Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ürünüm bugün elime ulaştı yumurtlama gününe kadar kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl yapayım

Eklentiler

• C8B67C7A-0BD5-4D19-B503-6A78B5443FF1.jpeg
    C8B67C7A-0BD5-4D19-B503-6A78B5443FF1.jpeg
    169,8 KB · Görüntüleme: 95
Bugün bel agrım sol kasık agrım başladı ,kürtaj olduğumdan beri yumutladıgımı hissediyordum derinden...bu ağrıyı ilk defa hissediyorum...bu arada 1 paket henüz bitmedi 7,8 kullanım daha kaldı...tadını artık çok seviyorum,alıştım...bol su içmeyi ihmal de etmiyorum ....Rabbim şifasını versin

Benim adetten sonra 25.gün yumurtlamam gerçekleşti bunun üzerine 15 gunmu eklemeyiz adet gününü belirlemek için sizce tahminen bi bilginiz varmi
Yok cnm sen geç yumurtluyorsun ...normal de kaçgünde adet oluyorsn...son 3 adetini ,toplayıp 3 e bölünce bu ay ne zaman adet olacağın çıkar...

Benim adetten sonra 25.gün yumurtlamam gerçekleşti bunun üzerine 15 gunmu eklemeyiz adet gününü belirlemek için sizce tahminen bi bilginiz varmi
Valla canım ben bi kez takip ettim ama normalde 35-40 günde adet oluyorum zaten yumurtlamadan sonra da 15. Gün oldum adet .yumurtlamadan sonra 14-15 gün sonra olunuyor yazıyor herkes

ben bunu 2 ay yaptim . temizlenince abdest alin Hacet namazi kilin 4 rekat kildim ben ama hic bilmiyen bildikleriyle 2 rekat kilsada olur Rabbim biliyo niyetini duasini hic kilmamaktan iyidir. Hacet namazinin pesinden seccaceden kalkmadan internette yazan Buyuk Hacet Duasini okuyun. sonra duanizi edin. pesine hemen 3 kulhu 1 elham okuyup butun olmuslerimeze hediye edin. ben bunu fazla yaptim. ama ayda 1 kez yapsanizda olur ben sabah namazinin pesine hergun olmasada cogu kez kildim hep. birde dua ederken sadece kendiniz icin degil Allahim esimi baba yapmama beni vesile kil demekte iyidir benim fikrimce. birde ben Esma cektim hergun Hacet namazinin pesine gun icinde cekilsede olur yani kisaca Hacet namazini 1 kez kilsaniz da olur ama Esmalari hergun cekin .

estagfurullah cek
Allahumme salli alâ seyyıdına muhammed sav sayisi onemli degil
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” 7 kez oku
Çocuğu olmayan kimse 101 kere “Ya Vâris celle calâlühû” oku .
Ya Halik 100 kere
Ya Kafi 111 kez
EL-MUHYİ 68 kez
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.” 7 kere
sonundada
14 Ya Vehhab 55 Ya Mucib dualarinizin kabulu icin okuyun.
kalpten dua edin Rabbim dualarinkz kabul etsin.
hamile kalan olursada haber versin inisAllah

Valla canım ben bi kez takip ettim ama normalde 35-40 günde adet oluyorum zaten yumurtlamadan sonra da 15. Gün oldum adet .yumurtlamadan sonra 14-15 gün sonra olunuyor yazıyor herkes
Bende 35-40 günde bazen 45 günde bir adet oluyorum yakın geldi sormak istedim teşekkür ederim

Kızlar tadı biraz kötü geldi doğrusu bana o yüzden çok ılık bir su ile çözündürüp o suyu içiyorum sizce faydası azalıyor mudur

Kızlar tadı biraz kötü geldi doğrusu bana o yüzden çok ılık bir su ile çözündürüp o suyu içiyorum sizce faydası azalıyor mudur
Alışınca çok güzel geliyor,benim bildiğin canm çekiyor...olur mutlaka faydası

X