- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
eşim tır şoförüydü 30 yaşında esrar da kullanıyormuş
Böyle bir adamdan baba falan olmaz arkadaşım..eşim tır şoförüydü 30 yaşında esrar da kullanıyormuş
ben çok sevdim çok şimdi bebeğime bakıp ağlıyorum babasız nasıl olacak bilmiyorum
Yazıklar olsun boyu posu devrilesice herif.. Sizin zor zamanlarınızda, hamileliğinizde, doğumunuzda, bebeğinizin 4 ayında yanınızda yokmuş zaten, o yüzden nasıl büyütürüm tek başıma demeyin, zaten tek başınıza büyütmüşsünüz.. Bu zamandan sonrada tek başınıza hem anne hem baba olmaya devam edebilirsiniz. Bence boşanın ve yolunuza bakın. Onursuz bir birlikteliktense onurlu bir yalnızlığı tercih edin. Belki karşınıza yeni biri çıkar ve size kol kanat gerir, böyle birşey düşünmem dersenizde aileniz yardımcı olur belki. Herşeyi geçtim siz her zorluğu aşabilecek birisiniz bence, bu tip şeylerden korkmayın.. İnşallah mutluluk gelir ve sizi bulur..konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
Ondan adam olmaz canım bence affetmekonuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?