Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız
ben bunu 2 ay yaptim . temizlenince abdest alin Hacet namazi kilin 4 rekat kildim ben ama hic bilmiyen bildikleriyle 2 rekat kilsada olur Rabbim biliyo niyetini duasini hic kilmamaktan iyidir. Hacet namazinin pesinden seccaceden kalkmadan internette yazan Buyuk Hacet Duasini okuyun. sonra duanizi edin. pesine hemen 3 kulhu 1 elham okuyup butun olmuslerimeze hediye edin. ben bunu fazla yaptim. ama ayda 1 kez yapsanizda olur ben sabah namazinin pesine hergun olmasada cogu kez kildim hep. birde dua ederken sadece kendiniz icin degil Allahim esimi baba yapmama beni vesile kil demekte iyidir benim fikrimce. birde ben Esma cektim hergun Hacet namazinin pesine gun icinde cekilsede olur yani kisaca Hacet namazini 1 kez kilsaniz da olur ama Esmalari hergun cekin .

estagfurullah cek
Allahumme salli alâ seyyıdına muhammed sav sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû” oku .
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7 kere
sonundada
14 Ya Vehhab 55 Ya Mucib dualarinizin kabulu icin okuyun.
kalpten dua edin Rabbim dualarinkz kabul etsin.
hamile kalan olursada haber versin inisAllah
Allah Razı olsun canım .....yeni gördüm mesajını sagolasın

Günaydın kızlar tam günümde adet oldum...hadi bismillah yarın başlıyorum tekrardan..

1.gün macuna başladım..

Selam bende aldım bu macun dan gelmesini bekliyorum inşallah yarın elime ulaşır. Yalnız bende pco var ne zaman regli olurum belli değil birazda ondan dolayı kullanmak istiyorum. Bende süreci burdan paylaşırım

Selam bende aldım bu macun dan gelmesini bekliyorum inşallah yarın elime ulaşır. Yalnız bende pco var ne zaman regli olurum belli değil birazda ondan dolayı kullanmak istiyorum. Bende süreci burdan paylaşırım
Paylaş cnm :KK66: hadi hayırlısı şifa olsun....

Kızlar merhaba ben sadece 12 gün içebildim sonra yumurtlamayı gördüm yumurtlama günlerinde çok şiddetli kasık ağrılarım ve akıntım oldu ve üç gün sürdü yumurtlamam sonra çatlamayı gördük bugünleri değerlendirdik eşimde 15 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum inşallah bu ay tutara

Buda yumurtlama testlerim

Eklentiler

• CFC069AF-7949-40A6-BB5C-9EC77FA11A85.jpeg
    CFC069AF-7949-40A6-BB5C-9EC77FA11A85.jpeg
    138,1 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar merhaba ben sadece 12 gün içebildim sonra yumurtlamayı gördüm yumurtlama günlerinde çok şiddetli kasık ağrılarım ve akıntım oldu ve üç gün sürdü yumurtlamam sonra çatlamayı gördük bugünleri değerlendirdik eşimde 15 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum inşallah bu ay tutara

Benimde macun bugün geldi fakat başlamadan önce bebiş varmı yokmu emin olmam lazım.
Eşime bende dün akşam keçiboynuzu kaynattım içti sabah içemedi çok kötü diyor

Benimde macun bugün geldi fakat başlamadan önce bebiş varmı yokmu emin olmam lazım.
Eşime bende dün akşam keçiboynuzu kaynattım içti sabah içemedi çok kötü diyor
Keçiboynuzu pekmezi ve tahini karıştır cnm içmezsse

3.gunum macunda,,,,Rabbim sifasini versin Allahim kalbimdekini biliyorsun Rabbim duami kabul eyle ,,,

4.günüm ...el varis 707 kere basladim bugun...hepimize sifa olsun .......tovbe istigfar cektim 33 kere de...

Ikinci kavonoza basladim bugun...Allahim bu ay sifasini göreyim ..kullanan arkadaslarimda sifasini alsin...

Guzel bir yazi buldum
Yıllar evvel esmalarla tanışmam elime geçen esma enerjilerini anlatan çok eski basım bir kitap sayesinde olmuştu. Hayatımda tıkanıklık yaşadığım bir süreçti, sorgulama ve nerede yanlış yaptığımı anlama niyeti ile sürekli araştırmalar içindeydim. İşte Enerji kavramı ile de tanışmam o yıllarda oldu. Öğrendiğim ilk şey şuydu.

Her şey enerji... Yaşadığımız evren, bizler hatta düşüncelerimiz bile..

