Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam olarak ne işe yarıyor hanımlar bu anlatabilir misiniz bahsettiğiniz ürün nedir
Canım hormon dengeleyici hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir ürün...yüzlerce hamile kalan ve hormonları düzelen var...clilife instagramdan bak ,takip et

Bende aldım o macundan adet olmayi bekliyorum kullanmak için

Az su içtiğimizde de etki etmiyor kızlar ...3 litre su içelim... yumurta büyümezmiş yoksa ..ben hergun işe yürüyorum...40 dakika

Az su içtiğimizde de etki etmiyor kızlar ...3 litre su içelim... yumurta büyümezmiş yoksa ..ben hergun işe yürüyorum...40 dakika
Hay maşallah sana . Ya bende çok su içemiyorum kışın mağlum işteyim sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum

Bu macununda diğer kürler veya ilaçlar gibi her bünyeye etkisi mutlaka farklı olur hepimiz aynı sonucu almauabiliriz ama kullanma talimatı olan bol su içme ve yürüyüş bide en az üç ay kullanma süresine uyduktan sonra hala etki etmediyse o zaman belki bana faydası olmadı diyebiliriz..ümitle başlayacağım günü bekliyorum ama garip bi şekilde bi hafta gecikti adetim:kızgın:

Bu macununda diğer kürler veya ilaçlar gibi her bünyeye etkisi mutlaka farklı olur hepimiz aynı sonucu almauabiliriz ama kullanma talimatı olan bol su içme ve yürüyüş bide en az üç ay kullanma süresine uyduktan sonra hala etki etmediyse o zaman belki bana faydası olmadı diyebiliriz..ümitle başlayacağım günü bekliyorum ama garip bi şekilde bi hafta gecikti adetim:kızgın:
Test yaptınız mı

Ay hadi inş güzel haberle gel...

Ballı karışımın herkese şifa olması dileğiyle...yarın yumurtlama günüm
,,,güzel şeyler hayal edin yazmışlar ay tutulmasında,,,hepimizin bebişi olmuş birbirimize soruyoruz sunu mu yapalım bunu mu diye... etmiyor,doyuyor,gülüyor,,,, mis kokuyor yavrular....(hayalimizi yasamayı nasip etsin Rabbim)

Kızlar bende bugün sipariş verdim Pazartesi yada Salı elimde olurmuş bugün adet oldum yumurtlama gününe kadar kullanıyorum demi

Kızlar bende bugün sipariş verdim Pazartesi yada Salı elimde olurmuş bugün adet oldum yumurtlama gününe kadar kullanıyorum demi
Evet cnm bol su içmeyi ve yürüyüş yapmayı unutma....ben 14 gün kullandım.28 gün adet olduğum için.

Evet cnm bol su içmeyi ve yürüyüş yapmayı unutma....ben 14 gün kullandım.28 gün adet olduğum için.
Tamam canım ovülasyon testleri ile yumurtlamayı takip ediyorum zaten inşallah o güne kAdar kullanayım peki yumurtlamanın ilk günü mü bırakıyoruz 3.günü mü

Tamam canım ovülasyon testleri ile yumurtlamayı takip ediyorum zaten inşallah o güne kAdar kullanayım peki yumurtlamanın ilk günü mü bırakıyoruz 3.günü mü
Ben yumurtlama günü bırakıcam. ..yarın da kullanıcagım...

Kızlar bugün 15.günüm...bugün de kullanacağım ve bırakacağım...Bakalım artık ....15.güne tamamlamak istedim...hergün 4000 el Vedud,707 el varis ve 86 el bedi ye başladım....

Kızlar bugün 15.günüm...bugün de kullanacağım ve bırakacağım...Bakalım artık ....15.güne tamamlamak istedim...hergün 4000 el Vedud,707 el varis ve 86 el bedi ye başladım....
Canim merakla takip ediyorum seni.Rabbim emeklerinin karsiligini versin insallah.

X