Bana akıl verin kızlar

parissima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
431
-19
46
İstanbul
Kızlar, yoğun bir ilişkiden çıktım, 2 sene geçti ve de feci bir aşk acısı çektim, ölümden geri döndüm ,, 3 aydır felan uzaktan uzağa beğendiğim bi çocuk vardı, kendi ayağıyla gelip annemle iş bağlantısı kurdu, şimdi her annemle görüşüyor, dolayısıyla beni de görüyor, ilk geldiğinde konu konuyu açtı, sevgilisinden bahsetti, benim moral yerlerde felan çünkü çıktığı kız hakkaten bi b.k deil, neyse sevmiş çocuk bayaa konuştular annemle felan, 3 senedir ilişkleri varmış. ama kızın ailesi hakkında bazı sıkıntılar var, aile olarak pek kendine layık göremiyor çünkü çocuğun ailesi mutaasıp, kızın ailesi hoppidik ve de aslı astarı belli deil, annem de akıl verdi , sen salakmısın akılsızmısın böle aileden kız mı alınır felan diye, sordu ona ewlilik düşünüyomusun bu kızla sonuçta 3 sene çıkmışlsınız dedi annem, bu da dediki '' şimdilik böle iyiyiz , kıza kalsa istiyo ewlilik ama şuanda bişe belli deil dedi.. ablam ve anneme kalırsa asla evlenmez çünkü böle bi aileden kız alamaz ailesinden korkar tırsar diolar, bende çocuk sevmiş alır kızı evlenir bana mı bakıcak diyorum ?? kafam karışık yani,, neyse konu orda kapandı ama bana da böle göz ucuyla bakıo edio, bende bikaç kez yakaladım, arada benim nerden mezun olduğumu felan sormuş, güldük eğlendik, giderken de '' çok güldüm ne zaman üzülsem canım sıkılsa hep size gelcem '' dedi. bana garip geldi ilk anda böle sökülmesi, salakça yani ne biliyim neyse sonuçşta kız arkadaşı var, soraki gelişinde de sürekli bakıştık, hatırımı sordu etti, ve sevgilisinden asla konu açmadı, bu son gelişinden önce beni aradı müsaitseniz gelicem felan die, hatta 1 hafta sora da mesaj attı kadınlar günümü kutladı, :D :D bikaç gün sora gene gelicek, napıyım ben nasıl davranıyım ? hayatında biri var , kurcalayıp da üzülmek de istemiyorum ama çok da yakışıklı, efendi, mükemmel ötesi tatlı bişe,, offf bana akıl verin,, nasıl davranmam lazım..

sana ilgi duyduğu belli de...hayatındaki insanı bırakmayabilir kafası karışık olduğu için bunu yapıyor olabilir. bence uzak dur. 2nizi idare etmek gibi bir olaya da girebilir güven olmaz...

genelde olumsuz yorum yapmayı sevmiyorum.ama buraya konu açtığına göre eleştiriyede açıksındır..sevgilisi varsa uzak dur..eğer çocuk sevmeseydi o kızı birlikte olmazdı dimi... annenizde kendi kızı olduğunu unutup başkası hakkında öyle aileden kız mı alınır diyerek hata yapmış..hatta ayıp etmiş

aysima ya katılıyorum canım..
bencede sevgilisi var yani uzak dur .. Sevmese de 3 yıl çıkmaz.

