Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun!Her aklınızdan geçen hakareti yazabileceğiniz bir yer mi sandınız burayı?konu fake gibi geldiyse yazma kardeşim ne mallar var ya güya yardımcı oluyorsun
Keşke çocuk yapmasaydınız ama olmuş bikere. Pismanim yalanlarına inanmayın huylu huyundan vazgeçermi sizce yapmayın Allah aşkina. Telefon numaranızı değiştirin ki bi anlık gaflete düşmeyesiniz. Boşanma davanızı çoktan başlatmış olmanız lazımdıkonuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik