• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Akıl Verirseniz Sevinirim..

Cocuk bana o kadar uzak ki,anlatamam. Cocuk kelimesinden sogdum artik. Yanlis anlamayin ama durum boyle olunca yazik gunah diyor insan o dogacak cocuga.

Onun nankorlugu bana isler, daha bu sabah o sinirimle git ailene desene bu laflari dedim. Git soyle dedim, BEN SIZE EV ALDIM OSEDIM KIRA ODEMIYORSUNUZ BENIM PARAM YOK,onlara soyle dedim.

ailesine diyebilirmi aaa sende yani....
maaş kartını almakla başla o zaman artık kendini onun himayesinden kopar...
nere ne ödeniyor nasıl ödeniyor hesaplara sende katıl bak ne olmuş vs.
belki o daha cok harcıo. bunu ögrenince sen bagırıp kızıcan. ve onca zamandır borcların bitmedigini ögreniceksin....

Yillik izin kullanamam daha yeni girdim bir ust level isime onu da kaybedersem cok uzulurum.
Ama olmadi bir cumadan otele filan mi yerlessem. Tabi kiyameti kopardiktan sonra.
Bu boyle olmaz bende farkindayim.
Ama gercekten buraya yazmamin da en buyuk nedeni suydu:
Acaba ben gercekten maddiyata cok mu onem veriyorum??
Beynim surekli cok bencilsin herseyin para senin diye laflarla yikandigi icin.

Simdi gecmiş konularına baktım da eşin önceden de böyleymiş be mahiber, sorumsuz rahat kıymet bilmez. Durumun senin maddiyata cok önem vermenle ilgisi yok ki zaten adamın eline sayıyorsun bütün paranı. Sadece kadının değil insanın hakkıdır bir ay calısıp kazandığı parayı hesabında görmek.

Bence sen bir güzel silkele onu sonra da azıcık uzaklaş belki bir iki gece yeter.

Bu adamı eline maaş kartını vererek sadece daha çok tepene çıkarmışsın.
Sen çalışan bi insansın kimseye harcadığının hesabını vermek zorunda değilsin ki.
O kadar çok adamı tepene çıkarmışsın ki kendi ezik durumunu fazlasıyla kanıksamışsın.
Ayrıca yurtdışı görmüş insansın dicem de demek ki cehaletin bunla alakası yok.
Krediden borçtan anlamayacak ne var?
Gidilir bankalara borç neyse öğrenilir, bitane ortak hesap açtırılır.
İkiniz de aylık ödenmesi gerekenleri maaşınızdan ayırıp o hesaba yatırır ordan ödeme yaparsınız.
Böylece hem kimseye ezilmemiş olursun hem de aldıkların yüzünden kimse senden hesap soramaz.
Ayrıca eşin korkunç para göz bi insan.
Yani evet kadın da çalışmalı ama bi evi geçindirmek ilk önce erkeğin görevidir.
O hem geçindiremediği gibi üstüne bir de sana hakaretler etmekten utanmıyor.
İyice yüzsüzleşmiş ve pişkinleşmiş.
Bu saatten sonra biraz aklın varsa dediğim gibi git borçları öğren,
Al eşinin elinden maaş kartını ona göre ödeme yap.
İşine gelmiyosa da göster yolu gitsin.

Bu adamı eline maaş kartını vererek sadece daha çok tepene çıkarmışsın.
Sen çalışan bi insansın kimseye harcadığının hesabını vermek zorunda değilsin ki.
O kadar çok adamı tepene çıkarmışsın ki kendi ezik durumunu fazlasıyla kanıksamışsın.
Ayrıca yurtdışı görmüş insansın dicem de demek ki cehaletin bunla alakası yok.
Krediden borçtan anlamayacak ne var?
Gidilir bankalara borç neyse öğrenilir, bitane ortak hesap açtırılır.
İkiniz de aylık ödenmesi gerekenleri maaşınızdan ayırıp o hesaba yatırır ordan ödeme yaparsınız.
Böylece hem kimseye ezilmemiş olursun hem de aldıkların yüzünden kimse senden hesap soramaz.
Ayrıca eşin korkunç para göz bi insan.
Yani evet kadın da çalışmalı ama bi evi geçindirmek ilk önce erkeğin görevidir.
O hem geçindiremediği gibi üstüne bir de sana hakaretler etmekten utanmıyor.
İyice yüzsüzleşmiş ve pişkinleşmiş.
Bu saatten sonra biraz aklın varsa dediğim gibi git borçları öğren,
Al eşinin elinden maaş kartını ona göre ödeme yap.
İşine gelmiyosa da göster yolu gitsin.

Ben bende ki aptalligi da kesinlikle inkar etmiyorum zaten.
O zamanlar yurtdisindayken annem ile babam bosandi. Ben babamla kaldim ve babam yabanci dili hic bir zaman ogrenemedi herseyimize ben kostum. Universiteyi okurken calistim,yemek camasir vs.
Sonra esimle burda tanisinca aaa okumus etmis isi gucu iyi benimde ustumden sorumluluk alir diye hatta sevinmistim.
Tabi goruyoruz suan cok sorumluk aldi sagolsun
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin

Baştan ipleri eline vermişsiniz. Siz çalışan bi bayansınız evinize katkınız da çok çok büyük.. Tabii ki kendinize kıyafetler de alacaksınız gerektiğinde kuaföre de gideceksiniz. Ne yani bütün bir ay boyunca harıl harıl çalışıp kazandığının yüzüne bile bakmadan kocaya vermek..
Hayır bir de yaptıklarınızı eşiniz görse yine dert değil ama yok. Adam kör olmuş. Öyle alışmış ki bu sizin mecburiyetiniz gibi davranıyor. Tabii ki hayat müşterek evinize yardımınız dokunmalı ama kendinizi de bu kadar hiçe sayarak değil... Bunun böyle gitmeyeceğini söyleyin, maaş karınızı da alın. Gerektiği kadarını yine borçlarınıza verirsiniz zaten ama sizin elinizde olsun. Böyle gitmeyeceğini anlasın!