Kızlar, yoğun bir ilişkiden çıktım, 2 sene geçti ve de feci bir aşk acısı çektim, ölümden geri döndüm ,, 3 aydır felan uzaktan uzağa beğendiğim bi çocuk vardı, kendi ayağıyla gelip annemle iş bağlantısı kurdu, şimdi her annemle görüşüyor, dolayısıyla beni de görüyor, ilk geldiğinde konu konuyu açtı, sevgilisinden bahsetti, benim moral yerlerde felan çünkü çıktığı kız hakkaten bi b.k deil, neyse sevmiş çocuk bayaa konuştular annemle felan, 3 senedir ilişkleri varmış. ama kızın ailesi hakkında bazı sıkıntılar var, aile olarak pek kendine layık göremiyor çünkü çocuğun ailesi mutaasıp, kızın ailesi hoppidik ve de aslı astarı belli deil, annem de akıl verdi , sen salakmısın akılsızmısın böle aileden kız mı alınır felan diye, sordu ona ewlilik düşünüyomusun bu kızla sonuçta 3 sene çıkmışlsınız dedi annem, bu da dediki '' şimdilik böle iyiyiz , kıza kalsa istiyo ewlilik ama şuanda bişe belli deil dedi.. ablam ve anneme kalırsa asla evlenmez çünkü böle bi aileden kız alamaz ailesinden korkar tırsar diolar, bende çocuk sevmiş alır kızı evlenir bana mı bakıcak diyorum ?? kafam karışık yani,, neyse konu orda kapandı ama bana da böle göz ucuyla bakıo edio, bende bikaç kez yakaladım, arada benim nerden mezun olduğumu felan sormuş, güldük eğlendik, giderken de '' çok güldüm ne zaman üzülsem canım sıkılsa hep size gelcem '' dedi. bana garip geldi ilk anda böle sökülmesi, salakça yani ne biliyim neyse sonuçşta kız arkadaşı var, soraki gelişinde de sürekli bakıştık, hatırımı sordu etti, ve sevgilisinden asla konu açmadı, bu son gelişinden önce beni aradı müsaitseniz gelicem felan die, hatta 1 hafta sora da mesaj attı kadınlar günümü kutladı, :D :D bikaç gün sora gene gelicek, napıyım ben nasıl davranıyım ? hayatında biri var , kurcalayıp da üzülmek de istemiyorum ama çok da yakışıklı, efendi, mükemmel ötesi tatlı bişe,, offf bana akıl verin,, nasıl davranmam lazım..

Başkalarını aşağılamak sizi olduğunuzdan daha yukarıda göstermez.

3 senelik sevgilisi anlattığınız gibi biriyse, öyle birilerinden hoşlanıyordur. Demek ki siz de öylesiniz buna bakarsak. :34:

Yakışıklı, efendi, mükemmel biri ama sevgilisi varken elin kızlarından da pek geri durmuyor anlaşılan. Böyle biriyle olmak sizin tercihiniz tabi.

Olacak şey belli. Sizinle de ilişkisi olacak, sonra birini görecek ve sizinle de ilişkisi bitecek. Bitmese de başka birini görüp, beğenip, ilişki yaşayacağı kısmı değişmeyecek. :34:

bencede annenin söylediği sözler hoş kaçmamış, ben çocugun sana karşı ilgisinin oldugu konusunda da emin değilim pek, bakışmalar o bu vs herşey bi kenara madem ki sevgilisi var sen bi bayan olarak kendini geri çekiceksin kusura bakma ama, tatlıymış hoş çocukmuş olayı değil bu, gün gelir sen de o kızın durumuna düşebilirsin. bana annen ve sen hatalı geldin kusura bakma ama, arkadaşın dediği gibi eleştiriye açıksındır zaten buraya yazdıgına göre..

biliyorum canım, annem çocuğa sinirlendi çok, bende kaş göz yaptım ama onu korkutmam lazım çünkü tekin bi aile deil dedi, kızın ailesinin ayyuka çıktı yaptıkları, ve de bunları çocuk biliyo, anneme hak verdi zaten, ben ses etmedim yorum yapmadım, ben bi halt ettim zaten modunda çocuk, sevggilisi var ve de bakıo resmen ya, 1-2 kez yakaladım bende ama annem ablam bu konuda beni yönlendiren kadınlar da olmamalarına rağmen '' körmüsün sana bakıyo, sen heyecanlısın kondurmuyosun '' diolar ...kafam karışık ama beklemede kalıcam, annem dioki '' madem sewio kızın ailesinin yaptıklarını iplemez alır evlenir niye bekliyo, demekki kafa karışık asla evlenmicek iddasına bile girerim dedi hatta :D:D:D:D ama ben zamanında çok acı çektim, uğraşmak dahi istemediğimden dolayı '' nasip neyse o olur '' dedim kesitirp attım ama inanılmaz da beğeniyorum çcouuu gözlerim parlıyo ona bakarken, bundan sora asla sevemem derdim,,, fal da baktırdım bugün, biri sana yanlış bişe yaptığını itiraf edip yüzük getiricek, çok yakışıklı tatlı felan dedi, kafamın iiçine edildi yani :9::9::9::9:

Başkalarını aşağılamak sizi olduğunuzdan daha yukarıda göstermez.

