How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bana Allah aşkına yardım edin

Boşanıp iş sahibi olmalısınız.Yanı sıra psikolojik destek almalısınız..

Bu zamana kadar onsuz nasil yaptiysaniz, simdi de oyle yaparsiniz. Aylardir yaninizda miydi? Hayir. Bosanip isi de resmiyete dokersiniz.
Ayrica bile bile lades demissiniz. Madem yapamayacaksiniz, neden boyleleriyle evlenip, bir de cocuk yaparsiniz anlamam. Bunlarla isi daha uzatinca daha mi kolay oluyor hersey? Evlenirken boyle degildi demeyin simdi. Boylesine biri coktan rengini belli etmistir de asktan meskten gormemissiniz, ya da gormezden gelmissinizdir. Neyse. Kolay gelsin.

Bosan, sakin simdiki yalvarislarina kanma, babasiz buyutemem de deme...
Sizi aldatan, esrar kullanan, evdeki esyalari dahi satan, cocugunu bile 1 ay sonra gormeye gelen bir adamdan bahsediyorsunuz...
O adamdan cocuk yaparak hata yapmissin, bari bundan sonra o adami hayatiniza sokarak cocuguna daha da buyuk bir kotuluk yapma...

bende bosanan biri olarak bosanmak cok zor cnm benim psikolojimle soyluyorum bosanma baris cocugun icin bi sans daha ver ama sen bilirsin bosanmak insani cok yipratiyor ama hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin Rabbim ama aldatmista bilmiyorum ya benimde kafam karisik oldugu icin boyle yaziyorum ama yinede hakkinizda hayirlisi

zararın neresinden dönseniz kardır

onu seviyorsunuzdur olabilir kalp kördür
ya kendinizi seviyor musunuz?
onu da geçtim bebeğinizi?
seçim sizindir...

konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Allah'a havale edip boşanın. Boşanmazsanız çok daha büyük zarar alabilecek gibisiniz maddi ve manevi olarak. Hiç değilse çocuğunuzu böyle biriyle büyütmezsiniz...

Mahkemede gorusuruz de ona. Sanslisin ki ailen arkanda. Baba dedigin senin baban gibi olur bak en iyi ornek.. Pes yani evlenmeden once nasildi bu adam nasi farkedemedin..

Arkadaş, sakin barışmak gibi bir hata yapma! Hele ki ailen barışma ni istemiyorsa.Cunku barıştıgin için baban kendini geri çekerse hepten kötü durumda olursun.Esrar kullanıyor diyorsun daha ötesi var mı? Kendine zarar verdiği gibi sana da bebeğin de zarar verebilir.Uzak dur ve temkinli ol!Bir de cesaret edip barışma yi mi düşünüyordun.

Ben pişman olduğuna da inanmıyorum. Muhtemelen parası bitmiştir, satacak bir şey kaldıysa onları satmak isteyecektir. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun, buz gibi soğursun inşallah ondan. Böyle bir adamı hala seviyor olmak çok zor olmalı çünkü.

Evdeki eşyaları satıyorsa ya kumar oynuyordur ya da hap falan kullanıyordur, her ikisinde de düzelmesi ve babalık yapması çok çok zor. Öyle babayla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi. Ömrün boyunca çekersin kendine yazık etme bence.

Böyle adamlar ne yazıkki düzelmiyor. Düzelse de yıllaaaarr geçer, sen tükenirsin onu düzeltene kadar.
Zaten yalnızsın kaç aydır baksana. Zaten yalnız bakıyorsun çocuğuna. Çocuğunun doğumundan önce kaçan adama adam denir mi? Eşyaları satmış yemiş parayı, para bitince yine sana gelmiş. Sonra koltukları satar gider. Sonra başka şeyleri. Adam olmaz bu.

