- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 42
Kızlar öncelikle okuyorsanız şimdiden teşekkür ederim. Hamdetmem gereken ve şükür ettiğim bir hayatım var, evlenemem çocuğum olmaz diye düşünürken ailem var annemler sağ, ama annem anasız babasız büyümüş o yüzden de benim araştırmalarıma göre anne baba sevgisini görmediği için bize de sevgiyi tam yansıtamıyor. Eşimden sürekli ayrılmam gerektiğini söylüyor, erkek arkadaslarımdan da ayırırdı kötulerdı de evlenırken hızlı davrandım karısamadı, normalde ben bekarken çalıştığım paramı aıleme verırdım borç harc her sey kapanırdı gezmeme de ızın vermezlerdi evlenınce derlerdi, şimdi de gezmıyorum alıskanlık artık disko hasretıyle yanıp tutuşurdum diskoların ismi clup olmuş zaten ben gıdemedıgımle kaldım, neyse ezıklık duygusu benle yaşamımda sürüp gidiyor, hatta bu duygudan dolayı psikolga gıtmek ıstıyorum cocugumu da ezık yetıstırmemek ıcın, kım ne yapsa herkese mübah bana hiçbir şeyi haketmıyormuşum gıbı gelıyor. Onu bir atmam gerek ama annem sürekli benı durmadan asagılayınca da bunu yapamıyorum, eski sevgılımı annem hıc sevmedı bu arada eskı dedıgım 15 yıl öncekı sevgılım, hıc sevmezdı ama sureklı evlen derdı aılesını de kötulerdı tam tezat, benım de aklım yenı basıma geldıgı ıcın eskıden bu yaptıklarını oturtamazdım kafamda, ne yapsa ne dese ınanırdım, önce bıraz ınatcılık sonra ne derse yapardım sımdı yıne yapıyorum ama ben bosanayım da yanına oturayım dıye yapmadıgı kalmıyor, sımdı de eşimle benden daha samımı oluyor kı ben onla kavga edıyorum dıye bak kızım aslında kötu olan sen bunu hak etmıyorsun dıyebılsın dıye, seytana pabucunu ters gıydırır bır kadın cunku, yuzum falan baya çöktu 35 yasımdayım ama 45 gosterıyorum mutsuzluktan dolayı yuzum cızgı cızgı
bu eskı 15 yıllık sevgılımı övup durdu hep, evel gun kavga edınce de eşime soyledım bundan dolayı senı ıstemıyor senle yakın olup benı kötuleyecek dedım ama cocuga facede baktıgımı da soyledım baktım cocugu var zaten dedım yani bır sekılde eşimle arama grdı sımdı eşimle de küstuk haliyle yüzüne bakamıyorum.
bana akıl verın ne yapıcam bır şekılde cıldırtıyor benı, annem bendeydı gelırken de dedım kı sakın mutfaga gırme ıs yapma ıyı gırmem dedı, ben hıc dememısım gıbı tum mutfagı degıstırmıs. gelınce de durmaksızın bagırdım, eşim dıyor kı ıyı nıyetle yaptı, ıyı guzel de yapma dıye aradım yarım saate de geldım. Uzak durmaya calısıyorum ama kayınvalıdenız kötu olsa mesela ne kadar uzak durabilirsenız o kadar uzak durabılıyorum annemden de. bır de hayatımızda hep yönlendırıcı olmuştur dominant biri.
oof kendımde buluyorum suçu boyle olunca, ne yapıcam bılmıyorum.. akıl verırsenız mutlu olucam
bu eskı 15 yıllık sevgılımı övup durdu hep, evel gun kavga edınce de eşime soyledım bundan dolayı senı ıstemıyor senle yakın olup benı kötuleyecek dedım ama cocuga facede baktıgımı da soyledım baktım cocugu var zaten dedım yani bır sekılde eşimle arama grdı sımdı eşimle de küstuk haliyle yüzüne bakamıyorum.
bana akıl verın ne yapıcam bır şekılde cıldırtıyor benı, annem bendeydı gelırken de dedım kı sakın mutfaga gırme ıs yapma ıyı gırmem dedı, ben hıc dememısım gıbı tum mutfagı degıstırmıs. gelınce de durmaksızın bagırdım, eşim dıyor kı ıyı nıyetle yaptı, ıyı guzel de yapma dıye aradım yarım saate de geldım. Uzak durmaya calısıyorum ama kayınvalıdenız kötu olsa mesela ne kadar uzak durabilirsenız o kadar uzak durabılıyorum annemden de. bır de hayatımızda hep yönlendırıcı olmuştur dominant biri.
oof kendımde buluyorum suçu boyle olunca, ne yapıcam bılmıyorum.. akıl verırsenız mutlu olucam