Bana akıl verin...

Gerçekten bişeyler yapmak zorundasın bu şekilde ne kadar devam edebilirsin. Bu aşk değil ve sen gerçek aşkıda erteliyosun:) buluşsanz yan yana vakit geçirseniz soğursun belki?
bunu düşünüyorum evet.gidip görüş aklında kalmasın.ne olacaksa olsun diyorum bazen..bi arkadaşımda böyle dedi..git belki soğursun diye..kararsızım..

bunu düşünüyorum evet.gidip görüş aklında kalmasın.ne olacaksa olsun diyorum bazen..bi arkadaşımda böyle dedi..git belki soğursun diye..kararsızım..
Düşünsene 1 sene olmuş ve sen sevgilim dediğin insanla bi kez olsun görüşmemişsin, bu mantıklı mı sence? Kendine kötülük yapma canım

Düşünsene 1 sene olmuş ve sen sevgilim dediğin insanla bi kes olsun görüşmemişsin, bu mantıklı mı sence? Kendine kötülük yapma canım
çok mantıksız evet..insan içindeyken anlamıyor..sanki aklımı bi köşede bırakmış gibi yaşadım.inşallah o kendiliğinden ayrılır...

çok mantıksız evet..insan içindeyken anlamıyor..sanki aklımı bi köşede bırakmış gibi yaşadım.inşallah o kendiliğinden ayrılır...
İnşallaha bırakmak gibi bi şansın yok senin. Biraz iraden olsun, bu kadar zayıf mısın yani? Hayatını etkileyen bi konu var ve sen elim kolum bağlı modundasın... Çocukla görüş bari ilişkin gerçek olsun.. soyut yaşıyosun.

- yor ,-yorum 'lu cumlelerinizi defalarca okudum anlayabilmek icin..Başkasının hikayesi gibi. Üniversite ogrencisiydiniz değil mi ? Neyse
O insandan uzak durun. Görünen köy klavuz istemez.. Yanlış zaman ve yanlış insan... Onun dışında tecavüz ? Psikoloğa gittiniz mi hic?

üniversite öğrencisi olmakla ne ilgisi var pardon? gecenin bi vakti böyle karışık duygularla yazarken devrik cümleler affola..bende sizin yazdığınızı anlamadım.

Ne kadar hassassiniz ben korkmanizi gerektirecek.birsey gormedim cocugunda isigi olmussunuz yol gostermissiniz biraz kendimi okudum givi geldi yazdiklarinizda ama gercekten buyutmeyin hayeller hayatlar diye moda bir espri varya onun canli ornegisiz hayalinizdeli kisi o degil sizin sevginiz ilginiz hosuna gitmis zaten oda boslukta imis ,sinirli insanlardan uzak durarim ozellikle.bir erkekse ve beni sevdigini soyluyorsa ayrilin korkunuzu belli etmeyin gercekten sizi kotu duruma dusurecek.bir durum yok ortada neyle tehdit.edecek Allah cc askina ne var bunda plotonik sevgi karsilik gormus bir edepsizlik yok ortada insanlar birbirini sevebilir siz size kafa yapisi olarak uyan birisini bulun daha kibar daha saygili biri mesela

Evet ortada çekineceğim bişey yok.Buna rağmen kırgınlıklarım güvensizliğim öyle birikmişki,sağlıklı düşünemiyorum.Ayrılsam bile kendini haklı görüp ailemede banada ulaşabilir artık.işler tersine dönerse diye endişem..umarım haklı çıkmam.ve ayrıldığımda sonradan başıma iş açmaz.

Bazen duygularimizi tek basimiza yogun yasariz ya yipratici gelir yoruluruz hayal kirikligi esliginde ondan sonra hersey bambaska olur ,siz onu tanirsiniz az cok yapmam demis birsey olmadan evham yapmayin bu hasta eder insani bendede var bu yarz seyler genelliklede iyi sonuclanir kendinizce haklisiniz ama ulasti diyelim her zaman bir cozumu.olur bu tarz durumlarin insaAllah bisey olmaz

ne ayrılması???? ben ortada ilişki görmedımkı...yuzyuze görusmedıgınız bırıyle ( yanlıs anlamadıysam)) ilişki yasamıyorsunuzdur bence....

Çocuğun ne iş yaptığını nerde çalıştığını biliyorsun ama sonra onu okuması için ikna etmeye çalışıyorsun. Mimarlık okuyorsun sonra mimarsın ama çocuk senin mimar olmanı istemiyor.Üstelik kimseyi küçümsemiyorum ama genel bir yargı varki o da mimar bir kadınla böyle bir adam birlikte olamaz çünkü adam sürekli kendini daha ezik görürki buda hayatı sana zindan ediceği anlamına gelir.Üstelik baban avukat ve ondan korkuyorsun ama sadece otobüsün mola verdiği bir yerde en olmadık kişiyle görüşmeye başlıyorsun.Belki görüştüğün kişi mimar olsa sorun edilmezdi üstelik.Ve ailenin babanın bunu kabul etmiceğini bile bile devam etmekte ısrar ediyorsun şimdide babandan korktuğun için fikirlerinin değiştiğini belkide daha az sevdiğini söylüyorsun.Ben o çocuğun yerinde olsam sana ağza en alınmadık şeyleri söyler bidahada yüzüne bakmam.Olmicaksa saklamak zorunda kalıcaktıysan bu kadar korkucaktıysan elin garibinden ne istedin dememek içinde kendimi zor tutuyorum.Sana müstahak.Hiç üzülmedim.

üniversite öğrencisi olmakla ne ilgisi var pardon? gecenin bi vakti böyle karışık duygularla yazarken devrik cümleler affola..bende sizin yazdığınızı anlamadım.
Anlamamaniz normal.. Su an normal düşünmediğinizin farkında misiniz? Yazdıklarinizi başkasının hayatiymis gibi okuyun.. Ozaman göreceksiniz asıl problemi..

Gercekten garip bir hikaye. Sanirim cocukken yasadiklarinizin etkisi yuzunden. Tam olarak neden sogudunuz? Bu iliskinin olmayacagini dusundugunuz icin mi? Kufurlerine falan sahit oldugunuz icin mi? Beni tehdit eder diye korktugunuz icin mi? Bence once asil nedeni bulun. Sonra cozumu kendiniz bulacaksiniz zaten.

Konuyu okudum ama nedense göremedim tecavüz kelimesini. Yazdığınız konuları neden siliyorsunuz. Silinmiş ki görmüyoruz. Herkes tecavuzden bahsetmiş. Ayrıca çoğunlukla eğitimli ailelerde var şiddet ne hikmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…