- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen başla cnm şifa olsun....bol su iç lütfenKızlar ürünüm bugün elime ulaştı yumurtlama gününe kadar kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl yapayım
Allah kabul etsin cnm....Bende okudum canım
Benim adetten sonra 25.gün yumurtlamam gerçekleşti bunun üzerine 15 gunmu eklemeyiz adet gününü belirlemek için sizce tahminen bi bilginiz varmiGeç yumurtlama olduysa geç regl olursunuz benimde öyle
Yok cnm sen geç yumurtluyorsun ...normal de kaçgünde adet oluyorsn...son 3 adetini ,toplayıp 3 e bölünce bu ay ne zaman adet olacağın çıkar...Benim adetten sonra 25.gün yumurtlamam gerçekleşti bunun üzerine 15 gunmu eklemeyiz adet gününü belirlemek için sizce tahminen bi bilginiz varmi
Valla canım ben bi kez takip ettim ama normalde 35-40 günde adet oluyorum zaten yumurtlamadan sonra da 15. Gün oldum adet .yumurtlamadan sonra 14-15 gün sonra olunuyor yazıyor herkesBenim adetten sonra 25.gün yumurtlamam gerçekleşti bunun üzerine 15 gunmu eklemeyiz adet gününü belirlemek için sizce tahminen bi bilginiz varmi
Yok cnm sen geç yumurtluyorsun ...normal de kaçgünde adet oluyorsn...son 3 adetini ,toplayıp 3 e bölünce bu ay ne zaman adet olacağın çıkar...[/QUOanladim keşke not alsaydim
Bende 35-40 günde bazen 45 günde bir adet oluyorum yakın geldi sormak istedim teşekkür ederimValla canım ben bi kez takip ettim ama normalde 35-40 günde adet oluyorum zaten yumurtlamadan sonra da 15. Gün oldum adet .yumurtlamadan sonra 14-15 gün sonra olunuyor yazıyor herkes
O zaman çatlama olduktan sonra 14-15 gün içinde adet olmanız gerekir değilse de hamilesinizdirBende 35-40 günde bazen 45 günde bir adet oluyorum yakın geldi sormak istedim teşekkür ederim
Inşallah öyledir :))O zaman çatlama olduktan sonra 14-15 gün içinde adet olmanız gerekir değilse de hamilesinizdir
Alışınca çok güzel geliyor,benim bildiğin canm çekiyor...olur mutlaka faydasıKızlar tadı biraz kötü geldi doğrusu bana o yüzden çok ılık bir su ile çözündürüp o suyu içiyorum sizce faydası azalıyor mudur
Canım 15 gün kullandım bitti...adet olmamayı umut ederek ..adet günümü bekliyorum...Kızlar nasıl gidiyor macun kullanımınız