Doğuma Hazırlık Bana acil kız çocuk ismi lütfen ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
irem sude naz 3 isimli olsun ben beğenirim bu adı.. kendi bebeme saklıyodum hadi bi tane daha olsun. bu arada benim bebişimin henüz cinsiyeti belli değil ama şimdiden her yerde isim tartışması başladı. :)

birsen neden böyle diyorsunki? her insan çocuğuna kendisi için anlam ifade eden bir isim koymak ister,"su" yaşamımızı sürdürebilmemiz için temel bir şey,ve yapı itibariylede harika bir şey, toprak ateş alev gibi isimleri koyuyoruz da su neden olmasın?
ve türk ismi demişsin... nisa türk ismimi? nisa arapçada kadın demek, selin ingilizcedeki celine'den geçmiş olmasın türkçemize?
ıtır çok güzel kokusu olan bir ağaç, ve bu isimler herkes için bir şeyler ifade eden isimler sana güzel gelmeyebilir, ama bu yüzden ıtır kıtır buket paket gibi yakıştırma yapmasan daha güzel olmazmıydı?bu da benim nacizane fikrim. ve bu isimlerinde bence farklılık yaratmakla bir alakası yok,alev yada toprak ismi nasılsa su da öyle,ve bence çok güzel.

seth canim ben o isimler kotudur dememistim ki..eger okursan tekrar yanildigini goreceksin.ayrica serra da arapca:1yes2: ben Turk ismi koyun dedim ama kimseyide zorlayamam ki sadece kendi fikrimi yazdim.ha bu arada azize isminide cok begeniyorum.

idil ve duru çooook güzel isimler bence! bi de pelini çok severim..

merch bi de bence kişilik olarak çok beğendiğiniz birinin ismini koyabilirsiniz. annem benim adımı öyle koymuş ve "isim annem" e çok benzediğimi söyler:) ben çocuğum olursa çok mutlu birinin ismini vermeyi düşünüyorum mesela :)

ben kızım olaydı adını ecrin koyardım ama tek isim olsun dıyosan berca koy anlamı yerli,yerınde olan

benim de bir kızım var ve adı...ASYA.....İLK DUYDUĞUMDA ÇOK HOŞUMA GITMİŞTI..

ceylin : ceylan yawrusu
umay: ışık saçan kişi
idil: içten ve saf aşk
imer: çok zengin varlıklı
belinay: ayın gölün üzerine yansıması, peygamber çiçeği
ahsen: engüzel , çok güzel
aleda: nazlı kaprisli

bir kızım olsaydı adını beliz koyacaktım...ama olmadı:)diğerleride bengisu,deren,çiğlem,berrak,berrin

kronick çok merak ettim çiğlem isminin anlamı nedir ve nereden buldun bu ismi canım merakımı gider lütfen hiçbiryerde yok anlamı:1no2:

benim kızımın adı belinay anlamı : peygamber çiçeği, peygamber efendimizin gözyaşı damlası ve ayın gölün üzerine yansıması

merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım aranıza,benim isim favorilerim melda,meltem,derya,sude,

X