Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende sadece 12 gün kullanabildim yumurtlama günü bıraktım adetime 12 gün var daha bekliyorum öyle nolur bu Tutmuş olsunnn

Kizlar ,hormon tahlili yaptirin adetin 2.-3.gunu .....demir,folikasit ,b12 ,e vitaminine baktirin.takviye alin...ultrasona girin mutlaka yumurtalariniza bakilsin...emek verin sadece ben cocuk istiyorum diyerek olmaz...once dr gorsun sizi,,,,,

Kizlar ,hormon tahlili yaptirin adetin 2.-3.gunu .....demir,folikasit ,b12 ,e vitaminine baktirin.takviye alin...ultrasona girin mutlaka yumurtalariniza bakilsin...emek verin sadece ben cocuk istiyorum diyerek olmaz...once dr gorsun sizi,,,,,
Ben 3 aydın düzenli takviye alıyorum canım ultrasona da girdim smear testine kadar her şey yapıldı eşime de bana da ilk ovülasyon ile tutmadı bu macunu denedim eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım hiçbir problem yok mesela ama

Ben 3 aydın düzenli takviye alıyorum canım ultrasona da girdim smear testine kadar her şey yapıldı eşime de bana da ilk ovülasyon ile tutmadı bu macunu denedim eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım hiçbir problem yok mesela ama
Iyi cok iyi canim...hadi bakaaalim hepimiz hamile kalicezz

Tekrar test ile kontrol ediyorum

Eklentiler

• 1F494B73-06A8-47E2-A252-17C0A547390A.jpeg
    1F494B73-06A8-47E2-A252-17C0A547390A.jpeg
    171,8 KB · Görüntüleme: 108
Ates olcme yontemini kullanabilirsiniz kizlar bu arada ,5 tl civari eczaneden alin ...

Adetime bir hafta var ovülasyonda 8.gün Test yaptım ama hayalet çizgi var birde siz bakar mısınız

Eklentiler

• 0CC31647-9803-490B-94A0-084F0470F582.jpeg
    0CC31647-9803-490B-94A0-084F0470F582.jpeg
    197,2 KB · Görüntüleme: 112
Guzel bir yazi buldum
Yıllar evvel esmalarla tanışmam elime geçen esma enerjilerini anlatan çok eski basım bir kitap sayesinde olmuştu. Hayatımda tıkanıklık yaşadığım bir süreçti, sorgulama ve nerede yanlış yaptığımı anlama niyeti ile sürekli araştırmalar içindeydim. İşte Enerji kavramı ile de tanışmam o yıllarda oldu. Öğrendiğim ilk şey şuydu.

Her şey enerji... Yaşadığımız evren, bizler hatta düşüncelerimiz bile..

Dolayısıyla yapılması gereken ilk şey sahip olduğunuz enerjiyi ve yaydığınız frekansı değiştirmekle başlıyor. Her zaman söylediğim bir şey var. Halk arasında "geldikçe üst üste geliyor" deyimin tam karşılığı bu işte... Siz o frekanstan çıkamadığınız için yaşadıklarınız da bir kısır döngü içinde bu doğrultuda gelişiyor.

Böyle söyleyince karmaşık geliyor biliyorum ve nereden, nasıl başlamalı diye kafanız karışıyor..

Bunun pek çok yolu var aslında ve bende bu konuya bir çok yazımda ufak ufak değiniyorum. Ama bana kalırsa en etkili yollardan biri esma enerjileri çalışmak.

İşte bu noktada şayet doğru kullanmasını bilirsek Esmalar bizim için gerçekten bir hazine değerinde...

Doğru kullanmasını bilirsek diyorum çünkü her sistemin olduğu gibi esmalarla çalışmanın da kendine özel teknikleri var. Kendi hayatımda da bizzat uygulayarak çok faydasını gördüğüm bu enerjiyi, elimden geldiğince anlaşılır bir şekilde sizlere naçizane anlatmaya çalışacağım.

Esmaül Hüsna ne demek?Esmalar Allaha ait olan sıfatlardır. Allahın en güzel isimleri demek.

