- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Kızlar gelin benim evde için size çay kahve tatlı da ikram ederim :)
Teyze bizi unutana kadar öyle yapmayı düşünüyoruz sonra balkonda aleme devamEn mantıklısı mutfak kapısını kapatıp , balkon kapısını açmak olacaktır . Hem üşümeden içersiniz , hem de tırsmadan
Bu cok mantikli. Balkonda da goremedikleti icin sikayette de bulunamazlar...En mantıklısı mutfak kapısını kapatıp , balkon kapısını açmak olacaktır . Hem üşümeden içersiniz , hem de tırsmadan
Benım üstte de karsımda da bekarlar oturuyor dolduruyorlar eve arkadaslarını partı yapıyorlar hemide kızlı erkeklı :) Öğrencileri severiz sevmeyenleri de kınıyorum.allah razı olsun bizim sizin gibi komşulara ihtiyacımız var
allah razı olsun bizim sizin gibi komşulara ihtiyacımız var
Bence sen uzun bir süre teyzenin karşısında su bile içme hatta nefes almaTeyze bizi unutana kadar öyle yapmayı düşünüyoruz sonra balkonda aleme devamnargile içsek onun da kokusundan rahaysız olur mu acaba
Ayy köpeğin mi varHaha bana da gelebilirsiniz beklerim, kız kardeşim ve köpeğim var sadece. Balkon da sigara içmeye müsait :)
Ben öyle bi parti verdiğimizi hayal dahi edemiyorum swat ekibine haber verir helikopterle evi bastırır vallaBenım üstte de karsımda da bekarlar oturuyor dolduruyorlar eve arkadaslarını partı yapıyorlar hemide kızlı erkeklı :) Öğrencileri severiz sevmeyenleri de kınıyorum.
Konuyla alakasız olarak 48.5 kiloya düştünüz mü gerçektenBence sen uzun bir süre teyzenin karşısında su bile içme hatta nefes alma
Kusura bakamayinda insanlar hakli ayni seyi ben yasiyorum yazin.
Alt katimda 5 kisilik aile hepside sigara iciyor, fosur posur ve ben mahfoluyorum. O sigara kokusu acik olan camdan eve girip saatlaerce yaptigim temizligin icine ediyor. Herkes sizin ictiniz seyi solumak zorunda degil
Ayy köpeğin mi varben de çok istiyorum köpek ama şimdi alsam hakkıyla bakamam bebişe. Düze çıktığım an 2 tane kapıyorum barınaktan :)
EvetKonuyla alakasız olarak 48.5 kiloya düştünüz mü gerçekten
Valla öyle ya kedim varken dışarı çıkarıyordum arada bi tane köpek buna saldırınca hayvana ayakkabı fırlatmak zorunda kalmıştım konu evladım olunca hayvanseverliğim uçtu gittiHaha 5 yaşında oğluşum. :) Ben de ayrı eve çıkar çıkmaz sahiplendim yavruyken, tek başıma çıkmıştım çünkü o zamanlar hem de can yoldaşı olsun istedim yanımda. Oğlum diye boşa demiyorum yani anası gibi baktım oyy, valla annelik duygusu da bence bunun gibidir, belki biraz daha yoğunudur. Baya bir zaman önce sokak köpeği ısırmıştı benimkini ömrümden ömür gitti. Büyük sorumluluk tabi.
Ayy ne ayıp ya hiç sevmem meraklı insanları ne saygısızlar. O sigaradan falan rahatsız olmuyor sizin varlığınızdan rahatsız bence. Öğrenci ve bekar oldugunuz için. Ev sahibi de bi tuhaf hemen aramalar falan.Ben öyle bi parti verdiğimizi hayal dahi edemiyorum swat ekibine haber verir helikopterle evi bastırır vallabi keresinde büfeden cips aldım eve gidiyorum adam da siyah poşete koydu gözü poşette kaldı kadının içki mi değil mi diye
Valla öyle ya kedim varken dışarı çıkarıyordum arada bi tane köpek buna saldırınca hayvana ayakkabı fırlatmak zorunda kalmıştım konu evladım olunca hayvanseverliğim uçtu gitti
ben üniversite öğrencisiyken her hafta başka şehirdeki ailemin yanına giderdim ilk yıllarda ve otobüsün yarısı sigara içerdi iyyy.o bari yasaklandı bu ülke de buna da şükürValla ben sigarasını solumaya maruz kaldığım her içici için hakkımı haram ediyorum. Astım hastasıyım. Çoluğu çocuğu var, hastası var, yaşlısı, bebeği var... Otobüs garlarında yüz kişinin olduğu yerlerde yakıyorlar. Soluduğum her duman, her koku için hakkım haram olsun.
Bak ondan ben de hoşlanmıyorumben üniversite öğrencisiyken her hafta başka şehirdeki ailemin yanına giderdim ilk yıllarda ve otobüsün yarısı sigara içerdi iyyy.o bari yasaklandı bu ülke de buna da şükür
Insan evinin balkonunda icemeyecekse nerde icecek?
Sacmalik
Not; sigara zararlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?