Aptal demiyelim de,yurtdışında büyüyüen insanlar daha saf,daha temiz kalpli oluyor.Sen gırtlağa kadar borç içindeyken,ödenmemiş faturalar varken tabiki parayı konuşacaksın.Bak ailesine ev almışsın sanırım,maaşını da kocana veriyorsun.Sana paracı demesi için Allah korkusunun olmaması laızm.Bak güzelim.Gençsin.Yazık etme kendine.Elinde oyuncak olma.Sırtını sana dayamış.Aşk sevgi biter,geriye derin bir acı ve üstüste dağ olmuş dertler kalır.Bak ne güzel paranı kazanıyorsun.Bu adamın sana hayrı yok.Önce sen kalk bir silkelen.Ailenle ve ailesiyle durumu konuş.Bu böyle nereye kadar.Bu kadar ezilme ya.Güçlü ol.Çok mu zor.

Ben bende ki aptalligi da kesinlikle inkar etmiyorum zaten.
O zamanlar yurtdisindayken annem ile babam bosandi. Ben babamla kaldim ve babam yabanci dili hic bir zaman ogrenemedi herseyimize ben kostum. Universiteyi okurken calistim,yemek camasir vs.
Sonra esimle burda tanisinca aaa okumus etmis isi gucu iyi benimde ustumden sorumluluk alir diye hatta sevinmistim.
Tabi goruyoruz suan cok sorumluk aldi sagolsun
Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin

Canım öncelikle maaşını bu adama vermeyi bırak. Al karşına konuş. Bu sürekli aramıza giren para meseleri yüzünden ben bu evlilikten soğumaya başlayacağım haberin olsun de. Evin giderlerini bölüşün. Yemekti, faturaydı, borçlardı, atıyorum 3000Tl mi tuttu, 1500 TL sini o ödesin, kalan 1500 i de sen öde. Sürekli şikayet ediyorsun ya, sen napıyorsun diye. Bu şekilde belli olur kimin ne yaptığı de, aklında kalmaz senin de bu kız ne işe yarıyor diye, de.
Bunun haricinde elimde kalan parayı, kendime toka mı etek mi alırım, çatır çatır gezer arkadaşımla mı yerim, onun hesabını da çocukmuşum gibi sana vermeyeceğim de.

Seni laflarıyla ezmesine izin verme lütfen. Evet kimse boşanmak için evlenmiyor, ama kendine bir çeki düzen vermezse çekilir şey değil bu senin adam. Sonuçta bu dünya da bir kez geliyoruz; kafa huzurundan vazgeçiyorsa aldığın karşılık değiyor mu buna?
.

sahsi görüsüm su
evlenmeseydiniz kendi evinizde ailenize mutlu huzurlu yasardiniz
en azindan kazandiginizla ailenize destek olurdunuz
ve kafanizda rahat olurdu
evlilikte erkegin daimi bir isi olmasi gerektigi gibi saglam bir karakteride olmasi gerekir
bu ikiside esinizde yok gibi görünüyor

sevgili mahiber,
Sizin basiretiniz baglanmis bütün konularinizi okudum ve burada sinirimden kuduruyorum.Gercekten de cok sinirlendim yahu.Sizin kadar hos , sessiz birini bulmus adam eziyor da eziyor.Lütfen kendinize gelin ne kadar terbiyesiz bir esiniz var ailesi keza öyle.Yazik degil mi size ya.Gencliginize, güzelliginize yazik.Esiniz ne kadar acimasiz, kendini begenmis, fasist biri.

Egitimlisiniz, calisip ayaklarinizin üzerinde durabiliyorsunuz ne diye bu adama kölelik yapiyorsunuz ki?Sizin ki gercekten evlilk degil modern kölelik.
Yapmayin nolur adam hem sizi eziyor hemm de sizin üzerinizden kendini tatmin ediyor.Yuh artik....

Kızlar Merhaba.

uzun süre yazmadim biliyorum ama kendime gelmem gerekiyordu.

Burada da o kadar konustuk sizinle ve ben cuma gunu isimi kaybettim. Yani kaderinde bu kadari :(

Aklim simdi karman corman. Cuma dan beri bir makina camasiri 3. kez yikiyorum. Yikiyorum,asmiyorum, tekrar yikiyorum.

Esime de sasirdim zaten. Yanimda,arkamda duruyor. Bu firsati bulmusken calisma bi muddet dinlen kafani toparla cok yiprandin sen geldiginden beri sakin ol bekle diyor. Ben herseyi hal etcem diyor.

Oyle yani.. issiz kaldim :( kendimi hic birseye yaramiyormus gibi hissediyorum.

Back