Bana acil akıl verin. Deliricem belirsizlikten

kedil

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
102
18
13
33
iş ortamında etkilendiğim benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum ama Kahve teklifime bir gün yaparız dedi ve üzerinden 2 hafta geçti. Yer yer ilgilendi yer yer mesafemizi korudu. Şimdi aniden şehir değiştirdi. Bana hiçbişey söylemeden gitti. Çok garip hissediyorum . Neden?

Ya cepte durasınız diye kesin hayır dememiş, ya da kalbinizi kırmamak için. Hoşlansa teklifinizi böyle geri çevirmezdi. Bence boş verin ne yaparsa yapsın. Daha da peşinde düşerseniz kendinizi yıpratırsınız.
İş ahlakı yüksek birisi belki ondandır diyorum ama

Nereden anladınız bunu? Çünkü söylediği “bir gün yaparız” ve 2 hafta boyunca hiç sesinin çıkmaması sizi kibarca reddettiğinin göstergesi.
Hissediyorum diyeyim. Ben sessizken gelip muhabbet açıyordu ama mizacı da öyle olabilir bilmiyorum

iş ortamında etkilendiğim benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum ama Kahve teklifime bir gün yaparız dedi ve üzerinden 2 hafta geçti. Yer yer ilgilendi yer yer mesafemizi korudu. Şimdi aniden şehir değiştirdi. Bana hiçbişey söylemeden gitti. Çok garip hissediyorum . Neden?
Hiçbir şey söylemeden şehir değiştirmiş neden diye mi soruyorsun 😀Kaç yaşındasın merak ettim

Hissediyorum diyeyim. Ben sessizken gelip muhabbet açıyordu ama mizacı da öyle olabilir bilmiyorum
Bazen insan yanlış algılayabilir çevresinde olup biteni. Bende çok güzel bir haber alınca daha neşeli ve konuşkan oluyorum. Kendimi düşünüyorum belki 1-2 hafta herkese selam verip muhabbet açabilecek kadar enerjik olabilirim neşemi yerine getiren şeyin önemine göre. Neşem yoksa kabuğuma çekilip kimseyle konuşmuyorum. Hatta o zaman çevremdekiler “noldu, sana karşı bilmeden bir şey mi yaptık/söyledik?” Diye soruyorlar. Sizinki de belki bu tarz bir yanlış anlamadır.

Belkide yanlış anladınız bazen insanların mizacı böyle oluyor nazik cana yakin ama bu bize has değil herkese karşı .Hoşlanıyor olsa ışık hızıyla kahve içmeye çıkardı bence .Kafaya takmaya değmez

Hiçbir şey söylemeden şehir değiştirmiş neden diye mi soruyorsun 😀Kaç yaşındasın merak ettim
Yaşla alakası yokki durumun. İnsan görmek istediğini görünce yaptığı her harekete anlam çıkartıyor. Olumsuz bişey olursa kesin bundandır yoksa böyle olmazdı falan

Bazen insan yanlış algılayabilir çevresinde olup biteni. Bende çok güzel bir haber alınca daha neşeli ve konuşkan oluyorum. Kendimi düşünüyorum belki 1-2 hafta herkese selam verip muhabbet açabilecek kadar enerjik olabilirim neşemi yerine getiren şeyin önemine göre. Neşem yoksa kabuğuma çekilip kimseyle konuşmuyorum. Hatta o zaman çevremdekiler “noldu, sana karşı bilmeden bir şey mi yaptık/söyledik?” Diye soruyorlar. Sizinki de belki bu tarz bir yanlış anlamadır.
Yani onu da sordum benim enerjim biraz yüksek ben zorlamayayım oxaman sizi dedim. Öyle demek istemedim ahaha ilahi yanlış anladınız. Soğuk değilim falan der

Şimdi aniden şehir değiştirdi.
Şu ayrıntıdan sonra hâlâ belirsizlik olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Yani onu da sordum benim enerjim biraz yüksek ben zorlamayayım oxaman sizi dedim. Öyle demek istemedim ahaha ilahi yanlış anladınız. Soğuk değilim falan der
O an sıcak bir yakınlık göstermesinin birçok nedeni olabilir. Bence buna takılmayın çünkü
1. 1-2 hafta zamanı varmış ve bir türlü sizinle kahve içmemiş (bu bile tek başına yeterli)
2. Hadi diyelim çoook önemli bir işi çıktı o iki haftayı kapsayacak şekilde. İl dışına gittiğini söylemeye tenezzül bile etmemiş.
İnsan hoşlandığı birine en azından “hiç fırsatımız olmadı ama geldiğimde ilk fırsatta ayarlayalım” minvalinde bir şeyler söyler.

Bunların hiçbirini yapmamış. İlgisi var gibi anlamanız çok normal ama maalesef size ilgisi yokmuş. En fazla takılabilirim diye değerlendirmiş olabilir. Erkeğin ilgili varsa mutlaka o kadına kıymet verir. O yüzden unutmanız ve yolunuza bakmanız en iyisi bence. Sürekli bunu düşünüp kendinizi boşu boşuna yormayın.

Siz ondan hoşlandığınız için hareketlerini sizden hoşlandığına yormak istiyorsunuz ama maalesef sizi reddetmiş.
Hisleriniz geçince anlayacaksınız bunu.
Biri bizden hoşlandığında hemen anlıyoruz, gizleyemiyor ve adım atıyor görmek istiyor vs ..
Değil kahve teklifini bekletmek kendi fırsat yaratırdı.
Aynı işyeri diye dr temkinli davranmıs hepsi bu

Back
X