Bambaşka bir hayattan bambaşka bir hayata geçtim.

Erkekler boyle yapiyor genelde. Kadinin ozguvenini zedeleyip kendilerine bagimli kilmak icin. Calismani istemezler sonra hemen bebek isterler ki ilerde ondan kolay ayrilamayasiniz. Siz de zamanla kendinizi ona mecbur hissedersiniz.

yazılanlar o kadar haklı bi sitem ki. Bazılarınız kibar bile olmuş ama salaklıktan başka birşey değil yaptıklarım ben sadece geri döndürebilir miyim diye çare arıyorum. Ki bulamazsam sokakta kalacağımı bilsem yinede boşanacağım. Sadece herşeyi denedim demek istiyorum ve onun için çabalıyorum boşanmaktan korktuğum için değil. Son 4 senedir zaten her hangi maddi manevi bir destek almıyorum babamdan. Evlenince biraz kıymete bindim kendisi için tabi ama. Evlenmeden önce bi desteği yoktu muhabbetimiz bile yoktu. Ben herkese herşeyi denedim demek için uğraşıyorum. Belki bi yolu vardır da göremiyorumdur diye çabalıyorum.

Siz denemeyin, siz restinizi çekin eşiniz sizi çok seviyorsa kendi denesin herşeyi. Denemezse zaten kendine eş değil köle ariyo demektir. Her yolu denedim diycem derken bı bakmışsınız hamilesiniz, sonra da "çocuğum için"leriniz başlar...

Her seyi biraz da erkekler denesin ya. Yuvayi disi kus yapar diye diye yuvayi boz yak yik sonra disi kus yikmis olsun. Olayin ciddiyetini kavrayamamistir esiniz ya da sizi kaybetmekten korkmuyordur. ciddi ciddi tavrinizi koyun

Gayet de cahil, ailesi gibi bir adamla evlisiniz. Çalışmama izin vermiyor demenizden belli ama göremiyorsunuz. Normal bir insan olsa zaten eşinin çalışmamasından değil de çalışmasından gurur duyması gerektiğini bilirdi. İkincisi sizi o eve hapsetmezdi. Böyle tiplerle evlenip eşim mükemmel ama ailesi tü kaka demeyin artık.

Hemen kendi evinizin olduğu yerde iş bulun ve kendi evinizde yaşayın. Ne güzelde bi mesleğiniz var.
7-8 kişi aynı evde yaşamak ne ya. Kayınbaba da ayrı iğrenç
Eşinize sözünüzü geçirin. 4 yıl ya az da değil ki. Adam zaten yılın yarısında kasabada yaşıyordur büyük ihtimalle sevgiliykende ordan anlasaydınız keşke

Ohooo her şeyde böyle ailenizi mi arıyacaksınız? Eşiniz haklı bence her şeyi herkesin içinde ortaya dökmüşsünüz. Rezalet

Suriyeli kampı gibi evliliği yaşıyor kadın ve eşi istese eminim o evde 'hizmetçilik' de yapar. Bu nasıl bir tabir onu da anlamadım. Aynı evdeysen temizlik, yemek tabii ki yapacaksın. O kadının suçu ne sana, kaynına saçını süpürge etsin? Yazık değil mi bir senin mi canın tatlı..

Mesele şu ki bambaşka dünyaların insanlarısınız. Ona göre kadın evde dizinin dibinde oturur, çalışmaz, susar hizmet eder.
Sevdiği olarak değil de hizmet eden bir araç olarak görüyor.

Zaten en baştan kendisinin 8 kişiyle yaşamaktan rahatsız olması lazım, elele bile tutuşamazsınız. Onun dünyası bu.

Çalışmayarak ne yaptığınızı gerçekten anlayamıyorum, bu konu eşe falan bırakılacak bir konu değil. 10 yıl çalışmasanız yeni iş bulurken bile zorlanırsınız, meslek gelişimi devamlı öğrenmeyi gerektirir.

Sonuçta evliliğinizin düzelecek bir tarafı yok.
O kendisine çalışmayan hizmetkar bir eş bulsun, siz de yolunuza bakın. Zaten şartlarının berbat olduğunu bildiği için size evlenene kadar yalan söylemiş gayet de kasıtlı.