3 senelik sevgilisi anlattığınız gibi biriyse, öyle birilerinden hoşlanıyordur. Demek ki siz de öylesiniz buna bakarsak. :34:

Yakışıklı, efendi, mükemmel biri ama sevgilisi varken elin kızlarından da pek geri durmuyor anlaşılan. Böyle biriyle olmak sizin tercihiniz tabi.

Olacak şey belli. Sizinle de ilişkisi olacak, sonra birini görecek ve sizinle de ilişkisi bitecek. Bitmese de başka birini görüp, beğenip, ilişki yaşayacağı kısmı değişmeyecek. :34:

aynen canım sorma zaten hem yakışıklı şiş gücü parası iyi, anneme hürmeti sonsuz, gözüm korkuyo çok yakışıklı, baktığına göre de gözü dışarda, aynen bende senin gibi düşünerek asla bana baktığı anlarda bende yeşil ışık yakmadım, son 2 gelişinde de sevgili konusunda hiç konuşulmadı, kendisi de annem de konuyu açmadı, beklicem derse ki ayrıldım bitti o iş, evlenmiyorum felan, kendisi açıklarsa o zaman okey, ha ikimizi bir arada götüremez, annemden çok korkar iş bağlantıları da var, annem ortaklığı bitirir, bunu o istemez, bilmiyorum yani ben bi halt etmiyim de , o ne yaparsa yapsın,

anneniz kızın ailesinin yaptıklarını kınıyor !
annenizin sizi o cocuga yamamaya çalışmasını da ben kınıyorum
3 yıllık birlikteligi olan ve halenn devam eden ilişkinin içine seni nasıl atıyor annen anlamış degilim.
bence senin ailende cok iç acıcı degil arkadaşım!!!!!

Son düzenleme:
aynen canım sorma zaten hem yakışıklı şiş gücü parası iyi, anneme hürmeti sonsuz, gözüm korkuyo çok yakışıklı, baktığına göre de gözü dışarda, aynen bende senin gibi düşünerek asla bana baktığı anlarda bende yeşil ışık yakmadım, son 2 gelişinde de sevgili konusunda hiç konuşulmadı, kendisi de annem de konuyu açmadı, beklicem derse ki ayrıldım bitti o iş, evlenmiyorum felan, kendisi açıklarsa o zaman okey, ha ikimizi bir arada götüremez, annemden çok korkar iş bağlantıları da var, annem ortaklığı bitirir, bunu o istemez, bilmiyorum yani ben bi halt etmiyim de , o ne yaparsa yapsın,

Arkadaşım sen şimdi sanıyorsun ki sana aşık oldu, her şeyi bırakıp sana koşacak. Yok öyle bir dünya. Bak bir iki sene sonra o kızla o çocuk evlenir, çok da mutlu olur. Demedi deme. :34:
Bi' de devamına yazacaklarımı Tontirik yazmış hep. :ssz:

Parissima ağzın bozuk. Annen, ablan, sen çocuğu hemen senin için gözünüze kestirmişsiniz.
Sizin aile nasıl diğer kızın ailesine, hoşuna giden çocuğun ailesine göre?

Kızlar ben de düğünlerine giderim bi çeyrek takarım olur biter, anneme çocuk kızın ailesiyle zamanında hukukumuz olduğu için görüş istedi, nasıllardır diye, annemde iyi deil dedi, annem çocuğu oğlu gibi gördüğü için açık açık düşüncelerini anlattı, ben böle bi işin içine girmem zaten , aşık olmadığını sadece baktığını yazdım, olayı büyütmeyin, sizden eleştiri bekledim, sanki ayarttım da çocuğu sevgilisinden ayırdım,

anneniz kızın ailesinin yaptıklarını kınıyor !
annenizin sizi o cocuga yamamaya çalışmasını da ben kınıyorum
3 yıllık birlikteligi olan ve halenn devam eden ilişkinin içine seni nasıl atıyor annen anlamış degilim.
bence senin ailende cok iç acıcı degil arkadaşım!!!!!

ay cok güldüm ne guzel yazmissin vallaha hatta bence konu sahipinin ailesi daha feci birsey allah böyle kadinlar uzak tuttsun seytan gibi planlar yaparlar sinek gibide migde bulandirirlar , bi erkek icin aile nasil capaliyor yazik yazik :52:

arkadasım anladıgım kadarıyla annen kardesın sen cocuga bayıldınız ve o kızı bıraksın senınle olsun ıstıyorsunuz
hatta beraber hayaller bıle kurulmus belkı
malum kadın kadını bılır

lakiiiiiiin

dereyi gormeden paçaları sıvamak hayal kırıklıgına ugratır
ayrıca 3 senesını vermiş bir kız var yazık değil mi

tamam sen boşluktasın canın eskıden cok yanmıs sımdı mutlu olmak ıstıyorsun ama karsına baska bırılerı de cıkabılır fazla bu kişiye kapılmamanı öneririm...

