Bana akıl verin kızlar

Kadınların düşmanı yine bir kadın maalesef. Kendinizede mi saygınız yok acaba "O KADIN" diye anılmakmı istiyorsunuz anlamadımki

ay bu tam sey!!!! demekki 2 yildir iliskisi evli adammiydii???!!!! simdiki gozunune kestirdigide evli olmasada sahipli biri , ay bu insan hasta bence , var böyle hastalik kadinlarda , hep baskarinin sahip oldugu erkeklere ilgileri gidiyor , gecenlerde bi dergide okumustum , ne hastaligiysaa cogunlukla komplexli kadinlarda olurmuss babasi baska kadinlara giden kadinlarda olurmus vs hasta bu ya

benim aklım almıyor böyle seyleri ama sizin ıcın ha evli adam ha sevgliisi olan bi adamtanrım sizin gibi bayanlardan korusun.

bazıları böyledir... birilerini etkilemek yetmez; sahibi olan birilerini etkilemek egolarını tatmin eder.....
hoppidi nedir ya? birde önceki konusunda öğretmen im yazmış.... sizin yetiştireceğiniz çocuklar Allah a emanet o zaman.
çok kusunç bi uslup..... hoppidi yerine rahat bi aile ya da sizin tarzınıza uymayacak bir aile de denilebilirdi..... tercih işte.kelimeler kelimeler........ bizim burda bi kız vardı evli adamı ayarttı adam zengindi vs. bide iki çocuk yaptı ondan adam hala başkasıyla evliyken.... sonra bi ton olaylar oldu vs hapse düştü kız borçlardan dolayı hırsızlık yaparken... yani diyeceğimm; keser döner sap döner gün gelir hesap döner ..

yuva yıkanın yuvası olmaz derler, dikkat edin de sizin de sevdiceğinizi ve ya kocanızı elinizden almasınlar bu dünya etme bulma dünyasıdır.. MEN DAKKA DUKKA, üzgünüm =((

kirmizi renkle belirttigim yerler
yazik yaa
lalasonun yorumuna katiliyorum

evli bir adama yada sevgilisi olan birine asık oldunuz hadi elimde degil dersiniz anlarız ama bu durumda karsı tarafdan bir beklentinin olması cok yanlıs..sevgilisi olan bir erkegin size olan bakıslarından mutluluk duymamalısınız..size karsı ilgili davranıyorsa yarın oburgun gun kızdan ayrılsa gelse kabul etseniz aynısını sizede yapacak demekki kisiligi buna musait en azından boyle dusunun

Son düzenleme:
Allah sana mutlu olmayı nasip etmesin ..O kadar insanın ahı ile zaten olamazsınız yazık ailece evlilere ,sevgilisi olanlara meraklısınız sanırım çete gibi ana kız kardeş üçlüsü maşallahınız var ,harbiden çok temiz ,namuslu bir ailesiniz diğer aileden...

tatlım yaa sadece ilk msjını okudum yorumları falan okumadım yani daha sonradan gelişmeler oldu mu bilmiyorum, ona göre fikrimi söylüyorum..

senin bu çocuktan hoşlandığın etkilendiğin belli.. ama bu işin bir de diğer tarafı var. o kızın hakkına girme bence. kızın ailesinde bazı problemlerin olması onun sevgilisini elinden alma hakkını doğurmaz kimseye. ne yani kızın ailesi ne idüğü belirsiz diye kızın sevmeye sevilmeye hakkı yok mu .

bence sen şuanda bu ilgini çocuğa belli etme kesinlikle.. şimdi hiç sırası değil.. eğer ileride çocuk ve sevgilisi kendiliğinden ayrılırlarsa ondan sonra düşünürsün bunları.. .

ya böle kızlar kim nasıl diye düşünürken al bitane bu tarz kız daha ya sevgilisi var sen hala neyin hesabını görüyosun.kızın güzelliği çirkinliği seni ne ilgilendiri o beğenmiş 3sendir de çıkıyor.erke arkdaşlarımızı bu tarz kızladan nasıl koruycaz ya yazıkkk gerçketen ayıp

çok sinirlendim konuyu okurken ya senin gibi kızların adı ne biliyosun demi.kancayı takıyorlar ya evliğe ya sevgilisi olana

öncelikle annenizin tavırlarına şaştım kaldım
bahsettiğiniz kişinin çıktığı kız nasıl biri olursa olsun, sonuçta 3 yıldır onunla görüştüğüne göre demekki birşeyler hoşuna gidiyo, silah zoruyla mı 3 yıldır çıkıyolarmış??
çok efendi demişsiniz, efendi insan, 3 yıl görüştüğü kişiye, daha yeni tanıdığı birilerinin bu kadar laf söylemesine müsade etmez
efendiliğini geçtim "adam" olan adam bunu yapmaz
sizin yaptıklarınızın ve düşüncelerinizin yanlışlığını zaten hiç söylemiyorum, sevgilisi olan bi erkekten bişeyler umuyosunuz
kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler

çok sinirlendim konuyu okurken ya senin gibi kızların adı ne biliyosun demi.kancayı takıyorlar ya evliğe ya sevgilisi olana

Bunu yapan kadınların düşüncesi "bak biriyle senelerce/çok güzel bir ilişkisi/evliliği olmuş. Demek ki iyi biri. Ben de bu güzel/uzun süreli ilişkiyi/evliliği hak ediyorum." Ama o iş öyle olmuyor tabi.

Atasözü durumu en iyi açıklıyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz

seni seviyorsa sevgiliisni bırakır sana gelir canım sevmiyorsa kendi bilir yani hepimizin hayatında birilei olmuş ve oluyor yani .çok seviyorsa senle konuşmasın o zaman onla gitsin ne yanii bu böle .yüz verme rest çek ayrılsın o zaman ondan .ayrıca birinle 3 sene çıktın diye illa evlenicek diye birşey yok .kimse kimsenin hayatında baki değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…