Herkes herkesle evlenebilir diye birşey yok, bu zamana kadar size kendini yanlış tanıtan bir kişiyle devam etmek için anlamsızca debelenip durmuşsunuz. Kendinizi parçalayıp durmanın hiçbir anlamı yok.

İş bulun, gerekirse bavulunuzu da alıp oradan çıkın, davayı da açın, bu kadar yalandan sonra onun düşüncelerinin bir önemi yok.
İlişkiniz çoktan ölmüş.

Son bir not, bebek falan düşünmeyin sakın, zaten bitecek bir ilişki için bir yavrunun günahını almayın.

Mesele ev yapılıp yapılmaması da değil önceliklerinizin çok ama çok farklı olmasında.
Niye ayrı ev istiyor diye aralarında çemkiriyorlardır bile, onlar için normal olan bu.

Sizin için ise elbette değil, zorlamanın anlamı yok.

Aslında sabretmen güzel bence çok akıllı bir kadınsın.gemileri hemen yakmiyorsunki birgün yakarsan arkana bakmazsın belli.ama hep beraber aynı çatı altında cokzor.yakinlarda ayrı eve cikamazmisiniz?

bunu kabul etmiyor git gel yapmam diyor. zor olur diyor. Birde işler ortak ve ben git gel yaparak çok fazla yardımcı olamam diyor
Baştan niye söylememiş o zaman? Neden kandırmış sizi orda kalmayacağız diye?

Olan olmuş canını sıkma..bu bir olgunlaşma dönemi eminol.hayat hayallerimiz gibi steril değil.bu dönemi yaşamak zorundasin beelkide.bundan sonra hayırlı güzel adımlar ve yaşantınız olur inşallah.esinize ve kendinize zaman verin.

Hemşireliğin ne kadar zor okunan bir bölüm olduğunu biliyorum. Ne güzel mezun olmuşsun neden çalışmaktan vazgeçtin ki? 5 ay önce çalışma durumuyla ilgili konuştuğunda hayır dediğinde nasıl bile bile evlendin? Açıkçası benim düşüncelerime değer vermeyen beni destekleyip kararı bana bırakmayan biriyle evlenmezdim. Çok ısrar etti diye de evlenmek senin hatan. 5 ayda böyleyseniz 2 yılı zor görürsünüz. Ya şartları değiştirsin ya da ayrılmayı düşün. Yaşadığın ortam leş gibi kp desen yanında o.. midemi bulandırdı. Böyle bir ortamda yaşamayı hak etmiyorsun. Mesleğinin kıymetini bil

Merkezdeki evinize geçin işe girin eşiniz de geliyorsa daha dogrusu istiyorsa gelir zaten baktiniz gekmiyor herkes yoluna gider.. siz zaten şu an sabrediyorsunuz denediniz ama olacak gibi degil biraz da ayri kalin belki bir seylerin duzelmesine vesile olur belki özler .. bırakın o ugrassin biraz da

Neden sadece siz herşeyi denedim deyip içinizi rahatlatıp emek veren mücadele eden taraf olasınız ki? Hadi diyelim her şeyi denediniz bin bir zorluk,emek ile düzene soktunuz evliliği hiç mi aklınızdan niye kendimi bu kadar yıprattım da o kılını kıpırdatmadı düşüncesi geçmeyecek.

Eşiniz diğerlerinden farklı mı gerçekten? Emin misiniz gördüğünüz değerden? Yalan var,mesleğinizi onun gururu için bırakma var,suçlu olup aileler işin içine girdi diye yüzümü yere eğdin seni affedemem gibi gayet net gururlu tavırlar var,verilen vaadlerin balon çıkması var. Ama her şeyi denedim demek istiyorum diyen bir de siz var.

Benim bildiğim evlilik iki kişi arasında olur. Dolayısı ile her şey denenip emek verilecek,durumlar düzeltilecekse,fedakarlık yapılacaksa yine karşılıklı olur. Siz koloni gibi yaşayıp,mesleği bırakıp,eşin tribini çekip elinizden geleni yaptım ben demek için uğraşırken hikayenin bu kısmında eşiniz ne yapacak pardon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…