Dolayısıyla yapılması gereken ilk şey sahip olduğunuz enerjiyi ve yaydığınız frekansı değiştirmekle başlıyor. Her zaman söylediğim bir şey var. Halk arasında "geldikçe üst üste geliyor" deyimin tam karşılığı bu işte... Siz o frekanstan çıkamadığınız için yaşadıklarınız da bir kısır döngü içinde bu doğrultuda gelişiyor.

Böyle söyleyince karmaşık geliyor biliyorum ve nereden, nasıl başlamalı diye kafanız karışıyor..

Bunun pek çok yolu var aslında ve bende bu konuya bir çok yazımda ufak ufak değiniyorum. Ama bana kalırsa en etkili yollardan biri esma enerjileri çalışmak.

İşte bu noktada şayet doğru kullanmasını bilirsek Esmalar bizim için gerçekten bir hazine değerinde...

Doğru kullanmasını bilirsek diyorum çünkü her sistemin olduğu gibi esmalarla çalışmanın da kendine özel teknikleri var. Kendi hayatımda da bizzat uygulayarak çok faydasını gördüğüm bu enerjiyi, elimden geldiğince anlaşılır bir şekilde sizlere naçizane anlatmaya çalışacağım.

Esmaül Hüsna ne demek?Esmalar Allaha ait olan sıfatlardır. Allahın en güzel isimleri demek.

Allahın her bir ismi birer enerji kaynağı. Sağlıktan rızka kadar dünyada var olan her şey, tüm düzen esmalarla çalışıyor. Var olan her bir esma bizim DNAmıza da kodlanmış durumda. Ve bu herbirimizde farklı oranlarda tecelli ediyor.

Doğduğumuz ana denk gelen bazı gezegen açılarına maruz kaldığımız için o gezegenlerin sahip olduğu enerjiler bizim karakteristik özelliğimizi oluşturuyor. Yaşam planımızda bizi zorladığını düşündüğümüz derslerimiz de bizim bu zayıf eksik noktalarımızdan geliyor.

Örneğin bazılarımız Satürn gezegeninden etkiler alıp daraltan etkisi ile sıkıntılara maruz kalabiliyorken, kimilerimiz Merkür gezegeninden etkiler alıp açan genişleten özelliklerinden dolayı elimizi attığımız her işte daha başarılı olabiliriz. Güneşten alınan etkilerle daha güçlü, Ay dan alınan etkilerle daha sevgi dolu duygusal olabiliriz. Ya da bu etkileri alamadığımız için tam tersi özelliklerde de olabiliriz.

Bizler manasını bilerek niyet ederek bir esmayı sahip olduğu ebced değerinde aşağı yukarı 40 gün okuduğumuzda bu esmanın sahip olduğu enerji bizde açığa çıkmaya başlıyor.

Yani bizler bu esmaları doğru oranda okuduğumuzda bu enerjileri yükselterek adeta kendimizde eksik bulduğumuz yönlerimizi şarj edebiliriz. Ancak bu konuda şöyle bir yanılgı var bu bende eksikmiş okudum bitti. Böyle bir şey yok, eğer bir esmanın enerjisinden sürekli faydalanmak ve aktif tutmak istiyorsanız onu düzenli olarak ara vermeden okumanız gerekiyor. Buna Vird edinmek deniliyor.

Zikir belli anlamları olan kelimeleri tekrar etme çalışmasıdır. "Beynin çalışan kapasite bölümünü zikredilen mana doğrultusunda ve zikirde tekrar edilen kelimelerle beyinde yeni hücre bloklarını devreye sokma çalışmalarıdır." der Ahmed Hulusi..

Siz bir esmayı zikretmeye başladığınızda beyinde belli bir bölgede aktivasyon (aydınlanma) başlıyor. Belli sayıda tekrar etmeye devam ettikçe bu ışınlar beyinden dışarı doğru yansımaya başlıyor ve kendi ile aynı frekansı yakalıyor ve bağlanıyor. Burada zikir sizin DNA nızda olan kodları aktive ederek enerji açığa çıkarmanızı sağlıyor.

İşte zikir hayatımızın her alanında böylesi şifa verecek bir teknik. Ve sizlerde sizde var olan zayıf olan enerjileri güçlendirmek için enerji çalışmalarından destek alabilirsiniz.

Allahümme Ya Evvelü: Bebek isteyen kişi her gün yüz defa okumalıdır.
Allahümme Ya Mübdiu: Düşük tehlikesi olan kişiler günde 99 defa okumalıdır.
Allahümme Ya Rakib: Doğum yapmaktan korkan kişi günde 312 defa okuduğu taktirde doğumu zahmetsiz ve kolay geçer.
Allahümme Ya Mucib: Günde atmış defa okuyanın tüm duaları kabul olur.
Allahümme Ya Varis: Günde 707 defa okuyan kişinin Allah’ın (c.c.) izni ile hayırlı evladı olur.

X