Allahın her bir ismi birer enerji kaynağı. Sağlıktan rızka kadar dünyada var olan her şey, tüm düzen esmalarla çalışıyor. Var olan her bir esma bizim DNAmıza da kodlanmış durumda. Ve bu herbirimizde farklı oranlarda tecelli ediyor.

Doğduğumuz ana denk gelen bazı gezegen açılarına maruz kaldığımız için o gezegenlerin sahip olduğu enerjiler bizim karakteristik özelliğimizi oluşturuyor. Yaşam planımızda bizi zorladığını düşündüğümüz derslerimiz de bizim bu zayıf eksik noktalarımızdan geliyor.

Örneğin bazılarımız Satürn gezegeninden etkiler alıp daraltan etkisi ile sıkıntılara maruz kalabiliyorken, kimilerimiz Merkür gezegeninden etkiler alıp açan genişleten özelliklerinden dolayı elimizi attığımız her işte daha başarılı olabiliriz. Güneşten alınan etkilerle daha güçlü, Ay dan alınan etkilerle daha sevgi dolu duygusal olabiliriz. Ya da bu etkileri alamadığımız için tam tersi özelliklerde de olabiliriz.

Bizler manasını bilerek niyet ederek bir esmayı sahip olduğu ebced değerinde aşağı yukarı 40 gün okuduğumuzda bu esmanın sahip olduğu enerji bizde açığa çıkmaya başlıyor.

Yani bizler bu esmaları doğru oranda okuduğumuzda bu enerjileri yükselterek adeta kendimizde eksik bulduğumuz yönlerimizi şarj edebiliriz. Ancak bu konuda şöyle bir yanılgı var bu bende eksikmiş okudum bitti. Böyle bir şey yok, eğer bir esmanın enerjisinden sürekli faydalanmak ve aktif tutmak istiyorsanız onu düzenli olarak ara vermeden okumanız gerekiyor. Buna Vird edinmek deniliyor.

Zikir belli anlamları olan kelimeleri tekrar etme çalışmasıdır. "Beynin çalışan kapasite bölümünü zikredilen mana doğrultusunda ve zikirde tekrar edilen kelimelerle beyinde yeni hücre bloklarını devreye sokma çalışmalarıdır." der Ahmed Hulusi..

Siz bir esmayı zikretmeye başladığınızda beyinde belli bir bölgede aktivasyon (aydınlanma) başlıyor. Belli sayıda tekrar etmeye devam ettikçe bu ışınlar beyinden dışarı doğru yansımaya başlıyor ve kendi ile aynı frekansı yakalıyor ve bağlanıyor. Burada zikir sizin DNA nızda olan kodları aktive ederek enerji açığa çıkarmanızı sağlıyor.

İşte zikir hayatımızın her alanında böylesi şifa verecek bir teknik. Ve sizlerde sizde var olan zayıf olan enerjileri güçlendirmek için enerji çalışmalarından destek alabilirsiniz.
Merhaba canım bu konulara ilgin olduğu için ve faydasini görebilecegin icin sana YouTube dan Bir sufinin hatira defteri kanalını incelemeni tavsiye ederim güzel bilgiler var bir cok konu hakkında.

Merhaba canım bu konulara ilgin olduğu için ve faydasini görebilecegin icin sana YouTube dan Bir sufinin hatira defteri kanalını incelemeni tavsiye ederim güzel bilgiler var bir cok konu hakkında.
Hemen bakiyorum canim tesekkur ederim

Adetime kaldi 16 gun....1saat yurudum.macunn etkisini gostermesi icin su icmek ve yuruyus onemli ....kizlar bu arada yasim 36 ...6 yillik evliyim.2.5 yildir istiyorum cocuk,1 dusuk 1kurtajim var,kalbi durdu yavrumun kurtaj oldum.kurtajdan sonra 6 ay dinlenme verdi dr ...dort ay sonra hamile kaldim ama farketmedim adet gunumde tam adet oldum..cok pihti attim.dra gittigimde dusuk yapiyorsun dedi...

X