• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana Allah aşkına yardım edin

boyle bi babayla buyuyecegine babasiz buyusun

eşim tır şoförüydü 30 yaşında esrar da kullanıyormuş

Esrar mı ? Gelmesin zaten o adam.
Bu kadar güçsüz olma,sen annesin.Bebeğine sahip çık,aslan gibi büyütürsün inşallah.
Boşanmak dünyanın sonu değil.

Böyle bir adamdan baba falan olmaz arkadaşım..
Aç boşanma davanı kurtul..
Babasız büyümüş biri olarak şunu söyleyebilirim;annemin sevgisi bana yetti,öyle bir sevgi verdi ki baba eksikkiğini hiç hissetmedim.
Bu yüzden çocuğum babasız mı büyüyecek falan diye düşünüp kendini üzme.

Yapilacak sey belli arkadasim..aglamakla uzulmekle bir yere bir yere varamazsin. Ac bosanma davasini. Catir catir al nafakani. Baban da arkandaymis guzelce buyutursunuz evladini. Esrar kullanan, evinin esyasini satip kacan adamdan baba mi olur? Sana bunlari yapan cocuguna da yapar. Yazik gunah degil mi o yavruya?

Ooooo hem kendini hem de çocuğunu Allah aşkına uzak tut o adamdan. Lütfen bacım aklını başına topla ve üzme kendini sütün kesilmesin yavrunun sana ihtiyacı var, senin kimseye yok!
Evlat sevgisi , koca sevgisinden daha ağır basmalı... Şuan aç ve açıkta değilsen ailen de sahip çıkıyorsa düşünüp durup kendini üzme... Tekrar bir yuva kursanız huylu huyundan vvazgeçmez ve daha çok uzulursun daha da kötüsü bebegin de mutsuz bir ortamda büyümüş olur...
Düşün hangisi daha iyi?

konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Yazıklar olsun boyu posu devrilesice herif.. Sizin zor zamanlarınızda, hamileliğinizde, doğumunuzda, bebeğinizin 4 ayında yanınızda yokmuş zaten, o yüzden nasıl büyütürüm tek başıma demeyin, zaten tek başınıza büyütmüşsünüz.. Bu zamandan sonrada tek başınıza hem anne hem baba olmaya devam edebilirsiniz. Bence boşanın ve yolunuza bakın. Onursuz bir birlikteliktense onurlu bir yalnızlığı tercih edin. Belki karşınıza yeni biri çıkar ve size kol kanat gerir, böyle birşey düşünmem dersenizde aileniz yardımcı olur belki. Herşeyi geçtim siz her zorluğu aşabilecek birisiniz bence, bu tip şeylerden korkmayın.. İnşallah mutluluk gelir ve sizi bulur..

kesinlikle affetme yani.Hala nasıl seviyorum diyebiliyorsun çok şaşırdım :KK43: O adamdan sana kocada olmaz bebeğine babada olmaz.Kendini üzmeyi bırak ve bir an önce boşanma davasını aç.

Parası bittiğinden dönmek istiyordur, yeni eşyalar aldıysan onları satacaktır. Böyle adamdan baba olur mu Allah aşkına, o çocuğu nasıl yetiştirecek, nelerle örnek olacak. Yanlız büyütmen, hepinizin hayrına.

Hemen boşan sakın ama sakın affetme bak bu adam sadece esrar kullanmıyordur o eşyaları satıp o parayla uyuşturucu almış besbelli arkana bakmadan kaç kardeşim

Ne demek ne yapayım? Yarın öbürgün çocuğu da satar o. Böyle bir adamla ne yapılacağı belli. Herkes kendi yoluna.

konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Ondan adam olmaz canım bence affetme

Mesela mahallemizde ki çocuklar babalarına sarıldığı zaman zoruma gidiyor benim bebeğimi babam çok seviyor ama ne bileyim kızlar zaten artık bitti donusu yok güvenim sarsıldı şimdi affet diye mesaj atıyor cevap vermiyorum

bir yapan bir daha yapar değişeceğini sanmıyorum parası bitmıştır sana muhtaç kalmıstır onun bakıma ihtıyacı var galiba aradığını başkasında bulamadı dert alma başına

3 tane cocugum var hem calisiyorum hem onlara bakiyorum ustelik kimsemde yok ben bunlari yapabiliyosam sende yapabilirsin kardesim bi insan neyse o dur asla degismez o yuzden kendini heder etme

Yok artık bunuda duydum.bir bebeğin olsun sen git evdeki eşyaları sat kaç git.zaten osizin hiçbir zaman eşiniz olmamış ki.
Böyle adamdan anca şam babası olur.evladımın geleceği için oadamdan hemen ayrılırdım.

Kocanızı öldü varsayın. Zaten sizin için, sizinle yaşamıyor. Çocuğunuz da böyle bir babayla büyüyeceğine sadece anneyle büyüsün daha iyi. Emin olun şimdi çocuğunuzun 18 yaşıyla konuşabilseniz "Asla barışma anne" der. Hem belki bir gün başkasını da seversiniz; çocuğunuza babalık edebilecek birini.

Back