- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
Evet nişanlandık püAilen biliyo mu kuzuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nişanlandık püAilen biliyo mu kuzuş
İlişkisini el alemin mutluluğuna mı odaklamış sana mı diye bakarakBenim bundan sonraki tek kriterim beyni var mı ve çalışıyor mu bunu nereden test ettirebilirim
Kız agahsh ayrıldığınızı biliyo mu anlamında. söyledin mi yani biz nişan attık diyeEvet nişanlandık pü
Hayır ben sadece pişman olmasını isterim dönmesine gerek yok.... o iyi kızdı halt ettim kaçırdım der inşİlişkisini el alemin mutluluğuna mı odaklamış sana mı diye bakarak
Kızlar dönme/ düzelmesini isteme durumunuz var mı?
Zor tutuyorum ama salıcam artık. İçimde zaten öyle bir his var. İkisine de yazıcak adamlar kızların ama kızlar dönmek istiyor mu bilmiyorumKızlar üzülmeyin klişe olacak ama at gibi giden köpek gibi döner.
Onu zaten diyecek ve barışmaya çalışacak.Hayır ben sadece pişman olmasını isterim dönmesine gerek yok.... o iyi kızdı halt ettim kaçırdım der inş
Ha ahahahaha evet söyledim babam ÇOK ŞÜKÜR DETAYLARI KONUŞALIM YARIN YARINA KADAR DÖNME AMA dediKız agahsh ayrıldığınızı biliyo mu anlamında. söyledin mi yani biz nişan attık diye
Bundan sonrası diye bir şey yok benim için artik gerçek bir rahibeyimBenim bundan sonraki tek kriterim beyni var mı ve çalışıyor mu bunu nereden test ettirebilirim
Bence istemesinler adamlar iyi bir cacık olsalardı bugün bu hale gelmezdi.Zor tutuyorum ama salıcam artık. İçimde zaten öyle bir his var. İkisine de yazıcak adamlar kızların ama kızlar dönmek istiyor mu bilmiyorum
Allah babacığına ve size uzun hayırlı ömürler versin Ne tatlı bir baba öp ellerinden yerimeHa ahahahaha evet söyledim babam ÇOK ŞÜKÜR DETAYLARI KONUŞALIM YARIN YARINA KADAR DÖNME AMA dedi
Aaaaaa yok artık. Ne adamlar var değer mi hayata küsüp yok istemem demeye berlinnnBundan sonrası diye bir şey yok benim için artik gerçek bir rahibeyim
Sadece kadınların olduğu bir ülke olsa oraya yerlesicem o kadar istemiyorum düşünAaaaaa yok artık. Ne adamlar var değer mi hayata küsüp yok istemem demeye berlinnn
Aile asla kalemin değildi swamp.Burdan dönüş yok
Hayiir kirpiden börtü böcekten başka bir şey bulma niyetim hiç yokkkSşsşdld berlin sen daha kampa gideceğsin bulacağsın orda birini
Yeni gelini laf çakmak için kullanmışlar oha jdjdsfAile asla kalemin değildi swamp.
Ben önceden çok iyimser düşünüp önemli olan adam derdim ama öyle değil. Sürekli görüşeceğin insanların denkliği çok önemli. Tabii ki böyle olsun istemeyiz ama ben senin adına gerçekten sevindim.
Aynı şey geçti başımdan. Şimdiki aklımla keşke daha erken bitseydi diyorum. Tam kendilerine göre birini buldular benden sonra ve bana laf sokmuşlardı bir kere baktım da şey demişler bir fotoda gelinlerine, işte bize yakışan gelinimiz. Amca o kız size fazla be yazamadım ama olsun kabullendiyse o da fazla değildir demek ki
Ahahhahaa işte bize yakışan gelin ne ya kıza hakaret mi ettiler yoksa iltifat mı anlamadımAile asla kalemin değildi swamp.
Ben önceden çok iyimser düşünüp önemli olan adam derdim ama öyle değil. Sürekli görüşeceğin insanların denkliği çok önemli. Tabii ki böyle olsun istemeyiz ama ben senin adına gerçekten sevindim.
Aynı şey geçti başımdan. Şimdiki aklımla keşke daha erken bitseydi diyorum. Tam kendilerine göre birini buldular benden sonra ve bana laf sokmuşlardı bir kere baktım da şey demişler bir fotoda gelinlerine, işte bize yakışan gelinimiz. Amca o kız size fazla be yazamadım ama olsun kabullendiyse o da fazla değildir demek ki
İşte bize yakışan gelinimiz mi oldu o zamanAile asla kalemin değildi swamp.