Ban yer miyim bilmiyorum

Bende şikayet edecektim ama nerden ediliyor bulamadım . ben çocuk modu koydum tablete böyle videolar gelmiyor gelsede açılmıyor bi deneyin isterseniz.

Akrabamızın kızı izlerken tesadüf eseri denk geldim . Sevgililigi opusmeyi bu yasta aşılıyolar.hem de aynı busekildr canlandırma adi atinda. Bildiginiz hikaye senatyodu yazmislar. Çocuklar evli. Erkek olan iş gezisine diye otele gidiyor. Kız evde onu dusunuyo otelde ne işi bar diye . Lütfen dikkat edelim . Çocuklarımızın bilincaltiyla oynuyorlar bu pislikler.

Bu videoda çocuklara öğretilmiş çocuklar da rol yapıyor gibi geldi bana. Ama tabii ki şikayet ediyorum hemen çünkü o cadı mı nedir ben bile ürktüm tipinden

Merdivenli evden garip sesler duyduk yazınca birsürü farklı insanların kurguladıgı video cıkıyor ınanılmaz. Demekki aralarında popi olan bi kurgu bu. Oynuyan cocuklar korkuyor mu rol mu yapıyor bilinmez ama bu yutup canavarını bebeler bile izliyor artık ya filtre koysunlar bari bisi yapsınlar :sopa:

arkadaşlar vıdeonun adı ne özleden atabilir misiniz.ben denk gelmedim hiç.sık ızlemıyor ama hafta sonları verıyorum tek.

Valla sorsan herkesin cocugu sadece cizgi film izliyor.
Garip garip cocuk kanallarinin milyon aboneleri yetiskinler mi? Hic sanmiyorum. Şu coluk cocuklarin izlemesi yuzunden sacma sapan insanlar zengin edildi baska birsey degil.

Çocuğun internet başında anne baba gözetiminde olmadan ne işi var? İlla video izletecekseniz başında oturup birlikte izleyeceksiniz. Tamam videolar kötü, videodaki çocuklar istismar ediliyor ama siz de kontrolsüz internet ortamına salıyorsunuz çocuklarınızı.
Yanında olmasam görmezdim herhalde böyle bi videoyu her zaman olamasakta olmaya çalışıyoruz

Akrabamızın kızı izlerken tesadüf eseri denk geldim . Sevgililigi opusmeyi bu yasta aşılıyolar.hem de aynı busekildr canlandırma adi atinda. Bildiginiz hikaye senatyodu yazmislar. Çocuklar evli. Erkek olan iş gezisine diye otele gidiyor. Kız evde onu dusunuyo otelde ne işi bar diye . Lütfen dikkat edelim . Çocuklarımızın bilincaltiyla oynuyorlar bu pislikler.
O kadar ileri giden bi video görmedim ama yazık günah ya

Back
X