geldiyse yazma kardeşim ne mallar var ya güya yardımcı oluyorsun

Attığı tekmeye tekme attın sizde...
var mı öyle dünya ya...aldat ,terk et herşeyin içine et ,çok hak etmiş gibi birde baba ol
üstüne de af dile geri dön....
höösst derler...

konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Keşke çocuk yapmasaydınız ama olmuş bikere. Pismanim yalanlarına inanmayın huylu huyundan vazgeçermi sizce yapmayın Allah aşkina. Telefon numaranızı değiştirin ki bi anlık gaflete düşmeyesiniz. Boşanma davanızı çoktan başlatmış olmanız lazımdı

merak ettim herşey çok iyiydi derken nasıldı? çalışıyordu, size harika davranıyordu da hamile olur olmaz mı bozuldu? zaten "her şey çok iyiydi" dediğiniz zaman ilk 2-3 ay falan anladığım kadarıyla.. bu adamdan ne köy olur ne kasaba, boşanın bir an önce.. adam evdeki buzdolabını satacak kadar çıldırmış, can güvenliğiniz bile olmaz onunla..

çok üzücü rabbim yar ve yardımcın olsun ama inan dünyanın sonu değil bi şekilde kaldığın yerden devam ediyorsun sakın sevginin büyüklüğüne kapılıp affetme inan acını tazelemekten başka bi işe yaramıcak çünk bikere oldu mu devamı geliyor buda senin imtihanınmış ALLAH a tevekkül et sabırlı ol eminim biraz zaman geçtikten sonra iyiki bu adamdan kurtuldum diceksin.

Back