bana Allah aşkına yardım edin

3214075

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
42
7
13
34
konuya nasıl başlayacağım bilmiyorum bir buçuk sene önce severek bir evlilik yaptım once herşey çok iyiydi hamile kaldım eşim olacak kişi aşırı sorumsuz ve aşırı yalancı biri eve bir ekmek bile almazdı beni de aldatmış duydum sonra hamileliğimin 8. Ayında birden çekip gitti çalışıyorum dedi doğumumda yanımda olmadı bebeğim doğdu bir ay sonra geldi bebeği gördü sevdi sonra bir sabah ben annem gile geldim akşam eve gidince ne göreyim babamın bana aldığı buzdolabı çamaşır makinesi mi satmış kaçmış bizi terk etti şimdi ben ne yapayım çocuğumu babasız nasıl buyuturum onu unutamıyorum depresyonda yım şimdi arıyor açmıyorum iki aydır pişmanım diyor bana yardım edin adana da yaşayan biriyim bebeğim 4. Ayına girdik

Hayırsız,sorumsuz bir adama denk gelmişsin.Üzülme,bebeğini yalnız büyütebilirsin.
Ailen arkandadır umarım.Ailenin yanına gidip bebeğin biraz büyüyünce çalışmaya başlayabilirsin.
Eşinden bir şey bekleme.Anlaşılan bugün gelse yarın yine gidecek.Sen kendi hayatını kurmaya bak.

İnanamayarak okudum

Ailesi nerde bu süreçte, siz çocuğunuzu babaevinden mi getirmişsiniz..

Tövbe Allahım sen sabır ver..

ben çok sevdim çok şimdi bebeğime bakıp ağlıyorum babasız nasıl olacak bilmiyorum

Reactions: mbz
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.bende arkadaşlara katılıyorum bi kere yapan bidaha yapar diye düşünüyorum allah hiç bi kadının başına vermesin..

Reactions: mbz
benim arkam da babam var ama onun ailesi beni arayıp sormuyor şimdi ne yapacağım. Bilmiyorum bana üzücu cevaplar vermeyin lutfen ben buraya uye oldum kadın kadının halinden anlar diye

Eşin kaç yaşında,ne iş yapıyor ? Eşinin ailesi nerede,neden aramıyorlar ?

ben çok sevdim çok şimdi bebeğime bakıp ağlıyorum babasız nasıl olacak bilmiyorum
Bir cok kadin bebegini babasiz buyutuyor sizde buyutursunuz. Sirf spermlerini kullandi diye bu insan musfettesinden baba olmaz. Yaninda olsa ne olacak sana faydasindan cok zarari dokunmus birak Allah askina bosan. Bir insan bebegini ve karisini esyalari satip bir kelime etmeden terk ediyorsa ben ona adam demem

Hikaye dogru ise bosan. Dogumda yanında olmayan baba mı olur, üstüne aldatmıs. Bu adamın tek fonksiyonu imza atıp sperm sacmak olmus. Onu ergenlik cagına girmis cocuk da yapar. Bununla bir gelecegin olabilecegini sanmıyorum.

O adamdan ne koy olur ne kasaba.
Bebegin icin bir an once toparlanman sart.
Aksi taktirde hem ise yaramayan bir baba birde depresyonda bir anneyle buyumek daha zordur.
Oncelikle ekonomik durumunuz ne?
Kendi ayaklarinizin uzerinde durabilcek gucte misiniz?

benim arkam da babam var ama onun ailesi beni arayıp sormuyor şimdi ne yapacağım. Bilmiyorum bana üzücu cevaplar vermeyin lutfen ben buraya uye oldum kadın kadının halinden anlar diye
Tamam işte dağ gibi baban varmış arkanda daha ne istiyorsun. Baban varken kimi ariyorsun daha yaninda baban varken sırtın yere gelirmi saniyorsun arkadaş! !!

Çok üzüldümm canım Allah sabır versin ne diyim. Umarım ailen yanındadır ve emin ol çocugunu tek basına da cok guzel buyutebilirsin..Ailenin yanında bebeğin biraz büyüdükten sonra çalışabilirsin şimdi aşılmayacak gibi görünse de gücünü toplayıp toparlanabilirsin.Eşin mevzusuna hiç girmiyorum sanırım durum belli bu saatten sonra tek basına nasıl yürüyeceğini düşünmelisin..Allah yardımcın olsun..

Yapacak bir seyiniz yok, sevin sevmeyin artik bunlarin onemi yok, adam gitmis tek basinasiniz kardes. bebeginiz icin guclu duracaksiniz, ailenizin yanina donun, is bulup calisin.

bu adam bu kadar kötülüğü yaptığı zaman içerisinde sevginiz bitmedi mi ki hala, seviyorum diyorsunuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…