Merhaba hanımlar sigarayı bırakmaya çalışan ama bir türlü bırakamayan biri olarak size bir sorum olacak.
Evimde sadece 1 balkon var o da mutfakta. Yan dairenin balkonuyla bizim balkon yan yana ama arada 2-3 metre bir boşluk var.
Bu arada yan dairedeki teyze ve amca öğrenci olduğumuz gerekçesiyle bizden nefret ediyor kesinlikle evde gürültü yapmamamıza rağmen. Bazen çok geç saatlere kadar kütüphanede kalıp öyle dönüyoruz eve ertesi gün çok geldiniz nerdeydiniz o saate kadar falan gibi saçma sapan sorular soruyorlar.
Evin içinde sigara kokusundan nefret ettiğimiz için ben ve ev arkadaşlarım doğal olarak kar kış demeden gocuğumuzu giyip balkonda içiyoruz sigaralarımızı. Bugün ev sahibimiz ev arkadaşlarımdan bir tanesinin babasını aramış “kızlar balkonda sigara içiyorlar yan daireye koku gidiyormuş söyleyin içmesinler ben zaten öğrenciye ev verirken bunların başıma geleceğini biliyordum apartmandakileri rahatsız etmesinler” vs vs saydırmış.
Allah aşkına kışın cam pencere mi açıyorlar ki içeri sigara kokusu girsin ya da o kadar mesafeden koku gider mi hanımlar ya? Ev sahibini biz aradık öyle bi şey imkansız nasıl gitsin koku falan dedik adam “ben bilmem gidiyormuş işte dikkat edin beni uğraştırmayın” diyip kestirip attı bizi.
Evin içinde sigara içsek ev sahibinden papara yeriz balkonda içiyoruz komşudan papara yiyoruz napalım binanın önüne inip orda içip eve geri mi çıkalım napalım yani
Bu arada evde boş bir oda da yok ki diyelim ki o odada içelim sonra camı açalım oda havalansın o sırada da kapısını kapatalım. Zaten sınavlarım yaklaşıyo param kalmadı işim gücüm yok sevgilim yok yok oğlu yok yok moraller bozuk bi de bi ayağı çukurdaki teyzenin ölmeden önceki son gıcıklıklarını çekmek sinirlerimi bozuyo
Nerede zıkkımlanacaz biz yav