- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 42
Cnm fsh iyi tsh da..hamile kaldiginda cok miden bulanmayacak tsh da 2.nin altinda ya....Kızlar hormon testi sonucum da Tsh 2 Fsh 7.5 çıktı nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm fsh iyi tsh da..hamile kaldiginda cok miden bulanmayacak tsh da 2.nin altinda ya....Kızlar hormon testi sonucum da Tsh 2 Fsh 7.5 çıktı nasıl sizce
Amin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin.Kizlar dualarinizi Allah kabul etsin benim bugunku dualarim..yusuf suresini okuyacagim,100 istigfar,100 salavat, ,,,,,nas,felak 3 defa,,,,,fatiha 1 kere,3 ihlas,,,el varis,707 ,,,,,Rabbi habli mines salihin okuyun,100 kere ...Allah kabul etsin simdiden....
Canim adetten hemen sonra yumurtluyorsun belki de ,yumurta takibi yaptirdin mi hic,,,degerlendir bitince adetin derim..Benimde bugün adetim bitti macuna devam ediyorum bugün çok kasık ağrısı oldu neden acaba
Hiç yumurta takibi yaptirmadim ki canım Belki de doğru yumurta çatlıyor durCanim adetten hemen sonra yumurtluyorsun belki de ,yumurta takibi yaptirdin mi hic,,,degerlendir bitince adetin derim..
Benim annem ve teyzem adetten hemen sonra ilk bes gunde hamile kalmislar ,,,olabilir yaniHiç yumurta takibi yaptirmadim ki canım Belki de doğru yumurta çatlıyor dur
Olabilir canım bı kaç kişiden duymuştum rüyasında görüp gerçektende hamile olanı. İnşallah rüyası çıkar arkadasininKizlar nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz,,,,27 subat adet tarihim ...1 saat yurudum,calistigim icin en az 2 saate ayaktayim zaten..1litre su ictim,,,bugun arkdasim hamileligimi ruyamda gordum dedi.vesile olmus,,ruyalarimiz haberci mi ?bu yaziyi okuyan tum arkadslarima soyluyorum siz yasadiniz mi ruyasini gordunuz mu
Kendi hamileligini gormus Altin bilezik takip karnini sevmis,hamile cikti...onlarda altin bilezik cocuk demekmis,oyle yorarlarmis hep...Olabilir canım bı kaç kişiden duymuştum rüyasında görüp gerçektende hamile olanı. İnşallah rüyası çıkar arkadasinin
Benimde bak 3. Kavanozum benim sorunum büyük olduğu için galiba anca etki etti diye düşünüyorum. Benim doğru düzgun akintim falan olmazdı ilk defa dun yumurta çatlama akıntısı geldi ama ilk defa bu kadar yoğun hissettim. Yani ozaman anladım biseyleri duzenliyor bence bu Macun .ben devam edecem tam anlamıyla duzelene kadar inşallahBiriyle tanistim tek kavonoz kullanmis iki ay ,,,birakmis ,ardindan iki ay sonra hamile kalmis ,,,duzenlemis adetini ve diyor vesile oldu ...2 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyormus....