- 12 Temmuz 2006
- 767
- 16
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birsen neden böyle diyorsunki? her insan çocuğuna kendisi için anlam ifade eden bir isim koymak ister,"su" yaşamımızı sürdürebilmemiz için temel bir şey,ve yapı itibariylede harika bir şey, toprak ateş alev gibi isimleri koyuyoruz da su neden olmasın?
ve türk ismi demişsin... nisa türk ismimi? nisa arapçada kadın demek, selin ingilizcedeki celine'den geçmiş olmasın türkçemize?
ıtır çok güzel kokusu olan bir ağaç, ve bu isimler herkes için bir şeyler ifade eden isimler sana güzel gelmeyebilir, ama bu yüzden ıtır kıtır buket paket gibi yakıştırma yapmasan daha güzel olmazmıydı?bu da benim nacizane fikrim. ve bu isimlerinde bence farklılık yaratmakla bir alakası yok,alev yada toprak ismi nasılsa su da öyle,ve bence çok güzel.
tamam 1sencim:)ben seni yanaklarından öptüm sende beni öp barışmış olalım:) ben yanlış anlamışım:)
bir kızım olsaydı adını beliz koyacaktım...ama olmadı:)diğerleride bengisu,deren,çiğlem,berrak,berrin