Balkondan balkona sigara kokusu?

En mantıklısı mutfak kapısını kapatıp , balkon kapısını açmak olacaktır . Hem üşümeden içersiniz , hem de tırsmadan
Teyze bizi unutana kadar öyle yapmayı düşünüyoruz sonra balkonda aleme devamnargile içsek onun da kokusundan rahatsız olur mu acaba

allah razı olsun bizim sizin gibi komşulara ihtiyacımız var
Benım üstte de karsımda da bekarlar oturuyor dolduruyorlar eve arkadaslarını partı yapıyorlar hemide kızlı erkeklı :) Öğrencileri severiz sevmeyenleri de kınıyorum.

Haha bana da gelebilirsiniz beklerim, kız kardeşim ve köpeğim var sadece. Balkon da sigara içmeye müsait :)
Ayy köpeğin mi var ben de çok istiyorum köpek ama şimdi alsam hakkıyla bakamam bebişe. Düze çıktığım an 2 tane kapıyorum barınaktan :)

Benım üstte de karsımda da bekarlar oturuyor dolduruyorlar eve arkadaslarını partı yapıyorlar hemide kızlı erkeklı :) Öğrencileri severiz sevmeyenleri de kınıyorum.
Ben öyle bi parti verdiğimizi hayal dahi edemiyorum swat ekibine haber verir helikopterle evi bastırır valla bi keresinde büfeden cips aldım eve gidiyorum adam da siyah poşete koydu gözü poşette kaldı kadının içki mi değil mi diye

Sizin sigara içen misafiriniz geldiğinde içmesine müsaade etmiyorsunuz sanırım.

Ayy köpeğin mi var ben de çok istiyorum köpek ama şimdi alsam hakkıyla bakamam bebişe. Düze çıktığım an 2 tane kapıyorum barınaktan :)

Haha 5 yaşında oğluşum. :) Ben de ayrı eve çıkar çıkmaz sahiplendim yavruyken, tek başıma çıkmıştım çünkü o zamanlar hem de can yoldaşı olsun istedim yanımda. Oğlum diye boşa demiyorum yani anası gibi baktım oyy, valla annelik duygusu da bence bunun gibidir, belki biraz daha yoğunudur. Baya bir zaman önce sokak köpeği ısırmıştı benimkini ömrümden ömür gitti. Büyük sorumluluk tabi.

Valla öyle ya kedim varken dışarı çıkarıyordum arada bi tane köpek buna saldırınca hayvana ayakkabı fırlatmak zorunda kalmıştım konu evladım olunca hayvanseverliğim uçtu gitti

Ayy ne ayıp ya hiç sevmem meraklı insanları ne saygısızlar. O sigaradan falan rahatsız olmuyor sizin varlığınızdan rahatsız bence. Öğrenci ve bekar oldugunuz için. Ev sahibi de bi tuhaf hemen aramalar falan.

Sigara içmiyorum, haliyle sigara kokusunu fazlaca alıyorum ama kimsenin evinin balkonuna da karışamam.

Balkona piknik tüpü koyup sigara içerken soğan falan kavurun, laf eden olursa "yemek de mi yapmayak" dersiniz

Valla öyle ya kedim varken dışarı çıkarıyordum arada bi tane köpek buna saldırınca hayvana ayakkabı fırlatmak zorunda kalmıştım konu evladım olunca hayvanseverliğim uçtu gitti

E şimdi herhangi bir hayvan seninkine saldırdığı zaman şey diyemiyorsun ki "Ya durun ayrılın aaa konuşarak çözün" falan. Mecbur yani, evet o hayvana da günah ama annelik işte ehehe.

ben üniversite öğrencisiyken her hafta başka şehirdeki ailemin yanına giderdim ilk yıllarda ve otobüsün yarısı sigara içerdi iyyy.o bari yasaklandı bu ülke de buna da şükür

ben üniversite öğrencisiyken her hafta başka şehirdeki ailemin yanına giderdim ilk yıllarda ve otobüsün yarısı sigara içerdi iyyy.o bari yasaklandı bu ülke de buna da şükür
Bak ondan ben de hoşlanmıyorum kapalı alanda içilince benim bile tansiyonum düşüyor gerçekten hele hele arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…