Kızlar ben de düğünlerine giderim bi çeyrek takarım olur biter, anneme çocuk kızın ailesiyle zamanında hukukumuz olduğu için görüş istedi, nasıllardır diye, annemde iyi deil dedi, annem çocuğu oğlu gibi gördüğü için açık açık düşüncelerini anlattı, ben böle bi işin içine girmem zaten , aşık olmadığını sadece baktığını yazdım, olayı büyütmeyin, sizden eleştiri bekledim, sanki ayarttım da çocuğu sevgilisinden ayırdım,

'Çocuk' acaba sevgilisi olan kızın ailesine de sizin ailenizi 'nasıllardır ?' diye sormuş olabilir mi? Sormuşsa, sizce onlar sizin aileniz için ne demişlerdir??? Çok iyilerdir, harika ailedir v.b. mi? Yoksa? :53:

sen bu çocuğu sevgilisinden ayır
sonrada kendine ayarla bak falda bile çıkmış kaçırma :27:
zaten kızın aslı astarı belli değilmiş... ailesi de iyi değilmiş... bu çocuk bu yüzden bu kızla 3 yıldır birlikteymiş...
karşısına sen çıkmışsın 3 yıllık ilişkisinden kötü bahsetmiş
kesin senden hoşlanıyor... :ssz:
:27::27::27:

Son düzenleme:
arkadaşım kızma ama 3 yıllık ilişkisi olan bi adam hakkındaki dşünceleriniz hiç hoş değil hatta çok çirkin ne farkı var evli bi adamla birlikte olmaya çalışmaktan, bi imzanın olmamasımı size böyle bi hakkı verio hemde ailcek girişmişşiniz olaya... annenizin çocuga sen salakmısın akılsızmısın böle aileden kız mı alınır felan diye sorması da olcak sey değil...ki çok iyi hoş biri diosun. iyi, dürüst, azcık karakterli olan bi adam 3 yıllık sevgilisi hakkında böyle konuşturmaz hiç kimseyi
azcık karakteri olan bi adam gittiği evin kızına yan gözle bakmaz hele ki sevgilisi varsa.hadi kızı bıraktı senle birlikte oldu aynı seyi sana yapmıcağını nerden bilicen nasıl güvencen, böyle zayıf bi temel üzerine kurulan birlikteliktende bi hayır gelmezz, kimsenin birlikteliğine çomak sokmayın huzur bozanın huzuru olmazzzzz.
kadının en büyük düşmanı yine biz kadınlarız malesef:20:

Sen ve annen o kızla ailesinin hakkında ileri geri konuşmuşsunuz ama senin ve annenin yaptığının ne olduğunu açık açık yazarsam muhtemelen büyük bir ceza alırım.

bir de bişey dikkatimi çekti, kızın ailesi hoppidik ve aslı astarı belli değil demişsin de senin ailenin ne farkı var sanki? 3 yıllık ilişkili bi çocukla bağ kurup ona kendinizi yamamaya daha da kötüsü 3 yıllık sevgilisini kötülemişsiniz, kimsenin ailesine hoppidik aslı astarı belli değil deyip günaha girmeyin zira, iftira ve kul hakkının geri dönüşü
tövbesi yoktur..

Konu sahibinin üslubu çok yanlış. Kimsenin ailesi hakkında hoppidik gibi cümleler kuramazsın başkalarını aşalamak sizi yükseltmez. Ayrıca sevgilisi olan adam hakkında senin bu hayallerin çok yersiz sana aynısı yapılsa hoş olurmu? Ailecek çocuğu gözünüze kestirmişsiniz zaten. Anneninde düşünce ve konuşma tarzı baya yanlş. O yanlış bu yanlış şu yanlış saymakla bitmiyor. En iyisi siz çocuğu unutun hayatınıza devam edin.

Back