Ban yer miyim bilmiyorum

Çocuklar anlamadan basıyor ve böyle izlenme oluyor çoğu anne baba görmüyor bile

Çocuğun internet başında anne baba gözetiminde olmadan ne işi var? İlla video izletecekseniz başında oturup birlikte izleyeceksiniz. Tamam videolar kötü, videodaki çocuklar istismar ediliyor ama siz de kontrolsüz internet ortamına salıyorsunuz çocuklarınızı.

İki tık için, para için yapılanlara bakın.. Yazık günah o çocuklara ya.

valla ablacım aklıma sırlar dünyası geldi , küçüktüm ailem izlerdi , o müzikleri absürt hayaletler vs küçüksün etkileniyorsun çok ağlardım izlemeyin diye ama ailemin çokta umrunda olmadığından izlerlerdi. Gerçekten bilinç altımda çok fazla yer etti , evin içindeki tuvalete bile gitmeye korkmuştum 2,3 yıl ve hala karanlıktan deli gibi korkarım. Gerçekten şikayet edin en iyisini yapmışsınız çocuklar çok fazla etkileniyorlar.

pislik insanlar.. Kimseye faydası yok.Kendi çocuklarına verdigi zarar yetmezmiş gibi birde başka çocuklara zarar veriyor... Allah kahretsin böyle insanları. ben çok uzun zaman oldu ogluma youtubeyi tamamen yasaklayı. Çünkü kısıtlıda olsa,önerilerde saçma sapan şeyler çıkıyor.. o bile yetiyor sinirlenmeme...

Allah aşkına bakın ya kaç tane var lütfen şikayet edin

30 yaşında kadınım, ben bile gerildim şuna. Videonun altına not düşmüş, "Video içeriklerinde asla çocukları olumsuz etkileyecek davranışlar yer almaz." demiş. Çocuk psikolojisi konusunda bilirkişicilik oynuyor bir de.
Milletin çoluğunu çocuğunu da toplamış. Ana babalarının haberi var mı acaba :olamaz:

Siz de ya youtube'dan hiçbir şey izletmeyeceksiniz ya da çocukla beraber oturup izleyeceksiniz. Bunun başka yolu yok sanırım.

youtube kids kullanabilirsiniz. olusturacaginiz hesaptan sadece cocugunuzun izlemesini istediginiz icerikleri sececeksiniz, onlar da youtubeun cocuklara uygun buldugu videolar olabilir sadece. geri kalan hicbir kanal ve video onerilerde dahi cikmaz/videolar acilmaz.

ayrica zamanlayici da kurabilirsiniz, sizin belirlediginiz zaman dolunca uygulama kendisini kilitler ertesi gun siz tekrar sifre girip acana kadar cocugunuz kullanamaz.

Geçende bir konuda vardi , kimisi ben çocuğum olunca kesinlikle eline verecem cok sey öğreniyor diyordu. Bence cocuga yapılacak en büyük kötülük youtube açıp elin vermek .resmen çöplük şikayet etsenizde biseye yaramıyor. Ama belki youtube izletten varsa çocuğuna artik izletmeme kararı alir

Ya bunu mağaradan daha dün çıkmış bir insana yapar mısın çocuğuna desen yapmam der.
Bu tür kadınlar çok mu boş kalıyor evde de kafayı çiziyorlar.

Kanalı bulup ana avrat sövecem o olacak
Ama tabi küfür çocuklarına kötü örnek olacaktır ve tepki verecektir

Para kazanicam diye oralarini buralarini dağıtıp bide buna cocuklarini alet ediyorlar...
Youtube u cocuga acmiyorum begendigim bi kac oyun var gunluk ona musade ediyorum yoksa ne pislikler var cocuk kanali adi altinda

Aa manyak mi ne bide eğitimli bişey zannedersin gerizekali aldığı paralar da haram olsun çocuklarını nasıl korkuttu ruh hastası

İzlenebilir ama İş güç yaparken değil de sizinle birlikte izlemeli kontrollü. Öyle çocuğu youtuba emanet ettim gideyim kaçayım derseniz her şeyi izleyebilir.

Burada sadece videoyu çeken linçlenmiş. Evet kadın çocukları için çok yanlış bir şey yapıyor. Ama yanlışlıkla izledi diyenler de bunu yapmıyor mu? Milyonlarca video var. Hadi bunu izlemedi de başka bir şey izledi; suçlusu kim? Youtube zaten bu platform çocuklara göre demiyor.

Eğer çok istiyorsanız video izlemesini, indirim bi kaç video. İnterneti de kapatın. Böyle eline verip ne bekleyebiliriz ki?

Bu arada bu ay yeni düzenlemeler geldi. Çoğunluğu çocuktan oluşan video sahipleri bunu belirtmek zorunda. İçeriği uygun değilse şikayet ederseniz kanal kapatılıyor ve para cezası bile veriliyormuş.

Back
X