- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.250
- 548
hizmetçilikten kastım temizlik ve yemek değil. Çalışan olsun olmasın tmeizlik ve yemek yapmayan insan var mı. Benim onu söylememdeki maksat eşiyle arasındaki muhabbetten ötürü. Eşi asla oturmasın diye sürekli kasıtlı olarak iş yaptırıyor öğlen sildiği yeri akşama tekrar sildiriyor mesela sürekli ayakkabılarını boyatıyor. Lavabo bir gün temizlenmediğinde olay çıkartıyor yani bunun gibi bir sürü örnek onların hayatı olduğu için aça aça yazmak anlatmak istemem. Ayırca ben yemeğimi de temizliğimide yapıyorum. Öyle gamsız bir insan da değilim. Eşimin kurduğu cüğmleyi yazdım sadece temizlik yemek yapmıyorum demedim siza yazarken karnıyarık yaptım mesela :)
İlerde çocuğunuz olursa böyle zihniyetli insanların arasında büyüyecek. Siz farklı yetiştiğiniz için farkındasınız ama çocuğunuz da onlar gibi gaz çıkaracak kadının çalışmamasını iyi bir şey sanacak.iyi düşün. Maddi durumları iyiyse alsınlar bir ev. Ayrıca bu kadar yalan söyleyen bir insana nasıl güveneceksiniz?Beni de överler. Ama çaılşmamı istemezler babası her fırsatta gururlana gururlana anlatır etrafa. ah salak ben ah
O zaman neden mesleğinizi bıraktınız?Herşeyi kabul ederim ama bunu asla. Ben maddiyata aç birşekilde gelmedim ben evlenirken bile yüksek rakamlar olmasa bile birikimimle geldim buraya.
binlerce yürek tek soruO zaman neden mesleğinizi bıraktınız?
Para para para varlığı bir dert yokluğu yaraaaaaaaaabinlerce yürek tek soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?