Merak ediyorum birini sevmek nedir? Huzur nulmak,guvenmek,inanmak,ona siginabilmektir. Canim sen hala ne sevgisinden bahsediyorsun? Adam para icin ev esyalarini satmis. Kendind ve bebege dikkat et kosarak uzaklas bosan

Sen anladığım kadarıyla bir şans daha vermek istiyorsun çünki bir şans daha ver diyen kişinin mesajını beğenmişsin ozaman sana tavsiyem o adamın düzelebileceğini sana tamamiyle ıspatlaması önce hastaneye yatsın esrarı bıraktığına emin olman lazım bu huylarından kurtulmak istiyorsa psikolejik tedavide görmesi lazım getçekten pişman olan bu dediklerimin hepsini yapar ayrıca güzelde bir işe girerse tekrar dene derim ama başka türlü asla şans verme bunları kabul etmezse zaten değişmeyecek demektir bunları senin desteğini değil ailesinin desteğini alarak yapsın sen uzaktan izle baktın gerçekten düzelmek istiyor ozaman dönersin baktın önce yanına geleyim zamanla yaparım falan derse seni oyalıyor demektir bırak gitsin

konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Daha sonrası çok kötü olur boşanmalısın. Affedilecek bir yanı yok kocanın.

Cok talihsiz birsey yasamissin Allah sabir versin ve yardimcin olsun oncelikle.
Her ser gorunende bir hayir vardir umudunu sakin kaybetme, sakin.

Eger baban arkanda ise bu durumda bu senin icin en buyuk lutuftur.
Yapilacak sey belli bu adam bunu bir kez yaptiysa yine yapacaktir bu yuzden artik planlarini bu adami dahil etmeden yap.

Bu aci, biliyorum seviyorsun ama sen daha degerlisin bunu unutma!
Cocugun oldugu icin belli bir sure oldukca sıkıntı cekeceksin bu gercek olan. Buna hazirlikli ol ve guclu durmaya gayret et.

Ola ki esin olacak o adamin ailesi seni ararda sorumlukuklarinin farkinda olup herhangi bir yardim talebinde bulunurlarsa bu kesinlikle onlarin evinde onlara siginmak olmasin!
Maddi yardim.
sana her ay belli mikrarda maddi yardimda bulunsunlar cunku buna mecburlar!
Ogullarinin dagitip mahvettiklerini toplamaya necburlar.

Eger ki insallah bunu yaparlarsa, ogluna bu para ile bakici tut
ve ailenle yasamaya devam etmezsen, kendine ayri bir ev tutarsan bakici parani esinin ailesi ustlenmis olur, sen de ise girer calisirsin.
Bunu cocugun bir yasina girmeden yapmani tavsiye etmem. Bir yil kadar baba evinde idare et ama hicbiryere siginti olma tavsiyem. Sen kendine yetersin.
Hep en kotu ihtimalden gidiyorum hazirlikli olman icin.
Bircok sehirde cok makul fiyatta mobilyali evler mevcut. Oyle biryer bulabilirsen oyle bir yere yerles.
Hicbir sey olmaz korkma. Kadin basima nasil kalirim deme akilli ve namuslu bir kadina hicbirsey olmaz Allahin izniyle.
Bunlar ilk asamada yapabileceklerinin taslagi sadece, dusunup program yapmana yardimci olabilir.
Ama asla! Affedeyim yoluna gitme. Inan bana pisman olursun. Asla bunu yapma.
Planlarina artik bu adami dahil etme.
Yeni bir hayat icin kollari siva. Hicbirseyi erteleme
unutma
caresizsen care sensin!

Son düzenleme:
Ne yapacağın açık değil mi sence bu durumda ne yapılır,

adam geri dönerse affetmek gibi bir hata yaparsan başka sefere neleri satıp kaçar kimbilir.

başlarda ilk hamile kaldığım dönemlerde çok iyiydi ilgileniyordu benimle hamileliğimin sekizinci ayında bana bir açıklama yapmadan gitti doğuma herkes kocasıyla gelmişti herkes nazlıydı bense buz gibi korkusuzca sadece babam vardı bide üvey annem çocuğum doğdu ağlamadım babam a güçsüz görünmek istemedim ama içimde fırtınalar kopuyordu bütün kocalar karılarının etrafında dört dönüyor du sonra bir ay sonra geldi çocuğu sevdi ama beş kuruş para getirmeden geldi yine yalanlar yalanlar bir ayın sonunda bu anlattığımı yaparak açıklama yapmadan gitti bir prima mama almadı çocuğuna herşeyi babam yapıyor hiç emeği yok hiç

Back