Kızlar, yoğun bir ilişkiden çıktım, 2 sene geçti ve de feci bir aşk acısı çektim, ölümden geri döndüm ,, 3 aydır felan uzaktan uzağa beğendiğim bi çocuk vardı, kendi ayağıyla gelip annemle iş bağlantısı kurdu, şimdi her annemle görüşüyor, dolayısıyla beni de görüyor, ilk geldiğinde konu konuyu açtı, sevgilisinden bahsetti, benim moral yerlerde felan çünkü çıktığı kız hakkaten bi b.k deil, neyse sevmiş çocuk bayaa konuştular annemle felan, 3 senedir ilişkleri varmış. ama kızın ailesi hakkında bazı sıkıntılar var, aile olarak pek kendine layık göremiyor çünkü çocuğun ailesi mutaasıp, kızın ailesi hoppidik ve de aslı astarı belli deil, annem de akıl verdi , sen salakmısın akılsızmısın böle aileden kız mı alınır felan diye, sordu ona ewlilik düşünüyomusun bu kızla sonuçta 3 sene çıkmışlsınız dedi annem, bu da dediki '' şimdilik böle iyiyiz , kıza kalsa istiyo ewlilik ama şuanda bişe belli deil dedi.. ablam ve anneme kalırsa asla evlenmez çünkü böle bi aileden kız alamaz ailesinden korkar tırsar diolar, bende çocuk sevmiş alır kızı evlenir bana mı bakıcak diyorum ?? kafam karışık yani,, neyse konu orda kapandı ama bana da böle göz ucuyla bakıo edio, bende bikaç kez yakaladım, arada benim nerden mezun olduğumu felan sormuş, güldük eğlendik, giderken de '' çok güldüm ne zaman üzülsem canım sıkılsa hep size gelcem '' dedi. bana garip geldi ilk anda böle sökülmesi, salakça yani ne biliyim neyse sonuçşta kız arkadaşı var, soraki gelişinde de sürekli bakıştık, hatırımı sordu etti, ve sevgilisinden asla konu açmadı, bu son gelişinden önce beni aradı müsaitseniz gelicem felan die, hatta 1 hafta sora da mesaj attı kadınlar günümü kutladı,
bikaç gün sora gene gelicek, napıyım ben nasıl davranıyım ? hayatında biri var , kurcalayıp da üzülmek de istemiyorum ama çok da yakışıklı, efendi, mükemmel ötesi tatlı bişe,, offf bana akıl verin,, nasıl davranmam lazım..
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)