Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ENZEL GÜZEL BİR İSİM DİR LİVANUR VEYA LİZANUR DA GÜZEL DÜŞÜN BENCE VEYA ŞÜHEDA YA DA İMRAN HEPSİ KIZ İSMİDİR HAYIRLI BEBEKLER OLSUN İNŞAALLAH...
cnm bence ümran la karıştırıyorlar ama bana sorarsan çokta hoş gelmiyo kulağa anlamı çok güzel ama oğlun ilerde bu karmaşadan rahatsız olabilir[sıze="2"]selamun aleykum,,
alinti yaptigim mesaj 2008 den kalma. Ama lutfen fikirlerinizi yazarsaniz cok memnun olucam..
Arkadas imran icin kiz ismi yazmis. Ben allah nasib ederse oglum icin bu ismi dusunuyorum.
Imran hz meryemin babasinin ismi. Evine bagli anlamina geliyor.
Etrafimdaki bazi hatta cogu kisi "kiz ismi o" diyo bana. Ama erkek ismi.
Moralimi bozuyorlar.
Ben de google imran kiz ismimi diye bir arama yaparken bu mesaj karsima cikti. Googleda resimlerde imran yazim arama yaptigimda hep erkekler cikiyor.
Bu yakisikli da onlardan biri http://www.dnaindia.com/img/1215799.jpg ismi imran abbas.
Sizce kiz ismi mi?[/sıze]
cnm bence ümran la karıştırıyorlar ama bana sorarsan çokta hoş gelmiyo kulağa anlamı çok güzel ama oğlun ilerde bu karmaşadan rahatsız olabilir
Kızın olursa duru oğlun olursa hacı şaki koy Şekerim Allah hayırlısını versin ne diyim
Kızlar ne kadar zor isimler ve hep arapça isimler koyuyorsunuz çocuklarınıza,yazık değil mi,biraz zarif hoş isimler bulun ne de olsa kız çocukları bunlar büyüyünce isimleriyle övünsünler,bende hiç duyulmamış değişik hoş güzel isimler var,ilgilenen yardımcı olabilirim,,,
Arapça isimler de gayet hoş, zarif, güzel, ANLAMLI ve çocuklar büyünce isimleriyle övünüyorlar merak etme !
aman sen arapça koy bana ne,ben şahsen koyman kullaklarım ağrıtır seslenince,,,